Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdesperowananatalka

POMOCY

Polecane posty

Gość zdesperowananatalka

Witam was drodzy internauci, mam dla Was jedno pytanie które spędza mi sen z powiek i mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć na nie odpowiedź!Mianowicie sprawa wygląda tak, że jestem 19 letnią studentką UE i nigdy się nie całowałam, mimo tego że jestem w stałym związku z 42 letnim ginekologiem. Jednak postanowiliśmy miesiąc temu przeżyć nasz 'pierwszy raz'. Było wspaniale, zabezpieczyliśmy się w jedyny racjonalny sposób, tj. uprawialiśmy seks przez bieliznę. Dodatkowo w celu 100% pewności, mój partner wziął przed stosunkiem 6 tabletek antykoncepcyjnych.Dodatkowym plusem było to, że członek mojego chłopaka nie jest ani gruby, ani długi lecz krótki i chudy z bujną czuprynką ( szczerze mówiąc ta czuprynka mi się nie podoba ale nie mam pojęcia jak mu o tym delikatnie powiedzieć). Niby wszystko ładnie, pięknie, ale 3 dni temu pojawiły się komplikacje! Otóż miałam 2 okresy w przeciągu miesiąca...Moje pytanie jest więc następujące, czy istnieje możliwość że zaszłam w ciążę!? Dodam jeszcze że oprócz tego do niepokojących oznak doszedł przewlekły kaszel, suchy katar, ból zęba oraz wzdęcia. Mój chłopak twierdzi że jest za wcześnie na wykrycie tego czy jestem w ciąży za pomocą powszechnie znanej metody z użyciem parowaru i wiadra do jarania.A ja nie mogę czekać! Za 4 dni lecę do Dubaju i muszę wiedzieć na czym stoję! Błagam pomocy!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować