Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boguś123456

nie chce tak wcześnie umierać...

Polecane posty

Gość radek-1958
No rzeczywiscie tak bedzie ale uderzy nie tutaj tylko za oceanem tam wszystkie kataklizmy sie rozgrywaja,wiec spij spokojnie nie buj zaby wszystko bedzie dobrze

Gość kolejnydzienszycia
EEE tam lepiej umrzec mlodo. Ja bym tam chetnie umarla 10 lat temu. Takie juz nawet zdarzenia mialam, ale nic z tego i tyle. Teraz za to diabel mi sie wbija w plecy nozem, a sie nie dam. Wtedy bym umarla, teraz nie. Bo nie umiera sie jako osoba przegrana tak, zeby powiedzieli NIE MA RACJI. Nic z tego. Umiera sie majac NORMALNE ZYCIE i zasady. - Tak jak moja matka ktos powie - no ona tez nie do konca dobrze umarla bo powinna jak Amy Winehouse skonczyc W KOMPIE - czyli co? Czyli srodki nasenne przedawkowac, a ona lazila wiecie za moim ojcem - ta chora umyslowo szmata zeby sie... W NOCY WYSPAC. A ona miala brac prochy jakies i se pisac po powrocie do domu. Niekoniecznie - ale przynajmniej prochy brac i taka to byla historia a nie Bridget Jones - bo na poczatku nastawiala kwiatkow i to dzialalo a pozniej nie i tyle :( Zjawa byla zbyt straszna i tyle. A po co sie tak meczyla wiecie - miala tabletek sie nazrec i tyle. Na policji je miala kupic i tyle :( Bo od kogo sie teraz wiecie plywa w Londynie - OD POLICJI. I tyle, ale.. leci samolot. OSTRZEGAM. Przy plywaniu od policji leci samolot. Bo najlepszy brytyjski zart nt Londynu to taki - tam tylko policja chce zostac na stale. A czemu moja matka tam mieszkala? PRZEZ POLICJE. Doslownie. Bo taka jest prawda. A jej niedoszly zabil swojego ojca. Nie wlasnorecznie bo sie powiesil ale jak przyszedl sznurek wiecie na magazyn to Otto stwierdzil - idzie na ksiedza bo mial byc magazyn z zywnoscia. I wiecie - przez to chodzi na obiady do brygidek bo w Polsce tez byly obiady czwartkowe i mnie ograja, zeby kase dostac.Nigdy mnie nie ograja - ode mnie sa szkoly a od nich? Wiecie co te brygidki to tylko jeden blad - one po prostu powinny mowic, ze tam zycie to BAJECZKA jest - bo za to dostalam po ryju w ogrodnictwie, ze bajeczkami sie nie przejmowalam. Wiecie cale moje dziecinstwo to byly bajki. No co z tego wynika dalej? Najwyzej filologia, ale dobrze ta fililogia? Najwyzej jakas etnologia tak moze byc dobrze - z bajek. Badanie kultur, czegos takiego. Filologia z bajek? No to do szkoly uczyc i tyle. I koniec NIC WIECEJ. Przerażajace. Ta matka tego nie wiedziala, ze one jedynie bajki czytaja te dzieci bo by UCIEKLA wiecie, a od tego Otta tez. A czemu nie jej matka - sluchajcie ciaza 9 miesiecy - ani jednego telefonu do tego ojca, ze ma isc