Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boguś123456

nie chce tak wcześnie umierać...

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia
Sluchajcie czy zona Darwina przyzna wam racje ze stosujecie pigulki antykoncepcyjne? Nie. Nie przyzna bo to sie wyczuwa. Nie trzeba bylo miec 10 dzieci ani nawet nie wiem ilu - jedno starczylo i moglo sie obyc bez pigul tylko trzeba bylo wiedziec rozne rzeczy i tyle. I koniec :( I zawsze moj ojciec ma 2 dzieci, a ma jedno - jak ma 2 to badania genetyczne - ujawnic sie i tyle. Tak JA NIE MAM BRATA. Nigdzie nie bylo ze dziecko diabla bedzie mialo brata i tyle. To jest obcy czlowiek dla mnie i niech sie z tym liczy i tyle. Rodowod na Polske ode mnie ma i tyle. Mnie juz on w ogole nie obchodzi - niech sie mnie nie pyta o nic bo przypierdole mu w pysk bo MYSLALAM ze to moj brat, ale to obcy czlowiek - taki tam przybleda i tyle. Bo to taka przybleda i koniec. A ja jestem jedynaczka mojej matki i tyle. I koniec. I to samo co 20 lat temu - po co mi te studia? Jeszcze do wydzialu edukacji jakbym miala szanse, a tak? Zeby mnie tam nikt na tym zachodzie studiami nie reklamowal bo na magazyn ze sznurkiem jeszcze to wystarczy srednie i matura, a co robilam w Polsce to niech nikogo nie obchodzi. Bo mnie tez nie obchodzilo co Iwonka w Polsce robila i robic chce czy robi. I niech ich tez nie interesuje co ja robilam i tyle :( Troche zle myslalam ale MINIMALNIE. Moze tak mialo byc? Z taka wiedza kto normalny jest i czyta ten watek to sie po nim dobrze wyspi. Powinien najesc sie ale dobrze sie wyspi. Zeby nie mowili, ze po mnie dobrze sie pije. Nie - spi i tyle. Bo niedziwiedzica i tyle. Co miala wiedziec ta moja matka zeby sie nie dac temu Otto? Ze on jest... NIEDZWIEDZ. Ze spala z niedzwiedziem. I od tego czasu - bo sie miala nie zgodzic duzo morderstw jest w brygidkach - jedne drugie morduja - dziecko kazda z jednym mogla miec, a przez tego mojego BYLEGO mlodszego brata i te zakonnice w Rzymie powieszona zaczely sie milosci w brygidkach, przez te dzieci ze szkoly Darwina i tyle :( I koniec :( I wiecie wam leci cale panstwo - jak tu wkroczy USA to gorzej niz za Hitlera - chyba to rozumiecie, zeby nie bylo ze do 30stki na darmo sie uczylam. A musialam bo co mialam robic. Do 18 roku zycia jest obowiazek szkolny w Polsce nie wiadomo po co. BO tu sie dzieci nie wieszaja jak w Londynie - bo jest obowiazek szkolny do 18 roku zycia a tam to nie wiem - byc moze po szkole Darwina jest obowiazek szkolny choc nie wiem i tyle :( No i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie oni te ksiazke zle nazwali i ja teraz ja im te ksiazke pomowie, zeby sie mogli smiac z samych siebie, zeby USA wyzywalo ich od komunistow i tyle. Ze Bridgit Jones to byla komunistka - teraz tak bedzie w Londynie sie mowilo - ze to na podstawie komunistycznych znajomosci czy kontaktow ta ksiazka powstala i lece sobie dalej tym komunizmem i wszystko co sie da pomowie tam o komunizm a w USA tez zeby im nie bylo zal bo lord Jim jako dziecko brygidek nie byl zadnym dzieckiem komunistow i tak dalej. Uciekl do Polski to spadl i tyle. I zawsze wiedzial ze jak go brygidki to go nikt nie wykonczy chyba ze go wypala i tak sie zaczelo, a wiecie on chyba uciekl ze go dali gdzie indziej bo uciekl im dobrze, ale pozniej za palenie dali go gdzie indziej, te go moze szukaly bo chytry bo wiecie WSZYSTKIE PALILY juz w tych Niemczech