Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona i on 0000

pozytywny test/krwawienie/pozytywny test/pełno białego rozciągliwego śluzu!

Polecane posty

Pomoże ktoś?Jakiś czas temu spóźniał mi się @...zrobiłam test-pozytywny,później drugi-pozytywny.Radość wielka.Cykle mam co 30-32 dni.W 41 dc krwawienie-bez skrzepów,bez bólu,trwało 2 dni,bardzo skąpe...później dwa dni ciemno brązowe plamienie.Pomyślałam testy się pomyliły.A może zarodek dobrze się nie zagnieździł(tak się przecież zdarza).Płacz straszny-znów się nie udało:(Wczoraj skończyło się to plamienie.Od dziś zaczynam obserwację śluzu, temperatury, i szyjki macicy...i tak- śluzu bardzo dużo, rozciągliwy jak przy owulacji(a powinno go nie być) temperatura nie spadła -37,2 , a szyjka macicy miękka( powinna być twarda) No i nie wiem co robić...lecę po test, robię go a tam II kreski.I co ja mam myśleć?Czy to było samoistne poronienie i hormon się utrzymał?Czy może to krwawienie pojawiło się z jakiegoś powodu a ciąża się utrzymała?Do gin umówiona jestem na środę.Ale chcę się dowiedzieć czy któraś kobietka miała krwawienie i ciąża jednak była?

Gość nie wiem???!!!
ja miałam w 1 ciąży i poroniłam:( potem w 2-giej też ale dzieki lekom mam syna... idz na IP do szpitala tam lekzr cie zbada i powie co jest grane... moim zdaniem powinnas to zrobic jak najszybciej nie czekac do środy:)

Gość Przepraszam cię bardzo
ale mi ciśnienie podniosłaś!!!! Dlaczego do cholery nie byłaś u ginekologa??? Zamiast siedzieć na kafe powinnaś lecieć do ginekologa!!! Ciąża jest ale może być zagrożona. Po twoim zachowaniu nie widać żebyś się martwiła. Ja bym leciała og razu na pogotowie.

Gość swdefrtgyhjuio89
Równie dobrze może to być ciąża po za maciczna.. Powinnaś jeszcze dziś jechać na Izbe przyjęć w szpitalu

testy nie raz mnie okłamały...a jak dostałam krwawienia to nic mnie nie bolało,zero skrzepów.Nie chciałam lecieć do szpitala z krwawieniem w ciąży,bo ona nie była potwierdzona przez lekarza.Myślałam że test znów się pomylił...

Gość mamama27
testy pozytywne raczej nie kłamą... a bete robiłaś? wogóle to ja przy krwawieniu też bym pędem do gina leciała - zawsze da coś na podtrzymanie albo choć zobaczy co się dzieje

Gość po za maciczna
:D

Gość mamama26
a co ci jeszcze można powiedzieć - napisz jutro co ci gin powiedział - ale wg mnie powinnaś iśc na bete i sprawdzić czy wynik jest ciążowy i który tydzień i czy rośnie czy spada - to wszystko wyjaśni