i kupic ciuszki dziecku bo odbiora i tyle. I dlatego ja jestem w Polsce bo matka ubranek nie kupila. I z ta Bachleda bedzie to samo na koniec, ze ten dostanie adres w Wielkiej Brytani i ta pierwsza zona bedzie jakos wygladac, dziecko do brygidek do Irlandii - przezyje to przezyje, nie to nie. On moze byc - tak pomysla zaburzony Zydami w Londynie. Tak tam jeszcze pojda bo Amy po nagu sie powiesila na pewno no to ten Farel dostanie adres w Londynie i bedzie on a nie Polanski - tacy jestescie cudowni, ze powinien spadac teraz do Francji i was nie wiem gloryfikowac. Jak ja i tyle :( I tyle to warte. No i zawsze Farel bedzie gora, nie wiadomo czemu.Z tym oddanym dzieckiem. Taka jest Polska. A rodzina niech dziecka szuka, a nie zaplaca bo to powiedza to zabija. One chyba sie klada spac z tymi dziecmi i jak spia to im noz w plecy wbijaja. To ANI NIE CZUJA. Tak jak mnie wczoraj sie snilo. To tak jak srodki nasenne powiedza. I nawet jak sie zbudzi to nic a do rana sie wykrwawi i tyle. Albo podaja srodki nasenne bo po co im ten Londyn i ZAWSZE MIALY POLICJE tam, a policja rozdawala za darmo tam srodki nasenne i se wzdychaja, ze WTEDY BYLO NAJLEPIEJ. I ja jestem dzieckiem co tam bylo u takich zakonnic wiecie i powiem wam... one zawsze zaburza, a jak oddadza to sie o dzieci troszcza i wiecie zamiast katechezy zostaje filologia MAKSIMUM nawet po 1 dniu tam, a tak ogolnie to sznur w parku w Londynie. I zas jest wojna bo ich nie chca bo te dzieci specjalnie beda uciekac, wieszac sie w tych parkach jak indianskie i tyle. Bo nikt tam nie rozumie czemu nie ma indianskich bajeczek. Nigdy nie bylo. Ciekawe czemu :( Czy one w ogole w Boga wierza to nie wiem. Watpie. Tylko ze sw. Piotr zalozyl kosciol. Czyli w sumie satanistki. I wiecie - chyba przez to, ze one sa to jest teologia dla ksiezy obowiazkowa. Bo to jest normalny satanizm co one robia - jedynie ze dzieci zabijaja zamiast zwierzat - jak dla mnie. Wszystko wymyslil sw. Piotr, Pan Jezus nic nie zrobil, jedynie, ze sie urodzil i umarl, o ile w ogole istnial. I tak sie zaczal satanizm chyba w ogole. Od nich i tyle. Ktos stwierdzil - po co one biblie maja i napisal Biblie Szatana. I to nie jest moja sprawa. Jedynie te Lord Jim to jest moja sprawa i to tych 1000 osob, a nie on. Polaki mnie nie obchodza. On pojdzie kiedys do Elzbiety I i ja nawet nie bede o tym wiedziala, zostana na zawsze ci Indianie, ale to tez cos tam bedzie tak czy inaczej. Oni tam z boku gdzies bo trutka na szczury to policza jako srodek nasenny , ale inne czasy mieli sie poddawac i tyle. Kto tam mial racje? Kazdy i nikt. Po prostu masa morderstw i koniec. I nie tylko tam :(

