Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona08

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość ona08

Mam takie pytanie. Przerwałam branie tabletek antykoncepcyjnych tydzień temu 2 dni przed końcem blistra. Od tego czasu kochałam się z narzeczonym parę razy bez zabezpieczenia. po 7 dniach od pierwszego stosunku zrobiłam test i II kreska wyszła blada. Czy jest możliwość ciąży jeżeli dziś wystąpiło krwawienie dość obfite? Nie wiem czy to miesiączka bo wypadała na 26go czy to krwawienie z odstawienia. Czy mogę być w ciąży a mimo to dostać krwawienia jeżeli dochodziło do paru pełnych stosunków?

Na miesiączkę jest za wcześnie. To raczej krwawienie z odstawienia. Tak możesz być w ciąży. A na test było według mnie trochę za wcześnie.

Nie mozliwe zeby test byl pozytywny 7 dni od stosunku, sciema. CHyba ze bylas w ciazy juz w ubieglym miesiacu, a wtedy kreska nie byla by blada/.

nie 7 dni od stosunku, bo jeszcze wtedy nawet moglo nie dojsc do zagniezdzenia. To co test pokazal wedrujace jajeczko?????

Może to był super test, który na podstawie sików potrafi odtworzyć obraz z jajników. :classic_cool:

Gość Marysiunia
Czesc ; ) sluchajcie ja odstawilam tabletki w czerwcu i odrazu po odstawieniu dostalam okres to byl 17 czerwiec jakos tak. Staralismy sie z przyszlym mężem o dzidziusia. Teraz bola mnie piersi i sutki(czasem swedzi) czasem podbrzusze, slyszałam ze po odstawieniu mozna bardzo szybko zajsc, dzisiaj jest 26 lipca - a okresu nie mam. Wydaje mi sie ze sluzu jest wiecej jest bialo zolty ... czy moge byc z ciazy . ?

Gość ona08
robiłam bobo test

ja tabletki odstawilam od polowy blistka i wtedy caly czas bez zabezpieczenia i dopiero po pol roku zaszlam w ciaze a tabletki bralam tylko przez rok .. slyszlam ze zawsze jest jakas przerwa w mozliwosci zajscia w ciaze po odstawieniu tabl . anty... wiec nie wiem czy to mozliwe jezeli jestes w ciazy to masz jakies szczescie jezeli chcialas zajsc w cize