Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macius skarbie jedyny :(((

powiedzcie Mu tylko jak bardzo go kocham...i nie mam siły życ

Polecane posty

każdego ranka budząc sie nie mogąc napisać do Ciebie nie licząc na spotkanie to co bylo codziennoscią dzisiaj jest omglonym snem magią kocham Cie na zawsze...... :(

Gość po co te bzdury
mozesz tyko nie chcesz

nie mogę... już skasował mój numer i zapomniał mnie , ułożył sobie życie, poskładał do kupy nie ma w nim miejsca na mnie , tylko go bym unieszczęśliwiła jestem zła i beznadziejna...drugi raz nie dałby sie skrzywdzić.......

nbie chce tak żyć, oszukiwać siebie i innych że jest dobrze a wcale nie jest . napisałabym na gg i na fejsie opis wielki na cały stroną jak kocham Maciusia! mam w znajomych jeszcze kilku jego znajomych :) ciekawe czy mu by powiedzieli...a on by sie śmiał że mam za swoje

mówił że tak będzie! że lepszego nie znajdę! :( i rację miał...... ;( żyje z okropną pustką. co ja bym dała żeby wrócił.............. :(

rzuciłam chłopaka którego bardzo kocham.,..już 9 miesiecy sie z tym męczę i nie jest lepiej tylko gorzej. .. myslalam że poznam nowego zakocham sie znow i mi przejdzie ale nie! poznałam nowego i jest gorzej.... czuję sie jakbym zdradzała M

takie to znaczy jakie? co to za piosenka? jakaś z przesłaniem? bo nie znam angielskiego

ładna :) nawet kojarzę ... moja piosenka i Maciusia to love story - taylor swift w remixie i piasek - chodź przytul przebacz...

Gość ooooooooooooooooooooooooon
Gdybym ci powiedział, ile dla mnie znaczysz, Myślę, że byś nie zrozumiała, Więc, będę czekać, będę czekać, aż nadejdzie ten dzień, Kiedy zrozumiesz mnie. 2. Ale nie mogę sobie pomóc, nie mogę się powstrzymać Jestem szalony, I nie mogę się powstrzymać, nie panuję nad sobą, Jestem szalony. Ref: I kocham cię, pragnę cię, chcę z tobą rozmawiać, Chcę być z tobą, I kocham cię, pragnę cię, chcę z tobą rozmawiać, Chcę być z tobą. 3. Nie mogę tego zmienić, nie jestem pewien, co czyni to Jedno wielkie piekielne zamieszanie, Nie mogę się odwrócić plecami, Muszę pogodzić się z faktem, Że życie bez ciebie jest zamglone. Ref: I kocham cię, pragnę cię, chcę z tobą rozmawiać, Chcę być z tobą, I kocham cię, pragnę cię, chcę z tobą rozmawiać, Chcę być z tobą. intro: Pocałuj mnie, podekscytuj mnie, nie mów "żegnaj", Przytul mnie, kochaj mnie, nie mów "żegnaj", Oh, oh, oh, nie mów "żegnaj". 4. Ale nie mogę sobie pomóc i nie mogę się powstrzymać, Jestem szalony, Nie mogę się odwrócić plecami, muszę się pogodzić z faktem, Że życie bez ciebie jest zamglone. Ref: I kocham cię, pragnę cię, chcę z tobą rozmawiać, Chcę być z tobą, I kocham cię, pragnę cię, chcę z tobą rozmawiać, Chcę być z tobą.

psychiatra mi nie pomoże jedyne co mi pomoże to jak spotkam przypadkiem Macka i on sie uśmiechnie :( albo zagada....albo jak napisze do mnie sam albo wyobrażam sobie scenariusz że jakiś jego znajomy napisze do mnie że on sie tak bardzo męczy że tęskni... i sie spotkamy :( :( i rzuci sie mi w ramiona :(

dobry ten tekst...dobrze opisuje moją sytuacje...nie umiem rozmaiwac z ludźmi ale z Mackiem zawsze było o czym...widzielismy sie codzien, pisalismy smsy , na gadu...ciągle rozmawialismy :( nikomu innemu nie chce mi sie zwierzac i nie chce wspierać nikogo innego :(