Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjanttt....

tutaj możecie mnie obrażać

Polecane posty

Gość policjanttt....
dobry wujek oni tego nie zrozumieją wyciągnąłbys ich z płonącego mieszkania a oni zarzuciliby Ci ze mają pogniecione ubranie

Gość krups
ale popatrzmy z bliska na działanie Policji , prewencja się zatrzyłała na parkinku i jakąś kobietę dorwali, która musiała szybko pójść z dzieckiem do lekarza i nie miała czasu na opłaty parkingowe, więc na koło auta blokadę założyli i czekają na 200 zł. , przyjdzie i w końcu zapłaci za demontaż blokady koła a 200 metrów dalej słychać głos kobiety, drze się na całą okolicę , że lombard okradli i uciekli , więc policjanci wszystko widzieli ale czekają na oficjalne zgłoszenie z Bazy , po godzinie słyszą sygnał Bazy , mamy zgłoszenie , że lombard został okradziony , czy jesteście w okolicy W-17 ?

Gość nhhfhdhdhdhdhdhdhd
taaaa , co do kradziezy to potrafia zlapac menela ktory buchnal butelke wina ze sklepu , a u mnie od ponad 2 lat jest grupa zlodziejaszkow ktorzy pedzluja najbardziej kasiaste dommki , do mnie tez sie probowali wlamac , policja niccc nie robi , dziwne,, jedno osiedle , kazdy dom pokolei leci , a policja nic nie wie nie potrafi zlapac. moze sie dziela z policja tym co pokradna ? to mi wyglada na jakis uklad

kogo łatwiej złapać? a komendant oczekuje wyrobienia normy to co mają robić? ludzie myślcie nie tylko wy pracujecie i macie szefa...

Gość Anelika5506
Tak zniszczyli. A w jaki sposób to zatrzymam dla siebie. Niby ich praca i wykonują swoje obowiązki ale dlatego nie maja uczuć i poszanowania dla praw człowieka??

Gość policjanttt....
mogę nosić ze sobą broń po słuzbie bo jestem w służbie stałej ale gdyby paru facetów biło jednego na przystanku to będąc w cywilu tylko zadzwonię po policję palcem nie kiwnę oprócz tego

obrazacie policjantów a winni są ci których widzicie na co dzień w TV i stanowią prawa prawo niestety nie jest ludzkie... ale rzeczywiście funkcjonariusze powinni sprzyjać obywatelom

Gość nhhfhdhdhdhdhdhdhd
bo to mendy , w piaskownicy niejednemu lopatke lub wiaderko zabral drugi dzieciak , albo lopatka czy piaskiem jebnal to od tej pory mowia ze beda policjantami beda sie mscic na tych wszystkich zlych ludziach co im krzywde zrobili xD , albo molestowani byli w dupe waleni i musza sie odegrac na spoleczenstwie , chca pokazac wladze i sile , ajakby poszedl taki patyk niejeden na solowke z kibicem jakims czy karateka czy kims kto trenuje mma to bylby polamany a nawet przez zwyklego niejednego szaraka nie wiem po co do policji przyjmuja takich lomow

Gość policjanttt....
wstąpcie do Policji i zróbcie porządek wyłapiecie wszystkich złodzieji itd, itp

Gość krups
gdy policjant idzie z psem to każdy o tym wie, że pies jest szkolony i ma dyplom zakończenia szkoły i potrafi się podpisać

Gość policjanttt....
jakim obywatelom powinnismy sprzyjać?

policja jest źle zarządzana ale polskie pustogłowie tego nie widzi najłatwiej obrażać tych co są najbliżej dwa do policji nie powinni przyjmować osób z problemami psychicznymi trzy rzeczywiście policja powinna byc bardziej sprawna a nie chuderlaki...

Gość policjanttt....
dobry wujek: problem w tym że w policji panuje nepotyzm i kumoterstwo na ogromną skalę tylko plecaki maja szansę na jakiś znaczący awans to nie tak że w policji nie ma mądrych osób,tylko bez układów nigdzie się nie wybiją

czyli jak wszędzie szarak nie będzie posłem, szarak nie zostanie biskupeem, szarak nie zostanie komendantem...

Gość krups
nie tak, nie ta metoda, należy w Policji zatrudnić tylko myślących i z instynktem , i tak trzech pracuje na dwóch , co z tego, że policjant złapie traktorzystę po piwie jak w tym czasie jest napad na bank , czy wyrobienie normy rocznej polega na tym aby na swoich donosić i zabierać prawo jazdy ?

Gość policjanttt....
ja tej formacji nie zmienię i muszę sie dostosowac do reguł w niej panujących gdybym był człowiekiem mądrym to nie pracowałbym w tej formacji z moimi kwalifikacjami lepszej pracy nie znajdę a Polska to chory kraj i czeka go klęska

policjant widzę, że jesteś wartościowym człowiekiem i rzeczywiście się tam marnujesz niestety w tym zjebanym kraju wszystko jest chore i pewnie Polska niedługo padnie...

Gość policjanttt....
ja wiem jedno użyje broni tylko wtedy gdy moje zycie lub życie innego policjanta bedzie zagrożone w żadnym innym prawo mnie nie chroni

Gość krups
szkoda, że nasze podatki idą i są marnowane na półmózgi :(

Gość zajebiaszcza nuta
Panie mundurowy, skąd Pan jest? Zawsze miałam fantazję erotyczne z mundurowymi:)

masz rację dlatego takie wypierdasy jak Kwiatkowski czy Miller powinni zmienić ustawę o Policji ale oni to mają gdzieś ważne, że kiesa pełna

Gość policjanttt....
mając taką pensję nigdy nie założe rodziny bo po co, choc na samą pracę nie narzekam juz lepszej w zyciu miał napewno nie będę.

Gość ziellonituka
policjant, kokosów nie zarabiacie ale nie o to w samym życiu chodzi, na pewno znajdziesz wartościową kobietę, o ile sam taki jesteś:)