Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnniiiiaaa

Choroby weneryczne, objawy, leczenie, pomocy!

Polecane posty

Gość annnnniiiiaaa

Miałam taką sytuację z facetem - poznałam, zakochałam się, czułe słówka, piękne randki, wspólne plany na przyszłość, w końcu seks bez zabezpieczenia. Wyjechał do pracy do innego miasta. Kiedyś odebrałam telefon z jego numeru. Zadzwonił do mnie facet, gej. Powiedział mi, że ten mój był z nim związany, zostawił u niego telefon. A po kilku tygodniach zadzwonił do mnie ten sam gej i mi opowiedział całą historię, jak to mój ukochany dawał d**y za pieniądze innym gejom. Taką miał cudowną pracę w innym mieście. A ja się boję pójść do lekarza. Nie wiem na co się zbadać. Idiotka, po prostu idiotka. Nigdy soie tego nie wybaczę, nigdy. Mam żółte upławy, nie wiem czy to od nadżerki czy mnie zaraził. Brałam antybiotyki na własną rękę, ale wiem, że muszę pójść do lekarza. Jest mi cholernie wstyd. I tak strasznie się boję. Przestrzegam wszystkich, jeśli seks to tylko z prezerwatywą, nie popełniajcie mojego błędu, ja dostaję już do głowy od myśli, że mogę być chora.

Gość thgtryhtry
każdy pedał ma aids, takie są fakty... przykro mi bardzo 🖐️

Gość annnnniiiiaaa
Dziękuję bardzo za pocieszenie.

Gość annnnniiiiaaa
Może ktoś był w podobnej sytuacji i się wypowie. Odchodzę od zmysłów.

Gość annnnniiiiaaa
Paradoksalnie, mam wielu znajomych wśród dzieci lekarzy, a nie wiem na co powinnam zrobić badania, gdzie się udać. I wstydzę się, że to wyjdzie na jaw. Ja wiem, ze to głupio brzmi, ale panicznie się boję, wiem co powinnam zrobić, a jednak poczucie wstydu mi to utrudnia.

Nie musisz się tłumaczyć, najwyżej powiedz "podejrzewam, że zdradzał mnie partner, mam objawy infekcji". I tyle, nikt cię o detale nie bedzie pytał.

Gość casa bonita
idz do wenerologa, da ci skierowanie na badania.

Masakra. Ja właśnie mam problem prawdopodobnie z rzeżączką, ale nie wiem dokladnie bo nie byłam z tym u lekarza. Po prostu strasznie sie tego boję i obawiam i jest to jak wiadomo wstyd. A może najpierw będzie dobrze jak wykonam test taki Caretest Gonorrhea (Rzeżączka)?