Gość kolejnydzienszycia
Te kwiatki tez nie dzialaly do konca bo to widac, ale co... muzy pozniej sluchala na koniec, ale bez sensu. Miala sie wyniesc z mieszkania. Ten ojciec mial jej to doradzic, ale on. A matka? I tyle :( A te tylko z powrotem do Londynu, ale bylaby okazja i tak sie nie umiala wyniesc i tyle. I 4 lata stracila, dziecko tez bo odebrane i tyle. No i koniec. A ta matka jak jej zyczyla? W takim mieszkaniu miala skonczyc. No to tak skonczyla. I zobaczcie jaki ten Otto to pojeb - ksiedzem zostal ale magazyn z zywnoscia. Mial sie przyznac ze ojca wykonczyl. Ona sie miala zainteresowac rodzina jego, ale miala swoj dramat i nie miala sily. Bo zaraz by sie zapytala - ty co to ten twoj ojciec, ze sie powiesil. I zaraz by matke miala zlapana i by sie z niej smiala jak ja dzis i tyle. No tyle ile mi do smiechu, ale zenujaca i tyle jest. No a tak - dopiero jak zaszla to sie ULITOWALA nad tym ojcem wiecie, ze to ojciec sie powiesil i by sie ulitowala nad nim jakby wiedziala ze jej rodzice nie zyja. Ona by sie nad nim tak ulitowala ze 10 lat by siedzial za wycieczke do lasu, a tak? i tyle :( A za klamstwa tez i tyle :( A po co chodzil po tej szkole to nikt nie rozumie. I matka wiecie moglaby byc gdyby 10 lat siedzial za jej samobojstwo, a tak niech sie wypcha. Niech zrobi to samo co jej matka, a ja moge byc bo nawet tak sie staralam ale tez mi wyszlo ile wyszlo w tej sredniej zwlaszcza. Choc sluchajcie - taki ojciec i szkola ogrodnicza. I co dalej? Ja bym nic nie powiedziala jakbym poszla na magazyn ZE SZNURKIEM - produkt jak wiele innych. No to sie wynosze. Mogl isc w kontrole, inny zawod miec - kierowca. Nie ksiadz. On jest taki jak ksiadz we Vluyn. A ten moj brat? 10 lat mial siedziec, zadna mu sie nie da i tyle. Bo po 10 latach w kiciu zaraz by byl paszport niemiecki dla mnie kiedy trzeba. Czyli w 4 klasie szkoly podstawowej jak bylby czas zeby sie nad zyciem zastanowic. I kiedy paszporty dzieciom - jak macie - 10 lat. W 4 klasie szkoly podstawowej i wyjezdzac - studia w Polsce moga byc, ale tam trzeba pracowac. I ja mialam miec tak paszport i se zyje tam normalnie i tak mnie USA obchodzilo, a kto tam USA chcial ode mnie to byl chory umyslowo i do dzis jest. Ale no pozniej to co mialam za wyjscie. I teraz zeby nikt nie mial zludzen tez tylko imieniem jade bo studia przezylam to tylko dzieki patronce bo leb mi mialo urwac i dawno mnie nie ma i tyle. No i zeby mnie nikt nie robil po studiach - bo nie mam takich jak Iwonka - taka zenada to tam bym mogla po studiach byc - oplata za miesiac. A ze no co tu bylo robic? Nie umialam sie wtedy wyzerowac jak dzis. No z takiego czegos matke mi chcieli dac? Zwariowali. Matke tylko z ksiazki moglam miec i z grobu. Zeby nie bylo, ze sie z grobem nie liczy. Ale ksiazka ... se napisali Bridget Jones. Bardzo smieszna ksiazka o niczym :( Jak to w Anglii :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie - ze sie stary przez niego wykonczyl to kazdy wiedzial i nie poszedl na magazyn bo sie bal pozaru i tyle. Taka prawda - ze go wypala z tym sznurkiem bo tyle to rozumial a reszty bo nikt nie chcial sznurka bo to sie pali, a jego ojciec nie palil i dostal ten sznurek na niego i mial wziac, zlapac chore na leb dziecko i jego powiesic a gdyby sie nie powiesil to on nawet matury nie ma a wiecie na mnie ze oceny i sie nie chce wrocic, a mature mam cudem. I na magazyn robia teraz ze po maturze wiecie - nie ma nizej i stala praca na magazynie tez bedzie po maturze. Jakakolwiek. Za to. I nie tylko - moralnosc tez, ale... i wiecie po co mu ten magazyn z zywonoscia? A ten moj ojciec zaczal sobie palic po tej smierci, zeby nie miec tego sznurka - a skad mial kase na studia on? Bo moja matka ma oddawac, a on? Jak zwrocil on pieniadze za SWOJE studia bo oni juz tam wiedzieli co robia ten kosciol. Do dzis nie zwrocil i BY MUSIAL ale zas nie musi bo polski ksiadz w Vluyn ma 2 dzieci jak on i tyle. A w takim razie moja matka to raz, a ta druga tez sie zabila i tyle. No taki typek. Na niego tylko lord Jim i tyle. I ta matka mu sie nie da. Lord Jim - tak go miala nazywac BRIDGET. Bo tymi ksywkami to mi cale zycie zniszczyli i tyle. Do lorda Jima tez im daleko - to tez bylo dziecko brygidek i nie maja szans. Ucieklo. Takze zeby sie nim nikt nie ludzil. Patron dzieci z brygidek uciekajacych i tyle. No ale koniec tez cudowny - jak moj i tyle. I wiecie - nie umial sie ozenic i tyle. Po dzikim seksie brygidek - wirujacym. Nie chcialo mu sie. Od razu w tym porcie mial sie ozenic - jakas imprezka po zejsciu z morza, a tak padl i tyle. Na tyle mial sily wiecie , a pozniej cos strasznego. Zaraz go wciagnal i tyle :(

