Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_niewiem

Nie rozumiem chlopaków - help

Polecane posty

Gość sama_niewiem

Cześć, mam pewien problem, proszę pomózcie mi, doradźcie cokolwiek bo juz sama sie w tym powoli gubię. Otóż, nie rozumiem zachowania pewnego chlopaka. On mi się cholernie podoba, ale chyba( bo juz sama niewiem) wstydzi się do mnie podejść, zagadać. Jestesmy na imprezie, ciągle wodzi za mną wzrokiem i się patrzy jak tańczę. Rozmawia o mnie do swoich kolegów, bo widzę jak się wszyscy gapią. Co więcej, kiedys na domówce, wypiliśmy trochę i całowaliśmy się. Niestety on po tym wszystkim nie napisał i się sam nie odezwał. Nie wiem co mam o tym myśleć, bo nie sądzę, że koleś by obserwował w taki sposób laskę, która mu się nie podoba. Ale nie rozumiem tez tego, czemu pierwszy nie zagada i nie podejdzie. masakra :/

Gość sama_niewiem
ja 17, on o rok starszy

Gość sama_niewiem
ja mam 78 a on 90

Gość sama_niewiem
bardzo zabawne, chyba niektórym się ostro nudzi patrzę.

Gość to jest oczywista sytuacja
I czego nie rozumiesz w tej sytuacji? Po prostu jest nieśmiały i się wstydzi zagadać. Bo to jeden? I pewnie się zabujał w tobie skoro aż tak się wstydzi.

Gość sama_niewiem
to jest oczywista sytuacja: a jak ma mnie w dupie? boję się zagadać, bo moze niechce mieć dziewczyny, a ja raczej przygody nie szukam. Chciałabym to wlasnie z ni msię blizej poznać

Po co masz zagadywać? Chcesz byś z ciotą, co nawet nie umie zagadać do dziewczyny, w której się zabujał? :O

Gość sama_niewiem
a skąd mam wiedzieć, że on się zabujał we mnie. Kurde okropnie się czuje jak on tak łazi koło mnie na imprezie a nawet nie pogadamy, nie wiem czy zostawić sobie już jego w spokoju czy "próbować" dalej. ;/

"on tak łazi koło mnie na imprezie" No choćby stąd masz to wiedzieć ;) Lepiej go sobie daruj, jakby miał jakieś intencje wobec ciebie i byl poważny to by umiał zagadać. Jak sama będziesz go podrywać to się jeszcze przejedziesz na tym.

Gość sama_niewiem
też tak właśnie sobie pomyślałam. Jakby mu naprawdę zależało to by cokolwiek zrobił :/

Myślę, że jak sam cię nie zdobędzie to cię nigdy nie doceni. Jak do tego czasu nic nie zrobił i jeszcze olał to, że się z nim całowałaś to lepiej zapomnij o nim.

Gość sama_niewiem
przemyślę to wszystko, ale na pewno dobrze mówisz ;) dzięki ;)

Wiesz, tylko chcę ci oszczędzić rozczarowań. Trzymaj się, pa!;)