Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to motylek

Piotrusiu czy...

Polecane posty

Gość twoja księżniczka
glino! Ty masz żonę! :D Z żoną możesz. Ja nie mam nic przeciwko, ale Gerry musi sie zgodzić

Gość stara rura spod 3
stara rura się rozmarzyła i ci zazdrości

Gość twoja księżniczka
Gerry, Skarbie! Dziękuję ci za orgazam stulecia. Obiecuje się odwdzięczyć po powrocie z pracy ;)

Gość twoja księżniczka
otworzymy sobie winko, zapalimy świecę, zatańczymy nago (zawsze to kochałeś) i możesz mnie piłować aż iskry będę lecieć przez pół nocy. Nie mam nic przeciwko. Mamy zaległości :)

Gość twoja księżniczka
co się taka cisza zrobiła? Ja nie mogę.... ale mam ochotę na nasz słynny taniec. Nagram jakąś romantyczną płytkę. Dla sąsiadów :D Bo nam muzyka wcale nie jest potrzebna. :) Johny nigdy tak ze mną nie tańczył. Nie wie co stracił ;)

Gość ten tfoj Piotrus to Johny
moze jony nie umie tanczyc, piotrus pewnie tez nie umie, bo wszystkie piotrusie to siusiumajtki i mali chlopcy w pieluchach:D

Gość twoja księżniczka
pouciekali :) Czy kochałam Johnego? Sama nie wiem. Myślę, że przy Gerrym zapomnę. Życzę mu z całego serca szczęścia. Nigdy nie będę chciała o nim myśleć inaczej jak o najcudowniejszym przyjacielu jakiego poznałam i jakiego nigdy więcej nie poznam. Zawsze będzie w moim sercu. To mądry człowiek. Pokrewna dusza. Nie chcę go ranić, nie chcę żeby ranił mnie. Jako przyjaciela kochałam go z pewnością. Ale on został w Polsce. Nie mogliśmy być razem. Przykro mi gdy czytam, że wciąż komplikuje sobie życie innymi. To co było między nami dla mnie było niepowtarzalne. Mam nadzieję, że dla Ciebie również 😘

Gość twoja księżniczka
ten tfuj to nie musi być dobrze technicznie zatańczony taniec. I Johny by umiał i Piotruś. Taniec polega na tym, że mocno przytulamy się do siebie. Czujemy swoją bliskość. Całujemy się delitanie i wolniutko się poruszamy w rytm muzyki lub pożądania. Jak kto woli. Każdy to potrafi. Każdy to lubi. Nie każdy tego doświadczył.

Gość wiedziałam ze mnie zdradzasz
dzifffko bujasz sie na smierdzacych k.utasach bo jestes glupia dziffka bez zasad i uczuc jedyne co potrafisz to obciagać nienawidze cie kurvo i pierdol sie fuckkk you ps. text kierowany do ksiezniczki🖐️

Gość to motylek
Po co odświeżacie taki stary temat? Nieaktualny i wypalony? Nie macie co robić?

Gość wiedziałam ze mnie zdradzasz
gerry? a kto to w ogole jest? ktorys z tych starych paskudnych facetow do ktorych sie sliniłas?:o i co, smyra cie swoimi wąsami po cippce dzifffko?:D tak ze masz orgazm-odlot?!:D hahahahaaaaaaaaaaaaaa uwazaj zeby mu sztuczna szczeka nie wypadła w trakcie aktu milosnego;) jestes dzifffką i tyle glupia dzifffka bez uczuc uzalezniona od endofrin wydzielanych przez organizm po dobrym rżnięciu ale nie masz w sobie uczuc wyzszych zdradzilabys i sprzedała własna matke jestes szmatą bardzo mnie zraniłas nigdy ci tego nie wybacze

Gość tak tak tak zrtonjaskldjlkvc
bo taką mam ochotę :D:D:D:D:D

Gość do twoja ksiezniczka
kochanie:) jak moglas zdradzic mnie z gerrym, czy wiesz ze zlamalas mi tym serce?:(