Gość onezarazrzygne
ja wierze w atak kosmicznych lemurów, ktore biegaja po torach i tak zgładza ludzkość

Gość kolejnydzienszycia
On wiecie ojca wykonczyl w liceum - po co poszedl do liceum- to samo co moj mlodszy - zero rozumu. I pozniej mature zdal bo stary sie kropnal, zaczal palic i myslal, ze dostanie magazyn z zywonoscia. Hahaha - ale cymbal. ZA IMIE. Ale niestety oskarzyli go o samobojstwo ojca i sie wysrali na niego. Najwyzej sznurek. To nie mogl bo zaczal palic. Po co mu ta zywnosc? I tak se cale zycie SLUSZNIE spierdolil bo on Otto3 to chcial miec magazyn z zywnoscia , a tu sznurek. Niezle. I moja matka nie wiedziala ze to taki menel bez ojca bo by sobie pociagnela wiecie swoich rodzicow a tak jak? Dyrektorka chora umyslowo? O co tam chodzilo z ta dyrekcja. Ze ona uciekla brygidkom i cos osiagnela w zyciu (szkole dla dzieci brygidek) - tego nie rozumiala - a matce pomogly - no to i tak madrzejsza byla , ze jej TAK pomogly i tyle. Ta z kolei mieszkania nie rozumiala. Ale sluchajcie - PO CO RYBIE MIESZKANIE? I nie musi oddawac tego mieszkania wiecie. Niezla historia :( No ale wiecie - lepiej zyc noramalnie, co nie? Mieszkanie ryb - to chyba woda - wanna i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie - ja sie tam nigdy nie dam - o narkotykach policji mieli jej powiedziec w wydziale edukacji za szczura w szkole. Przeciez bardzo wazna wiadomosc to jest. Chcieli ja wykonczyc czy nie? I ona to robila bo mialy podawac srodki nasenne i nikt by nic nie wiedzial, a one wala do dzis nozem w plecy. I tyle. I wiecie mi diabel tak wbil noz i to czuc jak wchodzi w mieso - bo tam nie ma nerwow to nie boli, no ale jak sie obudzi takie dziecko to przeciez to czuje ze cos wchodzi i wtedy dusza i tyle. Po prostu wchodza do pokoju, klada sie , te dzieci sa takie ufne, a maja takie duze rzeznickie noze i je wbijaja do serca i tyle. Bo Pan Jezus mial przebite serce wlocznia. To jest cos takiego bo to jest nie do ogrania. No ale ryba nie byl i tyle :( No wiecie to tu sw. Piotr i Pana Jezusa ale jak zabojstwo to wlocznia serce przebite na krzyzu I UMARL one wierza. Nie on juz nie zyl. Tego nie rozumieja , ale co to za polityka. I tyle. Jadl ryby to je jadl i tyle. Pewnie zeby w ogole to swinstwo jesc i tyle. Bo tak by ludzie ryb nie jedli i by wiecej z glodu umarlo. I tyle. No i wiecie 10 letniemu dziecku paszport i wszystko w Niemczech gram + jezyk z polski - z ksiazek takich czy siakich, a tak nie i tyle.Bo nie i juz :(

