Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djedbwkeb

WIDAĆ nas na CZACIE na FACEBOOKU chodź jesteśmy OFFLINE !

Polecane posty

Gość djedbwkeb

Tak jak w temacie. Do tej pory można było włączyć funkcje offline na czacie i nikt nie widział czy jesteś zalogowany czy nie, ale teraz od kąd ulepszali czata widać Cie za każdym razem jak tylko sie logujesz nawet jeśli masz napisane "niedostępny" na czacie...Sprawdzałyśmy to z koleżankami i ta która miała włączonego czata widziała każdą zalogowaną z nas nawet jesli my byłyśmy offline... ktoś wie czemu tak jest i jak można się skutecznie schować :p ? Bo opcja bądź niedostępny najwyraźniej nie działa...

Gość życie...jest nowelą
serio? no to syf, wkurzają mnie takie gówniane opcje, wszyscy wszystko muszą widzieć:/

Gość djedbwkeb
serio :/ tez mi sie to nie podoba...

Gość tommmson
heee to lipaa :p

Gość 8888ll
Też mi to się rzuciło w oczy kiedy na czacie zobaczyłam mojego brachola online z zielonym kółeczkiem a on zawsze offline siedzi to wpadam do niego do pokoju i mu mowie ze co ty na czacie w koncu a on taki zdziwiony bo przecież "niedostępny" ;D hehehe

Gość djedbwkeb
kurdee ... zna ktoś skuteczny sposób ,żeby sie "schować " albo przynajmniej wie czemu tak sie dzieje ;/ ?

Gość mixx
serio ? No to kaszana... ceniłem sobie prywatność na fejsie a teraz co... na nk trzeba bedzie wracać bo tam przynajmniej Cie nie widac czy jestes czy nie ;p

Gość sierraleone
Uuuu nie podoba mi sie to :) Ciekawe czemu tak jest ?

Gość lineov
to fakt ! na początku wystarczyło ,że sie zaznaczyło "offline" a teraz lipa. logujesz sie niby jestes niewidoczny a i tak cie widac...

Gość Gmgmg
mi na szczęście nie widać. Ale nie wiem jakim cudem

Gość kermetynkaa
tragedia 🖐️ nie zesrajcie się z tym facebookiem :classic_cool:

Gość trndgfb
u mnie jest to samo... chujnia

Gość gość
Wiem że to z 2011 ale jeśli jesteśmy na necie to nas nie widać ale w aplikacji facebook w tel wtedy jesteśmy online nawet przy wyłączonym czacie ale jest tylko napisane ze jest ten ktos aktywny bez zielonej kropki

Gość gość
O kim mówisz bo M to you?

Gość gość
Stare ale chyba nadal tak jest. Np. jeśli mamy messengera to widzimy kto ze znajomych jest aktywny i niewazne czy ma czat włączony czy nie. Np. moja kolezanka nie korzysta z czata, nie korzysta z żadnch aplikacji, wchodzi przez tel, na przeglądarce i widzę, że jest dostepna przez telefon aktualnie. Jak się wyloguje to widze, że była x minut temu.

Gość gość
Bzdura,tylko wtedy widać jak korzystasz z telefonu.Na stacjonarnym nie widać.

Gość gość
O właśnie, ja nie odpalam czata i wchodzę na fejsa z telefonu,z przeglądarki. Czy dla znajomych korzystających z fb na telefonie bądź z messengera jestem i tak widoczna? I jak się wyloguję to mają info kiedy bylam?

Gość dziwne

Ja świeciłam się na zielono o godz 6-tej rano, a miałam wyłączony telefon, bo spałam. Lapek też wyłączony i wylogowana z fb. Zdarza się to nie pierwszy raz. Czasem mam wrażenie, ze jacyś hakerzy siedzą i żądza bo skąd takie coś?

Gość grisza

ja mam podobnie nie zalogowany a znajomy mowi siedziales cala noc hihi ze swiatelko zielone . dobree haha