Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana222

tusz do rzes

Polecane posty

Gość niezdecydowana222

Witam polećcie dobry tusz do rzęs który ich nie skleja, a super wydłuża i pogrubia??? i żeby miał intensywnie czarny kolor???

Gość niezdecydowana222
upupup

Gość Jestem po 30 tce
maluję się prawie kilkanaście lat, w tym czasie miałam wiele tuszów do rzęs. Jeden jedyny do którego ciągle wracam to Max Factor 2000 Calorie. Lubię mocno wytuszowane rzęsy a on daje taki efekt.

Gość niezdecydowana222
dzięki właśnie wczoraj oglądałam go na allegro i zastanawiałam się nad kupnem :) chodzi mi o efekt sztucznych rzęs ale nie tylko w opisie :P może ktoś jeszcze coś poleci????

Gość Megann84
ja zawsze używałam tuszu Loreala i byłam całkiem zadowolona, ale postanowiłam poszukac czegos innego. Ciekawi mnie nowy tusz Isadory Big Bold. Z tego co widziałam ma fajną szczoteczkę która ma krotkie i dlugie wlókna więc pewnie dobrze rozczesze rzęsy i ich nie poskleja.Aaaa i ma chyba większą pojemność niż mój stary tusz za porównywalną cenę.

A ja od lat stosuje meybelline XXL - taki podwójny biało-czarny Jest swietny i niedrogi

Gość ja ostatnio używałam
max factor false lash effect czy jakoś tak, już dokładnie nie pamiętam. był super, nie sklejał, ładnie rozczesywał, pogrubiał, ogólnie byłam z niego zadowolona. w ogóle max factor ma dobre tusze, nie polecam natomiast loreala, miałam kilka różnych i niestety za każdym razem coś było nie tak, moja siostra i jedna koleżanka też tak uważają, więc coś w tym musi być. z tańszych dobre są jeszcze maybelline, rimmela też nie polecam, nie umieją dobrej szczoteczki zrobić

Gość *liliann
Popieram 12skizto. One by One. Ja mam dwa - czarny i brązowy.

Gość łojeeejkuu
Sam tusz nie gwarantuje sukcesu. Trzeba umieć malować rzęsy. Dlatego mi odpowiada np każdy tusz, tylko, że z niektórymi muszę dłużej pracować. I tyle.