Gość kolejnydzienszycia
Dlatego dzieci z brygidek uciekaja. Przed morderstwami. I ta Amy jest ICh sie dowiem. Nie - ona ma 4 rodowody to ona jest NICZYJA. Ona jest Boga i tyle. 4 rodowody to jest wojna i tyle. A nawet jesli jest zakonnic to na pewno nie brygidek - a jesli jest brygidek to zle robi i tyle. Choc no kto wie - w szkole dostala narkotyki za brygidki i skoro uwazaja, ze jest ich ona i w szkole ja za nie wykonczyli to tym bardziej nie beda miec Londynu. Mialyby ale co z mieszkaniem matki wiecie? Czyje to jest. To sie mialy UMOWIC tu z moimi rodzicami, ze pieniadze ich, mieszkanie brygidek i tak se moglyby isc do Londynu, a one chcialy mieszkaniem wiecie i kontem. No ale co... to nie moglo dojsc do skutku bo matka byla bardzo wysoko - matka mojej matki - to one bylyby wyzej od niej - to juz nie mogly byc. A jeszcze jakby sie odciagnely od tego Otto bo siedzial - bo wiecie powiedza tam ksieza a co dopiero dzieci. I tez je pieprza i tyle. Mialy go skreslic to tak go kochaja widzicie i tyle :( Dzieci tak nie kochaja wlasnych jak Ottona 3 krotnego morderce. Bo czemu nie stoje o Niemcow - bo nie mam zamiaru byc 4 ofiara tego bandyty. No a siedzial pol roku. Ta matka tego drugiego dziecka w takim razie dowiedziala sie o mojej i tez sie pacnela - jeszcze w Rzymie jakas to od razu. I tyle. No i zostal mi tylko niemiecki bez sensu, angielski tez - no tylko DIane tam moglam miec i nic wiecej. I teraz zobaczcie - 34 letni Karolek polecial po 20 letnia Diane Z RODZINY SPENCEROW. Diana SPENCER - przestancie - DIANA GRABARZ to tak i tyle. A oni zamiast ja mu dac to mieli ja zrobic na niego policjanta i do dzis by zlewali ze smiechu jak nastepca tronu chcial sie z ich dzieckiem ozenic, ale mu nie dali. A oni? I za to miala dzieci, zeby miala porod. Bo wyjazd to rzeczywiscie, ale ta czcigodna i Pan Bog tez sie nie dal. Czcigodna to czcigodna, nie? :(

Gość owca idź okna umyć
bo brudno masz w chacie:D zęba wstawiłaś?

Gość kolejnydzienszycia
Pan Jezus wiecie NIGDY sie nie przejmnie brygidkami. One sa rzymskie i tyle. Kiedys nowy rzymski rodowod i tyle. NAJWYZEJ. A to niepredko wschodnie rodowody beda na zachodzie. I z dziecmi beda na szarym koncu. A Amy nawet jak jest ich to ma 4 rodowody i z nia NIE WYGRAJA nigdy bo pierwszy miala maryjny BO TAKA BYLA I JEST i jak z nia wygraja bez Maryji - przez to zakon ma bez roznicy bo wszystko mocne, a ma 4 na wojne, a sama Maryja wszystkich wrogow by pokonala. I tylko tym sie miala zainteresowac. Maryja wiecie. Bo na reszte nie miala szans ani po co zreszta. A ta Maryja tez dostala w twarz jak ja. Wydala sie, ale bez sensu. Jakby sie wydala z Maryja to by bylo dobrze, a tak? No bo ja nie jestem wydana bo poleciala mi Maryja. Ja wiem czemu i tez sie dam no ale poleciala i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Zakonnice wiecie beda mogly byc na wschodzie, ale brygidki nigdy. NAJWYZEJ wschodni rzymski rodowod i tyle. Zeby zrozumialy jak daleko sa od wschodu i tyle. I wiecie te dzieci sa takie GLUPIE z tych bajek. Blblie sie czyta i nic wiecej. Po co te bajki komu? I pozniej one sa jedna baja i dobrze sie je zabija a powinny byc jedna Biblia i nie po nich, a tak po nich i tyle. Zas sie musza poddac i tyle. No to Amy bedzie biblijna i w dupie je ma bo w takim razie zwiala bo bez rodowodu i do zabicia. I sie powiesila bo brygidki i tak by ja zabily i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
I taka brygidka jak ryba CALE ZYCIE W CIAZY chodzi i zabija te dzieci... dajcie spokoj. I to sa LUDZIE. Dajcie spokoj. Ale bardzo trudno sie z tego wyzwolic wiecie. Tylko pierwsi meczennicy i jesli w nich wierzycie i bardzo silnie Bog. STRASZNIE i tyle :( I wiecie moja matka nie wiedziala ze TYLKO ONA ma Dzienniczek do czytania. Reszta Biblia, ona Dzienniczek - ciekawe czemu? A teraz zastanowcie sie czemu ten Dzienniczek w Polsce byl zabanowany. Tak spowiedz sie liczy tutaj? Wlasnie przez moja matke. Najpierw sie bali bo to spowiedz a pozniej ze sie zle rzeczy dzialy przez to, a teraz pelno Dzienniczka - ale komentarza to do dzis co sie stalo. I tyle. Jedynie ze 35 lat minelo i to juz zapomnieli, ale do dzis wszystko jest to samo - ludzkie uczucia i cala Biblia - opisana bardzo skrotowo i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Z forum KUrEW moze byc co najwyez WYPAD i najwyzej AGNIESZKO SMIESZKO , ktora musisz isc po dziecko do brygidek - bo zycie to dziecko - moglas napisac tak WYPAD Z FORUM TY KURWO. Ale jak mam WYKURWIC z tego forum to nie wiem :( Moze ktos oprocz Smieszki ma jakies pomysly?

