Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sputnik91

Autostopem przez całą (jak się da*) Polskę :D

Polecane posty

Siema, planuję jechać zaraz po woodstock'u ( z Kostrzyna za Gorzowem Wielkopolskim w stronę granicy ) gdzieś w Polskę autostopem :D Ciekaw jestem czy może w którejś z waszych miejscowości dzieje się coś ciekawego - koncert, dni jakiegoś miasta, jakieś przedstawienie historyczne no ... naprawdę cokolwiek ;-) Ewentualnie czy ktoś by się zgodził na przenocowanie mnie :P Mój mail kula.bartlomiej@gmail.com Mimo to że podałem mail'a proszę o pisanie tutaj o wydarzeniach - będę ten temat obserwować i w każdym wolnym czasie w nim coś pisać :) Na końcu obiecuję że streszczę całą przygodę włącznie z WOODSTOCK'iem. *wiem że się nie da - chciałem aby temat był ciekawszy ];-> No ;-) To dyskusję uznaję za rozpoczętą :D Na całą wycieczkę mam około 5-6 dni więc jakieś większe koncerty itd. mnie najbardziej interesują !!

No i nie zrażajcie się tematem że np teraz nie będę odpisywać bo ostatnio nie mam za dużo wolnego czasu ;-) Natomiast w każdym wolnym się tu pojawię - odpowiem na jakieś pytania i chętnie posłucham o wydarzeniach ;D Pozdrawiam z Bieszczad

Gość Gość
sputnik dobra koncepcja.............w całości popieram. Gdzie jesteś w bieszczadach ????