Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewrażliwiona

Moze to idiotyczne ale mam wrażenie, że wyczuwam myśli innych

Polecane posty

Gość Mnich...
plusem bedzie np. to, że nikt nie bedzie w stanie ciebie okłamać, bo trudno żeby okłamal ciebie ktoś, jak wiesz co on naprawdę myśli

Gość Mnich...
autorko w każdym razie nie jesteś przewrażliwiona, ale jesteś cudowną istotą, ciesze się, że jesteś

Gość ja tez tak mam jak ty
no to smiejcie sie, smiejcie a ja wlasnie kase zarabiam w de. na tym :-) mozecie mi wierzyc albo i nie :-)

to moze ty bedziesz dobrym policjantem to jednak nic nie zarobisz

Gość 001
to może jakaś efektowna dewastacja biura o2.pl jako przykrywaka a akcja właściwa to dodeptanie przez empatycznego, czizas i imo pchełek, czy kto tam teraz jest pierwszy do ekterminacji :)

Gość Mnich...
poczytaj książki Ghal-a, tam znajdziesz dużo o tym, co cie zainteresuje on tez ma takie zdolności i napisał kilka książek

Gość no to spróbuj wyczuc ile
mam lat( w przybliżeniu) .

Gość Jjjjlecacjjabeafe
Spoko też tak mam normalka;-) To prawda bardzo trudno jest mnie oszukać, okłamać itp. Ok. 15 lat temu chodziłam do bioenergoterapeutki i zastanawiam się czy to ma jakiś związek... Później był taki epizod w moim życiu-praktycznie na granicy życia i śmierci! Nie chcę wchodzić w szczegóły, bo Marianek też ma neta;-) Uznajcie, że tego ostatniego zdania nie napisałam;-) Teraz wyjaśnię o co chodzi. Możliwość przenikania przestrzeni, materii i czasu, jaką mają niektórzy ludzie, oraz widzenie wydarzeń i przedmiotów poza ich granicami nazywamy zdolnością parapsychologiczną. Parapsychologia obejmuje trzy pojęcia: jasnowidzenie, telepatię i intuicję! Bardzo znany w Polsce jasnowidz to O. Andrzej Cz. Klimuszko. Wielokrotnie współpracował z policją w celu np. odnalezienia osób zaginionych itp. zawsze trafiał bezbłędnie! Ale bycie jasnowidzem to wyższa szkoła jazdy i kosztuje jasnowidza czasem bardzo dużą stratę energii, aż do utraty przytomności włącznie!

Gość lutein
racja! jak nic objawy schizofrenii. tak się składa że miałam okazję pracować z ludźmi chorymi na schizofrenie i bardzo podobne objawy były. wydawało im się że np. oni odczytują myśli i uczucia ludzkie lub ktoś inny czyta im w myślach wtedy bywali baardzo ostrożni, wycofani wręcz bali się kontaktu z innym człowiekiem. Nie musisz się obawiać autorko- choroba nie jest niebezpieczna JEŚLI! jest oczywiście leczona- przy odpowiednim zażywaniu leków, opieką lekarską można z nią żyć. Ludzie ze schizofrenia nie różnią się niczym od osób zdrowych. radzę kontakt z lekarzem, gdyż choroba jeśli nie jest leczona szybko się rozwija.

Ludzie ze schizofrenia nie różnią się niczym od osób zdrowych. poza tym ze sa chorzy

Gość Mnich...
lutein - a jesli ktos opisze ci naprawde twoje zycie i powie ci o czym teraz myslisz to tez kazesz mu brac tabletki? wsadz sobie te tabletki i swoja schizofrenie w doope

Gość lutein
poprostu nie zachowują się jak wariaci rodem z filmu 'lot nad kukułczym gniazdem' wydawało mi się ważne żeby to napisać bo w PL nadal pokutuje pojecie ze choroba psychiczna to coś strasznego . cukrzyca też jest chorobą a ludzie z nią żyja i na ulicy nie poznasz że dana osoba ma jakąś chorobę - czy to będzie cukrzyca, schizofrenia czy grzybica pochwy.

Gość lutein
poprostu nie zachowują się jak wariaci rodem z filmu 'lot nad kukułczym gniazdem' wydawało mi się ważne żeby to napisać bo w PL nadal pokutuje pojecie ze choroba psychiczna to coś strasznego i od chorego najlepiej spierd***ać gdzie raki zimują cukrzyca też jest chorobą a ludzie z nią żyja i na ulicy nie poznasz że dana osoba ma jakąś chorobę - czy to będzie cukrzyca, schizofrenia czy grzybica pochwy.

nie poznasz że dana osoba ma jakąś chorobę - czy to będzie cukrzyca, schizofrenia czy grzybica pochwy. a zatem rozwoj medycyny to nic innego jak postep schizofreniczny spoleczenstwa

Gość lutein
mnich...rozumiem że w to wierzysz i ok dla mnie to takie troche baśniowe a że pasuje mi to pod objawy schizofrenii to chyba mam prawo napisać swoje zdanie. a jeśli chcesz to opisz to moje życie

Mam podobnie. Przyklad - przy wymianie piewszych slow z nowa kolezanka mialam wrazenie, ze ona mnie nie znosi, choc nie miala powodu. Nie znala mnie nawet. Czulam bijace od niej fale nienawisci. Okazalo sie, ze znala mojego partnera i probowala go poderwac. Czasem kiedy jade w tramwaju, czuje na sobie czyjs wzrok. Odwracam sie i okazuje sie, ze ktos sie na mnie gapi. Tez jestem w stanie wyczuc energie. W knajpie bardzo zle sie zazwyczaj czuje, poniewaz odbieram emocje zbyt wielu ludzi naraz

Gość lutein
hehehe absolutnie nie heheheh nie wiem co z rozwojem medycyny bo lekarzem nie jestem ale rozwój społeczeństwa to tak jak najbardziej ograniczanie zacofanego sposobu myślenia i dostrzeganie tego co sie dzieje wokół

W knajpie bardzo zle sie zazwyczaj czuje, poniewaz odbieram emocje zbyt wielu ludzi naraz nastepnym razem pilnuj swojego drinka