Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowana moralnie...

Spędziłam noc z psycholem z czatu!!!

Polecane posty

Gość blebloka
to sobie poszukaj

Gość annnnniiia
Wiecie, ja miałam taką sytuację z facetem - poznałam, zakochałam się, czułe słówka, piękne randki, wspólne plany na przyszłość, w końcu seks bez zabezpieczenia. Wyjechał do pracy do innego miasta. Kiedyś odebrałam telefon z jego numeru. Zadzwonił do mnie facet, gej. Powiedział mi, że ten mój był z nim związany, zostawił u niego telefon. A po kilku tygodniach zadzwonił do mnie ten sam gej i mi opowiedział całą historię, jak to mój ukochany dawał dupy za pieniądze innym gejom. Taką miał cudowną pracę w innym mieście. A ja się boję pójść do lekarza. Nie wiem na co się zbadać. Idiotka, po prostu idiotka. Nigdy soie tego nie wybaczę, nigdy. Mam żółte upławy, nie wiem czy to od nadżerki czy mnie zaraził. Brałam antybiotyki na własną rękę, ale wiem, że muszę pójść do lekarza. Jest mi cholernie wstyd. I tak strasznie się boję. Przestrzegam wszystkich, jeśli seks to tylko z prezerwatywą, nie popełniajcie mojego błędu, ja dostaję już do głowy od myśli, że mogę być chora.

Gość ciekawski pan
szukam i nic niema , pisza ze jest to owiane tajemica, ze biali naukowcy w kongo kiedys leczyli podajac lekarstwo z szympansow z ich nerek a naprawde tylko zarazali masowo czarnych.

Gość ciekawski pan
czemu ma ci byc wstyd !!! vzaufałas chujowi a on cie oszukał i tyle.

Trzeba brać pod uwagę, że to Afryka - małpy są tak w pewnych kręgach przysmakiem (w ten właśnie sposób prawdopodobnie nastąpiła transmisja wirusa). Potem to już jakoś poszło - kontakty seksualne bez zabezpieczenia, liczne transfuzje nie badanej krwi (przetoczenie krwi to jeden ze sposobów doraźnego leczenia malarii). Potem wirus wylazł z Afryki i rozlał się po świecie.

Gość ciekawski pan
złota rybka i jedno życzenie - chciałbym miec moc uleczania ludzi . wyobraźcie se jak wpadacie do szpitala i uzdrawiacie wszystkie dzieciaki z białaczka czy inna choroba.

Gość annnnniiia
Wstyd mi, bo mam w tym kręgu wielu znajomych, dzieci lekarzy. Boję się, że to wyjdzie, a mieszkam w niedużym mieście. Ja muszę się zbadać, żeby wiedzieć jak się leczyć, nie daj Boże HIV. Gdybym dorwała tego gnoja, to obcięłabym mu penisa i wsadziła w usta. Wiedział, dupek, że pieprzy się z gejami, a za każdym razem chciał się ze mną kochać bez prezerwatywy.

Gość świetnie piszesz w odróznieniu
do tatatacostam . Prostych zdań , bez ozdobników, użyć, wbrew pozorom nie jest łatwo. dziewczyna wie, gdzie i po co akapit, nie mowiąc o poprawnym uzywaniu znaków przestankowych. na kafe to rzadkość. Z reguly nie czytam spermą ociekajacych historyjek na erotycznym, bo mi szkoda czasu, kicz wali po oczach, ta jest pierwsza, która doczytałam. Dziewczyna jest z cała pewnoscia uzdolniona literacko, niezaleznie, czy opisuje prawdą, czy fantazjuje. Autorko, opisz proszę. czym konkretnie facet zachęcił cie na czacie, nie poleciałabys na debila - co takiego w sobie miał? - bo chyba nie był to akt desperacji z twojej strony? Pytanie - czy pisujesz zawodowo, lub przynajmniej hobbystycznie?

Gość tatatattatanianianianianyy8374
bo dziewczyny na ogol sa kumate. Maja wieksze zdolnosci werbalne niz faceci. A ty sie tak wkreciles w jej intelkt itd i sam byc moze nie wiesz, ze naprawde porajcowala cie ta historyjka, inaczej bys tak nie tokowal, jaka to fajna i inteligenta dziewczyna i sam fakt ze wg ciebie to moze byc historyjka erotyczna wymyslona dla przyjemnosci...! nie wiem co trzeba miec w glowie - co ty masz w glowie - zeby myslec ze takie rzeczy wymysla sie dla przyjemnosci i podjarania jestes taki sam jak ten ohydny zboczur

tatatacostam. nie jestem facetem ani lesbijką, tylko kobietą, męzatką, matką dzieciom , nie jarają mnie takie historyjki. Nie przezywam tematu, nie boleją nad losem autorki, bo jesli to prawda, sama w takie gówno wdepnęła. Historia jest po prostu swietnie napisana (czy tez opisana) , stwierdzam obiektywnie. To taka rzadkoscia na kafe, ze nie mogłam tego nie zauważyc. Porównaj swoje pisanie z tym , jak ona pisze - tez piszesz na szybko i na zywo , a rożnica kolosalna.

no mowi sie trudno : ]

a co dpo "pisania dla przyjemnosci". jesli znasz jako tako wspolczesną literature , wiesz pewnie, ze pełno w niej "momentow" - czy autorzy pisza dla przyjemnoisci czy nie - ich sprawa, wazne, zeby pisali dobrze. Jesli dzieczyna opisuje to, co jej sie rzeczywiscie przedarzylo , nie zmienia faktu, ze pisze dobrze, przeciez emocje nie robia z ineteligentengo człowieka analfabety.

ja myslalam, ze wrecz przeciwnie - to emocje i swieza pamiec sprawia, ze jest to konkretnie napisane i dobrze sie czyta

dobra, nie rozdzierajmy szat, kazdy ma prawo do swojego zdania:) ide spac, pozdrawiam

spoko, spoko dobranoc

Gość przeczytałam całość
i jestem w szoku!

Gość ja bym tylko z jednym
z kaffe chciała się spotkać)

Gość lukrecjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wspolczuje.....

Gość aga88888887654421
szok...

A TERAZ KOCHANA LEĆ SZYBKO przebadaj się dziewczyno bo jak on miał tyle lasek i lizał je tam jak miały okres cholera wie cz cię nie zaraził czymś hiv wzw c

Gość skacowana moralnie...
to ja... powoli się zbieram do kupy.... badania porobione już we wtorek ale wyników jeszcze nie mam...czekam... gościu wysyłam mi eski i dzwoni ale nie reaguję kompletnie,liczę,ze mu się znudzi.

Gość takie pizdnięte historyje
to ja na kiblu wymyślam w 1 min wiec nie napalajcie się tak ludzie, bo zaniżacie i tak już niski poziom dna i metra mułu tego forum

Gość agaggagaga
i co dalej? :P