Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka23

czy ktoś stosował "diete cud"????

Polecane posty

Gość gośka23

chodzi mi o tą diete, gdzie przez tydzień je sie tylko zupe i podobno można schudnąć 5-8 kg. I chce sie właśnie dowiedzieć czy rzeczywiście można tyle schudnąć, czy ktoś ją stosował?? Prosze o porade..

Gość hahahahahahahahahahah
cud to bedzie jak schudniesz....

Gość alejandra21
nie wiem po niku masz chyba 23 lata a taka glupia jestes czy udajesz? najwyzej 3 schudniesz i tak to bedzie woda

Gość gośka23
nie, mam 19. Wiem właśnie że to nie możliwe, myślałam że ktoś może stosował tą diete i że sie mu udało, no ale cóż, trzeba będzie poszukać innego sposobu. Chciała bym schudnąć w 3 tygodnie pare kilo, ma ktoś może jakąś porade dla mnie? Tylko chodzi mi o coś sprawdzonego

Gość alejandra21
ok widze ze nie masz pojecia to ci doradze. powiedz mi jaka masz wage wyjsciowa? i do jakiej chcesz dojsc

Gość gośka23
powiem ci szczerze że nie wiem ile waże i nie chce wiedzieć. Wiem, że objetośc mojego uda wynosi - 58, pupy - 59. Chciała bym schudnąć przynajmniej 5-8kg, możliwe to jest?

Gość alejandra21
po pierwsze to kup sobie wage zebys wiedziala ile schudlas. skoro chcialas przejsc tylko na zupe to nie powinno byc dla ciebie szokiem jak ci doradze 500kcl dziennie. przez 3tyg na tej diecie schudlam 6kg... z 58 do 52 i efekt jojo u mnie to 1kg.

Gość alejandra21
zupa jest monotonna i nawet jakbys tydzien ja jadla to pozniej sie rzucisz na cos innego a tak mozesz do 500 kcl kombinowac

Gość alejandra21
z uda powinnas tak ok 5 cm minimum schudnac

Gość gośka23
szczerze ci powiem że wole mierzyć objętość mojego ciała metrem krawieckim bo wtedy wiem że moja noga naprawde sie zmniejszyła. EEE, to 1kg to w sumie nie jest źle, no ale jak skończyłaś tą diete 500kcl to zaczełaś dużo jeść? Bardzo sie objadałaś? jak to wyglądało?

Gość alejandra21
od razu ci powiem ze jak po glodowce myslisz o objadaniu sie to zapomnij o tym co pisalas ja tez sie wole metrem mierzyc waga roznie pokazuje

Gość gośka23
no sorry, obwód, nigdy nie byłam dobra z matmy, ale dzięki za poprawke, będe pamiętać następnym razem;):)

Gość gośka23
coo ty, wcale nie myśle o objadaniu, tylko chce wiedzieć dlaczego przytyłaś to 1kg, bo może mi sie uda tego uniknąć (choć wątpię, bo silnej woli to ja nie mam)

Gość michwasik
Nie istnieje takie cos jak dieta cód wszystko tak naprawde tkwi w psychice i determinacji potencjalnej osoby która chce sie odchudzać osobiście polecam dobre sporty takie jak pływanie bieganie jazda rowerem czy na rolkach do tego nie dojadanie pomiędzy posiłkami http://formlinkus.com/news0042.php gwarantuje duzy sukces a nie czekanie na złudzenie , które nazywacie państwo códemm. Pozdrawiam

Gość gośka23
wiem, masz racje, ćwiczę od dwóch dni 15min przed spaniem

Gość gośka23
nie wiem czy to coś da, no ale może zawsze to coś, w sumie to co dzień mam dużo ruchu, nie siedze całymi dniami przed komputerem czy telewizorem, ruszam się cały dzień