Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażka malopolska

uderzył mnie pięścią przy dziecku, leże i becze

Polecane posty

Gość grażka malopolska

:-(

Gość awidac
widac zasłużyłas

leże,becze i klikam w klawiature... Nie znam podłoża konfliktu, a wiem że kobiety potrafią być strasznymi prowokatorkami.Nic jednak nie usprawiedliwia przemocy.Ja uderzyłem kobiete raz w swoim życiu, kiedy dowiedziałam się że mnie zdradziła.Po czasie tego żałowałem bo wystarczyły słowa wypier.dziwko. Z autopsji i z relacj znajomych,kolegów, przyjaciół wiem że kobiety wyciągają łapy do bicia bardzo często i facet nieraz nie wytrzymuje...

Gość zgodze sie z huzarem
jw - baby to cwane mendy

Nic nie usprawiedliwia bicia. NIC. Nie ma czego takiego, że zasługuje. Facet nie ma jaj, jak podnosi rekę na kobietę, osobę słabszą od siebie. Zwykły bydlak i prostak.

Gość o zakochany wrocił
niektorym brakuje argumentow slownych i maja piesc w zastepstwie szybka i skuteczna metoda. odejdz. nie warto byc z czlowieiem, ktory podnosi na ciebie reke. podniosl raz, na ciebie, nic nie powstrzyma go od kolejnych. masz dziecko, mysl o sobie o nim.

Gość hjkhj
tak naprawdę jest więcej przemocy fizycznej ze strony kobiet... i to chyba gorsze bo idź na policje i powiedz ze cie kobita bije to wyśmieją... oddasz to ona zadzowni na policje