Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia18:))

"Drugi raz po pierwszym razie"

Polecane posty

Kilka dni temu pierwszy raz kochałam sie ze swoim chlopakiem...Jest cudowny strasznie Go kocham i ciesze sie ze w końcu mogliśmy się zblizyć do siebie mocniej tym bardziej ze juz długo ze soba jestesmy...oczywiście nie było to nazbyt przyjemne doświadczenie ale i tak czułam sie przy nim wyjątkowo...bolałoo...ale był to ból do zniesienia...jestem pewna że błona została naruszona...postanowiliśmy 2 dni pozniej spróbować jeszcze raz..noo i właśnie...to był ból dwa razy mocniejszy od tego jak sie kochałam za pierwszym razem ;/ bolało okropnie..wszedł moze lekko kilka razy ale po chwili miałam juz wszystkiego dość...strasznie chce to z nim robić .. ale nie wiem czy ten ból te kłócie (pieczenie) które sie pojawiało jest normalne...jest wiele postów na ten temat ale niestety żaden nie przyniósł mi satysfakcjonującej odpowiedzi dlatego mam nadzieje ze poradzicie i podzielicie sie swoimi doświadczeniami :) Z góry dziękuje i czekam niecierpliwie :))

Ja dwa miesiące temu miałam swój pierwszy raz.Robiłam to także 2 razy i podczas nich czułam to samo co ty i za 1 i za 2 razem.Do 3 razu niedoszło bo już niejestem z tym chłopakiem.

ahh tak chciałabym zeby było miło ale przy tym bólu sie nie da:(

Ja myślałam ze mnie bolało i żle się czułam z moim chłopakiem bo go niekochałam ale w twojej sytuacji jest tak pomimo miłośći więc niewiem w czym tkwi nasz problem

To odczekajcie trochę dłużej, kilkanaście dni chociaż... na błonie po pierwszym razie tworzy się coś w rodzaju mini-ranki i ona musi się zagoić :)

Dziekuje może to pomoże ja już odczekałam 2 miesiące ale boje się kolejnego razu

no taak ...mam nadzieje ze aż 3 tyg nie bd musiała odczekiwać :(

ja po prostu mam lęk przed tym że kolejny raz po odczekaniu bedzie dalej tak samo bolało:(

i tu kolejny lęk ...ze wykryje cos przykrego :(

Kazda kobieta jest inna... u mnie to było tak (o ile dobrze pamiętam), że po pierwszym razie była przerwa jakieś 2-3 tyg, dlatego żaden nastepny po "pierwszym" mnie nie bolał..

ale to samo z ciebie tak wyszło ze zrobiłas taka przerwe???ja po prostu myslałam ze bd okey chociaz byłam uświadomiona ze moze bolec i dlatego spróbowałam tego jak to powiem na świezo po "pierwszym razie"

Gość 35325345
tydzień conajmniej musisz odczekać az sie zagoi wszystko

ahh mam nadzieje ze pomoże ten tydzien czy dwa...bo wiecie...wszystko sobie tak miło zaplanowałam...wakacje są i chce je spędzic z Nim jak naaaajcudowniej....mam nadzieje ze nie bd musiała z tym czekac miesiaca ..jesli tak to trudno ...jakos dam rade:(

Gość euterpe12
Kasiu nie przejmuj sie tak, na poczatku wspolzycia bywa trudno, wazne, zeby partner byl kochajacy i to rozumial. moze masz po prostu otarcia po 1 razie, a moze po prostu sie zestresowalas i scisnelas miesnie pochwy. nie rob nic na sile, a z czasem bedzie coraz lepiej. chyba, ze pojawila sie jakas infekcja, wtedy to juz tylko do lekarza na konsultacje.

ahh dziękuje wammm :*

Gość Ewci@
Dajcie sobie troche czasu. On przy okazji znowu nabierze na Ciebie ochotę, Ty na Niego. I niech dobrze Ciebie przygotuje. Sprobujcie w cieplej wodzie w wannie. Rewelacyjny sex! Duzo facetów mysli, że jak pocałuję namietnie dziewczynę i ma mokro w majtkach to juz moze w nia wejśc. a To wtedy najczęsciej boli. Mój partner zanim wejdzie we mnie pieszczotwliwie sie mna zajmuje i doprowadza,ze sie wnet ugotuję, wtedy wejdzie ze wnie i orgazm jest nie z tej ziemi!

Gość Kasia18 :))
sex we wodzie hmm może być ciekawie :) :) :) :)

Gość Ewci@
Kasiu nie sex we wodzie, ale sex w wannie w gorącej wodzie z piana i cudownie pachnacymi plynami do mycia ciała :P Polecam! Oczywiscie pozniej mozecie przeniesc sie do sypialni, bo ja z moim to albo napuszcamy swiezej wody, bo wiadomo, ze jak partner dojdzie to wszystko idzie do wody i wtedy spuszcamy cala wode i napelniamy swieza. jakas godzinke jeszcze odpoczywamy lezac w wannie albo dalej sie kochamy a czasami jest tak,ze idziemy do sypialni i wtedy dalej szalejemy z sosami do lodow albo oliwa a pozniej wiadomo znowu do wanny :D

Gość Kasia18;))
no na jednoo wychodzi :) łoooo to widze ze wy ostro szalejecie :) tez bym tak chciała gdyby nie ten ból ...

Gość OnaAsia11
Ja zrobiłam to pierwszy raz miesiąc temy i było nawet ok. Krwawiłam dość mocno, ale mój chłopka na szczęście się nie wystraszył ;) Zrobiliśmy to za dwa dni i znowu krwawiłam, więc wystraszyłam się i zniechęciłam zresztą też. Minął już ponad miesiąc i chciałabym znowu spróbować, ale boję się, że ten trzeci raz będzie równie pechowy - zacznę krwawić, albo odczuwać ból i już w ogóle się zniechęcę na dobre :(