Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika170

Może po prostu lubię utrudniać sobie życie?

Polecane posty

Nigdy jeszcze nie pisałam na forum ale teraz mam taki problem że nawet nie wiem komu mam o nim powiedziec i może Wy dziewczyny coś poradzicie... Wszystko zaczęlo sie 3lata temu albo wczesniej Bylam z owczesnym facetem(teraz mam 27lat)juz od 7lat czyli szmat czasu Spotykalismy sie z jego kumplami i w sumie to na imprezach w tym towarzystwie spedzalismy weekendy Rozumialam sie z nimi prawie bez problemu-zaden nie mial laski wiec bylam jedyna ;) I nieswiadomie zakochalam sie w jednym z nich bo zaczelismy pisac na gg (napomkne ze wczesniej wrecz sie oboje sie nie znosilismy) Zerwalam z tamtym kolesiem i zaczelam sie spotykac z tym Oczywiscie staralismy sie to ukrywac no bo jak sie przyznac przed wszystkimi ze spotyka sie z byla swojego kumpla ;/ Mnie to tez pasowalo bo nie chcialam skandalu na wsi (oni mieszkali w jednej wiosce a ja w drugiej)Wreszcie wyladowalam z nim w lozku a potem jakos wszystko sie rozlecialo Bylam strasznie w nim zakochana ale On stwierdzil ze nie da rady tego ciagnac Przebolalam ten fakt chociaz bylo ciezko Zaczelam sie spotykac z innym facetem ktorego znam od urodzenia Jednak wciaz tesknilam za Tamtym... Czasem pisalismy dosiebie a najczesciej kiedy sie opilam i w esach wyznawalam jak bardzo tesknie i nie moge o Nim zapomniec ;/W koncu ostatnio odnowilismy kontakt i znowu sie spotkalismy (choc nie widzialam Go 3 lata)Problem tkwi w tym ze wczoraj sie z Nim przespalam i co gorsza sie mam w ogoel wyrzutow sumienia Chce podkreslic ze mojego obecnego faceta KOCHAM i wiem ze mam u Niego wszystko czego zapragne Tylko ze czuje ze od Tamtego jestem uzalezniona jak od narkotyku a nie myslalam ze cos takiego sie zdarza Ale sie rozpisalam Co mam robic? Poradzcie please

Jak pozniej przeczytalam "skandal we wsi" to sama zaczelam sie smiac;)Ale na wioskach tak jest -kazdy o kazdym duuuuuzo mowi echh