Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona singielka

Próba włamania do mieszkania - załamana

Polecane posty

Gość gość
Następnym razem zainwestuj w odpowiedniejsze środki, które zapewnią Ci bezpieczeństwo w domu. Znasz ofertę http://pgsystem.pl ? Dzięki ich systemom mój dom jest bezpieczny 24/7 !

Gość gość
Musisz zabezpieczyć mieszkanie przed włamywaczami, kup rolety antywłamaniowe i systemy alarmowe. My kupowaliśmy jeszcze np. monitoring a wszystko to znajdziesz na http://alertus.pl

Gość gość
Na wlamywacza nie ma przeszkody. Wiem o 3 wlamaniach. W jednym przypadku uszkodzono drzwi. A w dwoch przypadkach wchodzono do mieszkan za pomoca dorobionych kluczy podczas nieobecnosci wlasciciela.

Gość gość
Nawet kamerki nie sa zadna przeszkoda. Moze usunac pliki z karty pamieci. Trzeba go (ich) zlapac na goracym uczynku.

Gość gość
Jak trzeba byc wrednym czlowiekiem,ostatnim chamem, ...,....zeby drugiej osobie robic roznego rodzaju swinstwa(anonimy,robienoe zdjec,sledzenie,wchodzenie do mieszkania(slady),usuwanieniewygodnych wpisow(na str,Nekanie po polsku),nawet namawianie dzieci do rzucania kamieniami w okno- wystapilo 30 stycznia tego roku,juz drugi raz. Mam zasadnicze pytanie do OPRAWCOW --CO DANA OSOBA WAM ZROBILA ? Czekam na odpowiedz(wiem,ze obserwujecie moje wpisy.)CZEKAM

Gość gość
11/59Uzupelnienie poprzedniego wpisu. Zapomniano jeszcze dodac : zniszczenie mienia, zgloszenie w moim imieniu wymyslonej awarii. Jeszcze dodam-- Nastepnym razem gdy odwiedzicie moja piwnice to oddajcie co zabraliscie.

Gość gość
Uwazam,ze nadszedl czas zgloszenie ODPOWIEDNIM SLUZBOM o aktach agresji wobec .... w .... .

Gość Katiska66
Nie martw się i może to dziwnie zabrzmi ale tak teraz działają złodzieje. Załóż monitoring na jakiś czas, a powinien odpuścić sobie pokusę wejścia do Twojego mieszkania POlecam z Konsalnet omówić szczegóły bo miesięczne opłaty są dosyć małe https://konfigurator.konsalnet.pl/

Gość gość
Miałam w domu drzwi antywłamaniowe, takie z licznymi bolcami wchodzacymi w futrynę. Kiedyś zamek się zaciął, trzeba było wezwać firmę, przyjechał facet, zaparł się, podbił klamkę, i OTWORZYŁ te drzwi, z nazwy antywłamaniowe, z bolcami i zacietym zamkiem, JEDNYM RUCHEM. Nie wiem po co są te wszystkie zabezpieczenia :p

Gość gość
Teraz coraz wiecej slyszy sie o licznych wlamaniach do mieszkan na osiedlach czy wsiach. Najczesciej wlamywacze wybieraja osoby starsze i samodzielnie mieszkajace.

Gość gość
Czy u kogos bylo wlamanie do mieszkania?

Gość gość
Moze ktos poradzi. Jaka kamerke kupic ,dobra alenie za droga. Tzn taka by reagowala na ****** rejestrowala.

Gość gość
Co to sa za ludzie, ktorzy wchodza do cudzych mieszkan podczas nieobecnosci wlasciciela?

Gość gość
Co to sa za ludzie, ktorzy wchodza do cudzych mieszkan podczas nieobecnosci wlasciciela?

Gość Monika

Może warto zmienić mieszkanie, albo kupić jakiś dobry zamek ? nowe drzwi? Dobrą firmą, która produkuje antywłamaniowe drzwi jest Gerda, sa dźwiękoszczelne, naprwadę polecam.