Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnne

Głupie...:(

Polecane posty

Gość Annnnnnne

W sobote bylam na dyskotece i tanczylam, a pewnym momencie podlazl moj ideal: wygladal identycznie jak Adam Levine z maroon 5, w ktorym jestem zakochana od dawna. Przystojny, seksowny, silny, ladnie tanczyl, niski glos, ladne ubranie i zapach. Od tego czasu non stop o nim mysle, nie moglam dzis w nocy w ogole spac, bo sobie wyobrazalam zycie z nim. Wczoraj napisal na tel, a dzisiaj nie...boje sie ze juz nie napisze, na pewno moglby miec kazda dziewczyne, pewnie to imprezowicz i podrywacz. Powiedzial ze za tydzien sie spotkamy, ale dlaczego za tydzien, a nie w tygodniu?To przeciez wiecznosc.Nawet jesli rzeczywiscie dojdzie do spotkania, to drugi raz juz nie zechce, bo jestem glupim dzieckiem...od dwuch godzin rycze...tak strasznie chcialabym miec takiego chlopaka, nigdy nie mialam, bo jestem durna, nudna i nierozmowna ;(( jeju, nawet nie wiecie jak jest mi smutno z tego powodu...

Gość HAHAHAHAHAHAHHAHAH
był silny ladnie tanczyl i mial niski glos..A czasem nie jezdzil VW golfem i nienosil jaskrawego dresu w trzy biale paski na boku.??????

Gość miss chlewa 1990
lepiej na sobote to się dobrze wydepiluj :)

Gość madziula80
ile masz lat?

Gość madziula80
jak macie jej chamsko radzic to sie nie odzywajcie !

Gość miss chlewa 1990
dobrze już się nie odzywamy :(

Gość Annnnnnne
18, a on 20pare

Gość madziula80
Tylko nie zrób nic głupiego, nie idz z nim do lozka tylko dlatego ze ci sie podoba. wiem ze to nudne gadanie ale tak jest. jak bedzie odrazu chcial cie bzyknac to nie jest tego wrt zeby poswiecac mu uwage