i chyba sie baly, ze znajdzie sobie kogos i je wypali. I tym dzieckiem diabla sie wykonczyl. Co go wykonczylo? Brygidki nie - dziecko diabla. I tez wiedzialby ze Biblia Szatana to dziecko brygidek napisalo i nie po nim. Pomowilby te brygidki bo co on o nich stal - to samo co u brygidek wiecie - u tych Indian i co dalej? No tyle. I by poszedl ze dziecko brygidek napisalo Biblie Szatana a ci nic - i ze nie chcieli do szkoly go brac bo dziecko brygidek to sie nie uczy bo o co chodzi. Bo widzicie - tak jakby 1000 dzieci mialo sie powiesic i by zakon zamkneli, a tak - to sa glowne dogmaty katolickie dla mnie i nic poza tym. i tyle. I co do tego nie pasuje? Jedna nauka koscielna do tego nie pasuje, ale nie powiem wam jaka bo po co i tyle :( I dlatego ta Biblia byla druknieta , ze dziecko brygidek nawet umie pisac i tyle. A to mu drukniemy - co to jest? biblia szatana. A z czasem wymyslili ze Francuz to napisal bo tyle pieniedzy zarobione. I napisal to zeby ograc Biblie i brygidki bo wiedzial co robily. I Pan Jezus mu powie to mial sie powiesic i by go uznal a tak to nie. I tu juz ide bo zaczynaja sie rodowody diabelskie a ja juz wczoraj wiecie noz w plecach mi diabel wbijal i wiecie. PRzeciez ten otto mogl te matke i to bylo powiedziane i tak ksieza robili - z tym przebitym sercem Chrystusa byli nie do ogrania i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie im chyba w tej ostatniej firmie poszlo o to co ja w USA robilam i tyle. Nie wiem. Nigdy tam nie bylam. Po co mowilam cos w pracy? No to pech i tyle. Mialam byc taka jak moja matka i by cos ze mnie bylo. Znaczy co? Bo sie powiesila na krowim lancuchu jak Ania Shirley i tyle :( Bo sie z mezem nie umiala dogadac w sprawie slubu i tyle. I wiecie mieli byc normalni bo sie zaczna wieszac, tragedie sie zaczna za granica, nasi i tak wyleca za 5 minut, Diany nie ma juz tam - to w ogole zycie nie jest i koniec. Niech sie dzis pakuja bo to bez sensu i tyle. Pierwsza firme za to, ze nie wiedzialam o samobojstwach przez moj domek pomawiam od JONESTOWN i komunistow i mam ich w dupie - zeby oni tacy byli jak ja wiecie - tyle mogli zrobic - od komunistek mnie zwyzywac, a tak? Sami sa komunistami i jak zostana bez wyplaty to ich sprawa bo wiecie mieli tym ludziom powiedziec, ze chodzi o to ze zostana bez wyplaty. Moga. I by wyjechali do USA bo by to zrozumieli. Ale za domek oddali i w Jonestown teraz do dzis jest zle bo za domek drugi raz powinno oddac PIJANE biuro bo czemu ich wyzywam od komunistow bo sa PIJANI wszyscy jak bele i tyle. I za papierosa na magazynie moj dziadek mial sie liczyc a inni? I tyle. I wyrzucenie z magazynu ZA CIUCHY w firmie HRABIEGO Jonesa ogrywam dziadkiem co sie powiesil za magazyn ze sznurkiem i mam wszystkich w dupie i tyle. I nic mi nie zrobia. Bo czym zamierzam sobie ograc te katastrofe rodzinna na magazynie -no tym, ze sama nie pale. Nie pije rowniez. Przynajmniej nie naduzywam alkoholu. A w USA wam wszystko wytlumacza - skad te srodki nasenne tam - z Rosji. A najlepszy to alkohol , pili pili z komuny, az sie zrobilo, ze w Londynie nie umieja sie wyspac. Tak teraz bedzie - Polska to komuna i koniec. Bo jade z Syberii i mnie nie chca. Nawet ulicy nie umieli zmeinic - tacy moralni. No to skad oni sa? Z SYBERII i tyle. Kto by sie nad tym zastanawial, nie? I tyle wam powiem i spadam. Jak chcecie to cos tu napiszcie - ja wracam do swoich zajec i tyle :(

