Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikirikii

to chyba nie jest normalne?!

Polecane posty

sprawa pewnie wyda się wam głupia ale... czy wasi partnerzy/partnerki znają wasze loginy i wiedzą co piszecie na forum? Mnie dziś zaskoczyła postawa mojego faceta - obraził się bo nie chciałam mu powiedziec na jakie forum wchodzę (zakładałam tu wczesniej post związany z nim). obraził się na całego!! wiec mówie mu, ze to moja sprawa - nic nie dało. wkurzyłam sie i powiedziałam, że pewnie - ma sie czym martwic bo to w ogóle jest sex forum!! szlag mnie trafił. i jest wojna...

moze poejrzewa,ze szukasz przygód teraz pewnie rozkminia dlaczego nie chcialas mu powiedziec...

Gość ciotka Beta
ja nawet nie mam tego problemu na szczescie-bo moj stary nie umie wlaczyc nawet komputera co mu sie nawet chwali,w tej erze komputreowych oszolomow

Gość dżizabel 26
Mój mąż wie, że tu zaglądam, że czasem piszę, ale nigdy nie widział żadnego z moich wpisów, ani założonych tematów :) Nawet teraz wie, że tu siedzę, ale nie zagląda, bo wie, że mu nie powiem. To taki mój osobisty świat :)

tak też mi się wydawało, że każdy ma pewną strefę do której nikt nie powinien wchodzić - nawet najbliższe osoby. zrobiłam się spokojna w tym związku, naprawdę rzadko kiedy gdzieś wychodzę, ba nawet cięzko to zrobic bez jego wiedzy... kiedys byłam towarzyską osobą, miałam swoich przyjaciół, dziś się to wszystko jakoś rozleciało więc zostaje mi net...