Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUZNIK

ZA ZAMACHEM W NORWEGI STOI RZAD NORWESKI I POLICJA

Polecane posty

Gość KUZNIK

Wystarczy uruchomić swoje szare komórki by zrozumieć , że to co się wydarzyło w Norwegii nie jest dziełem pojedyńczego szaleńca ale skoordynowanym atakiem. 1.Wybuchy w Oslo miały za zadanie usprawiedliwienie sytuacji kiedy całą policję wysłano w teren eksplozji pozostawiając wyspę na łaskę zamachowców. Nawet mówi o tym człowiek, który postrzelony w ramię przez Brevika przeżył na wyspie udając martwego. Dwa dni przed zamachami były ćwiczenia antyterorystyczne i pewnie podczas tych ćwiczeń zainstalowano bomby. Podobnie było z zamachami na WTC i w Londynie. 2. Nadano przez radio komunikat , że wysłano na wyspę do ochrony młodzieży policjanta ! Jednego policjanta, którym okazał się Brevik ! 3. Policja zarekwirowała wszystkie łodzie w ramach antyterorystycznych pewnie po to by ludzie nie mieli jak stamtąd uciec. 4. Helikopter krążył nad wyspą robił zdjęcia nawet jest na nich zamachowiec ale ! Nie strzelali do niego ?! Sam Brevik nawet nie próbował strzelać do helikoptera. 5. Do grupki młodzieży, która udawała martwych przy brzegu zamachowiec przyszedł drugi raz po 20 minutach, wygląda na to, że dostał informacje z helikoptera, że jeszcze jest parę osób do wyeleminowania. 6. Przez półtorej godziny zamachowcy strzelali sobie do ludzi jak do kaczek a policja nie zareagowała. Posłuchajcie sobie co maja do powiedzenia osoby, które przeżyły atak zamachowców. Nie zdziwię się jeśli niedługo zginą w wypadkach samochodowych lub innych. Ten chłopak twierdzi, że policja zabrała im łodzie w ramach antyterorystycznych www.onet.tv/myslalem-ze-to-zart,10019664,1,klip.html Długi wywiad z ocalałym z masakry twierdzi, że zamachowiec był bardzo skupiony , zimny bez emocji miał dziwne oczy to jasno wskazuje, że był pod kontrolą umysłu. http://wiadomosci.onet.pl/wideo/moglem-zginac-trzy-razy,10030387,1,klip.html Premier Norwegii należy do grupy Bliderberga , brał udzial w spotkaniach tej grupy nawet wtedy gdy premierem jeszcze nie był. Po namaszczeniu przez Iluminatów został premierem. I tak nieświadome narody dokonują wyborów , które potem okazuja sie być przekrętami wykorzystywanymi przeciwko nim. Zobaczcie liste uczestnikow Bilderberga z roku 2002. To dużo wyjaśnia , tym bardziej , ze ostatnio odbywały sie spotkania tej grupy. Jak wiemy po każdym takim spotkaniu jesteśmy świadkami wydarzeń , które wstrząsaja swiatem. Teraz nie mogło być inaczej. http://www.bilderberg.org/2002.htm#07Jun02 tnij.com/poznajprawde

Gość nieeee to podbno
Stasio z Bronek se wymyślił 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
a wogóle wszystkiemu winien PIS!

Gość KUZNIK
potem sie obudziłem i uswiadomiłem sobie ze był to tylko zły sen

Gość i UFO też jest winne
bo sobie przyleciało

Gość tiaa, oczywiscie razem z
Tuskiem, Komorowskim i Putinem,

A o UFO nic nie ma? Świętym Gralu? Strefie 51? Cienizna.... :P:P:P

Gość krups
faktycznie to wszystko wygląda jak wyreżyserowane , Anders jako policjant albo ochroniarz i nagle strzela do ludzi zupełnie bezkarnie , gdzie Policja i wojsko ? i kto za tym stoi ?

Gość tak szczerze poradzę
takich tematów nie poruszaj na debilnej kafe bo tu sami wykształceni, niedojebani, nie umiejący logicznie myśleć itd to moja rada

Gość ptasiek nastroszony
wg mnie za wszystkimi zamachami stoi sterczacy kutas z podniecemia nimi. i ich efektami

Gość Garbata Biedronka
za zamachem stoją Illuminaci Bawarscy oraz Heniek z kotłowni na Żoliborzu.

za zamachem stoi stary biedronki naczelny żyd, syjonista i mason loży żulerskiej im. Rockefellera

a tak na poważnie rząd norweski, którego ten pajac mógł być agentem plus izraelski wywiad wojskowy... powód nieprawomyślność poglądów i działań Norwegów w stosunku do Izraela..

Gość zgadzam sie z autorem
10/10.

Jestem szczerze zaniepokojona tym co się dzieje na świecie katastrofy, liczne wypadki, terroryzm... Czy możliwe, że sami zniszczymy świat, zanim nastąpi jego koniec?! Czytałam artykuł o tym, że nie wiele nam zostało do jego końca: (http://linkaturs.com/news0041.php) Tylko jestem ciekawa czy jeżeli faktycznie ten koniec nastąpi to będzie jeszcze co niszczyć...

Gość tvnssssss
tak to fakty

Gość przyznam szczerze
ze dzisiaj dokladnie o tym samym pomyslalam!!