Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona12gggffhhs

Paranoja...

Polecane posty

Gość ona12gggffhhs

Tak z ciekawosci chcialabym zaczerpnac opini publicznej. Jak zwykle chodzi o plec przeciwna.. nad ktora to od dawna sie zastanawiam. Moj problem polega na tym ze od pol roku spotykalam sie regularnie z facetem starszym odemnie 15 lat.sex, zabawaitd.. bylo nam wspaniale. nie bylo wyznan ,czulych slowek , itd ale ukladalo nam sie jak zajebistym przyjaciolom. przynajmniej jak tak twierdzilam. facet rozwiodl sie z zona...zaczal zabiegac o mnie. niestety za kazdym razem dawalam mu do zrozumienia ze nie ma szans na powazny zwiazek.. w pewenie sposob go kocham i chcialabym ale boje sie powaznych zobowizan. w miedzyczasie zdarzylo sie ze przespalam sie z kolega z pracy. o wszytskim opowiedzialam "jemu" , bo wkoncu nie mialam zadnych zobowiazan. myslalam ze go to nie urazi, jednak po tym zdarzeniu przestal sie odzywac... dlaczego ? przeceiz nic mu nie obiecalam.... zabawa w kota i mysze czy urazona duma ? chyba doszlam do wniosku ze mi na nim cholernie zalezy (jestem łowcą :D) ... i o co tu chodzi dzieciaczki mi powiedziedzcei bo ja nic nie rozumiem... focha strzelił nooo :(

Gość dfdfgfdgfdf
jesteś kurwa, a nie łowcą:D

Gość jatamatmam
idz spac

Gość ja mam zawsze ochote jak wypij
a ile masz lat?

Gość szmatę kopnął w duupę
i tyle. i jeszcze dziwi się dlaczego. hahaha

Gość ona12gggffhhs
mam 32 lata, ehhh w sumie nic lepszego sie nie spodziewalam jak opinie powyzej.. niektorzy chyba nie rozumieja co to sex bez zobowiazan i dalej zyja w sredniowieczu..