Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczegóły do ustalenia ;)

Warszawa . szukam spons. ja 20 lat 170cm 49 kg. ładna..

Polecane posty

moje wymagania : Ty do lat 40 . przystojny, zadbany, stan cywilny nie obchodzi mnie, musisz mieć wiecej niż 180 cm. musi miec swietne auto. seks analny i oralny nie wchodzi w grę (chyba że bardzo sie polubimy :) ) oczekiwania: nie bedziemy znac swoich danych . spotykac sie mozemy w miejscach publicznych. moge chodzić na bankiety i do teatru, jestem zabawna i elokwetna, potrafie też milczeć jak facet i nie męczyć gadaniem

Gość ptasiek nastroszony
a kto placi za bankiety i wyzere ?

seks nie częściej niż 3 razy w miesiacu i w gumce. fajnie jakby mój sponsor miał 40 lat wielką willę z basenem i córke/syna w moim wieku i zechciał mnie adopotować żeby nie budzić podejrzeń

Gość mozIlIla fireffox
hehehe to musi byc prowokacja. za pieniadze to ja moge miec taka ktora zrobi dla mnie wszystko(chodzi o seks) a ty jeszcze koorwa warunki swoje stawiasz hehehehehehehehehehehhehehehehhehehe dobre

Gość mozIlIla fireffox
a ten drugi wpis to pewnie podszyw

mam swoje warunki bo nie jestem każda :) szukam tutaj bo wole poznać kulturalnie przez internet, denerwują mnie faceci wtykający kartki z numerami telefonów , wizytówki ...myślą że jak są aktorami czy coś to mogą mieć mmnie :o ja wole sama wybrac ;)

Gość ptasiek nastroszony
niuńka epoki Ci się pomyliły , takich jak Ty na kopy jest zbiedzonych , ze już za 50 zl dymają we wszystko w co chcą za przystankiem pksu

Ja nie jestem do lat 40 . przystojny, zadbany, majętny. Ale jakbym był to nie musiałbym nikogo sponsorować bo miałbym dup na pęczki.

ja sie nie dymam za 50 zł za przystankiem pks , mozna powiedzieć że jestem praktycznie nieużywana. poza tym z byle tirówką nie pójdziesz na bankiet...

Gość krups
a prochy już brałaś jak zalecił lekarz ?

Gość Iza Bella
ptasiek skad jestes?