Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony kocmoluch

nie(SZCZESLIWA) ....

Polecane posty

Gość zrozpaczony kocmoluch

Za miesiac wychodze za maz. Powinnam byc szczesliwa kupilismy mieszkanie konczymy remont moi rodzice sprezentowali nam sprzety AGD ale ja chodze naburmuszona i opryskliwa. Stalam sie tym kim nie chcialam byc. Mloda ale odpychajaca zaniedbana kobieta. Przytylam 8 kg wiecznie chodze w tym smamym i nawet umorusanym bo nie mam kiedy isc na zakupy ani kiedy zrobic prania. Na diete tez czasu nie ma bo jednak trzeba isc do sklepu kupic odpowiednie produkty i ugotowac a ja jem byle co i byle gdzie byle o ktorej. Przestalam sie malowac masakra jakas. Kolezanki w pracy mi dogryzaja ze jestem taka piekna kobieta i bylam taka elegancka jak zaczynalam prace a teraz lepiej nie mowic. Kazdego dnia obiecuje sobie ze teraz ja bede sie liczyc ze zrobie sobie dluga odprezajaca kapiel kupie jakies ciuchy zapisze sie na cwiczenia poczytam jakas ksiazke i za kazdym razem liczy sie cos innego. Pomozcie cholera bo juz patrzec na siebie nie moge

Gość jzrozpaczony kocmoluch
nikt nie wesprze ? :(

Gość wspieram Cię
[kwiatek}

Gość wspieram Cię
🌼 :)

Gość ptasiek nastroszony
to oszukalas przyszlego meza? on bedzie sie zenil z kim innym niz poznal? powinien sie cieszyc o 8 kg bedzie Ciebie wiecej mial. a i rokuje dobrze na przyszloswc ze bedzie jeszcze wiecej

ptasiek nastroszony ales ty glupi akurat narzeczony woli mnie o 8 kg ciezsza tak zawsze narzekal z emoglabym przytyc pozatym to z jego powodu jestem zaniedbana bo on sie liczy a ja nie dzisiaj tez zamiast wieczoru dla siebie zakupy ograniczylam do godzinki i nie bylo ani kapieli ani czasu na pranie itd bo on chcial zebym poswiacila mu czas zrszta jak codzien

Gość a ja po dwojce dzieci
wygladam tak jak przed pierwszym mimo, ze przy kazdej ciazy przytylam prawie 30 kilo :) nawet jak padalam na ryj to codziennie cwiczylam!!!! i cwicze nadal!!!!! wez sie w garsc nic samo sie nie zrobi!!!!

a ja po dwojce dzieci dziekuje kolejna madra wypowiedz dzisiaj akurat udalo mi sie wrocic przed 23 ale codziennie wracam o 24 a jak nie jestem zajeta poza domem to mam studia prawnicze na glowie i jakos nie wyobrazam sobie o 24 brac sie za ciczenia kiedy pzed 6 znowu trzeba wstac do pracy sory ale nie powiem narzeczonemu wez sie za mnie poucz procesu ja mam dzisiaj wychodne ide na silownie