Gość wyuzdanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W T F ???????????

Gość kolejnydzienszycia
No ja mam racje. Glupia bym byla i lord Jim bylby komunista a ja? Skad. A AFRYKI bym sie dowiedziala. No wiecie - bezczelne gnoje. Zwlaszcza zima i tyle. To chyba jakas pomylka. A nawet trunki to skad? Z Afryki? W Afryce sie nie pije - dalej komuna i tyle i koniec. Dziennik Bridget Jones -polecam

Gość kolejnydzienszycia
Bo teraz wiecie ten moj OJCIEC DIABEL powie, ze przeze mnie do Afryki nie mogl LECIEC. Leciec nie mogl od Bridget bo nie miala samolotu. Teraz moze, ma za co. Ale on tak sie przejmowal pozycjami, ze mial zwierzeta, ale nie mial samolotu. TERAZ ODE MNIE ma samolot i statek tez zeby pojechac sobie na safarii i tyle. I Darwina ma i wszystko. Taki bohater i tyle. A ja sobie jakos poradze, zwlaszcza jak troche zarobie. Co mu zostalo po samobojstwie ojca? Nie wiem medycyna albo spadac z Niemiec. Cala rodzina wlasciwie powinna wyjechac. Bo wiecie on mnie porwal bo on matce pomagal w czasie ciazy - nic nie pomogl , wszystko zle, jedynie ze jej ten diabel w ciazy nie udusil dzieki ...BRYGIDKOM, ale wiecie - gdzie tego diabla widziala, co dalej - ten ze swietej Inkwizycji wsadzil jej do odpowiedniej dziury, a powiedzieli do dupy zeby studia dokonczyla, temu nic nie wyszlo, a ten moj ojciec - jak go zalowac. Ona myslala, ze on jej chce pomoc? Ale wiecie no jak pomoc czlowiekowi, ktorego diabel dusi i to zjawa ala Goliat. To bylo do ogrania, ale ona miala dokladnie wiedziec co widziala, narysowac to, zajac sie tym. W koncu poszlo o twarz, ale nie tylko to bylo zle. To od razu. Ale dalej? I tyle. I Biblia do konca by nie ograla - dobrze myslala, ze tyle chodzila, ale do konca tez nie miala racji bo miala DO KONCA zrozumiec co widziala i by miala dziecko, a ona nie rozumiala i tego dziecka nie bylo. Bo czemu poszla? BO NIE MIALA DZIECKA i tyle. A 25 lat miala - stara kamela i poszla. I dobrze zrobila tylko wiecie miala wynajac i lepsza dzielnica, ale... widzicie - juz rodzicom sie mamusia pomogla na drugi swiat przeniesc i tyle z calosci. A ta moja matka nie wiedziala. I jeszcze by miala na nia szanse gdyby tatus jej sie pojawil. Wiedziala ze rodzice nie zyja - przez nia. I czemu nie chce slyszec o ZADNYM OGRODNICTWIE. Jednak cale zycie UCZCIWIE w tej szklarni pracowali, dzien po dniu i tak dalej , wszystko bylo OK i pewnego dnia dostali zwolnienie dyscyplinarne - maz tej zony, ze pije. No wiecie... co tu napisac? I tak sie bali tej matki wszyscy a zwalaja jeden na drugiego wiecie, a przeciez skoro w szklarni nie umieli jej dowalic to gdzie. Skoro nie pije to pali , swietych nie ma i koniec. I za to tez byl lord Jim z ksywka SWIETY po prostu krotko i wezlowato - swiety. I tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Ona NIE WIEDZIALA ta moja matka ze rodzice nie zyja. Ona sie miala tej swojej matki bac i szybko wyjechac wiecie. To mieszkanie wykorzystac zeby zwiac do USA i tyle. W ogole nie miala myslec o studiach tak sie miala bac tej swojej matki, a ona? Taka naiwna, a ta tylko manipulowala ja zeby nia kariere robic. I PO CO? Ale dzieci to ma w USA. To najwazniejsze. To niech sie wszyscy odpieprza zwalszcza ze ani za maz nie wyszlam, ani stalej pracy bo ojciec handluje rodowodami. Mnie by wystarczyla roslina i zwierze i by bylo wszystko OK, a tak? I tyle :( Ale coz... poprawcie sobie Niemcow. To tak jak poprawic komune :( Tyle z tego... albo polska szkole.

Gość wróciła:(.owieczka
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Ciekawe na ile ją wypuszczają i dlaczego? W odstępie 7 minutowym rąbnąć takim tekstem? Wiecie ile trzeba napiertalać w klikadło ?