Gość kolejnydzienszycia
A teraz wszyscy inteligentni niech sobie pomysla po co byly brygidki w Londynie i tyle. :( Dajcie spokoj i czyj to byl pomysl ze ta Amy musiala sie powiesic. Po co tam jest ten Scotland Yard. Ta moja matka tego nie wiedziala i tak przepadla. Ale ciuszki to slusznie krytykuja tylko ta jej matka mogla wykonac 1 telefon z sensem za zycia swego to wykonala go do Otta ze ... niech zbiera dziecko jak nie kupi ciuszkow. A on chyba naklamal, ze powiedzial ze ma kupic ciuszki. Bo przeciez by jakis lumpeks kupila. ONA PO PROSTU ZAPOMNIALA i tyle. i koniec. I ta matka miala zadzwonic do niej wiecie, ze ma kupic ciuszki dziecku, a ona zadzwonila do tego Otta z tym. No i przepadla corka i ja tez bo takie zycie jakie mam do dzis i dalej to jej dziekuje pieknie. Niech sie wystroi jak krolowa angielska i chuj jej w dupe tyle mnie obchodzi. A pieniadze mojej matki to sie jeszcze zobaczy. Bez niej i jej chciwej rodziny i jak dadza jej dzieciom te pieniadze to po nich. Nie moga i tyle. A ja prawnie bym musiala cos podzialac jak to by w sumie wygladalo i wiecie Polsce tez dziekuje bo cudownie mnie urzadzili i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Ona sie nie poczuwala ta baba do niczego bo uwazala ze matury nie dostane PO MATCE. Nie docenila Otta i tyle. Niech se go teraz zezre - tyle jej zostalo. KSIADZ KATOLICKI. Niezle nie? A mnie nawet tyle sie dowiem. I BARDZO DOBRZE. Ale na pewno nie ksiadz katolicki. No moze jeden ale nie Polak i tyle. Spowiednik mi zostaje jeden wielki - maly wielki. Ale to i tak bez znaczenia. Wykuriwaj z tego forum. To do Iwonki ten tekst - wykuriwaj z tej firmy - niezle :( wykurwiaj - to trzeba byc kurwa albo isc sie kurwic. To w ogole nie ma sensu taki tekst. A ta Iwonka wiecie to jest tak - ten brat chodzi na kurwy - ten mlodszy. I zamiast z tymi jego kurwami trzymac, raz przyjsc - dobrze jej zrobi JESZCZE JEJ ZAPLACi to ona malzenstwo. Ale PO CO? Przeciez wiadomo o co chodzi, nie? Jeszcze by jej zaplacil jakby przyszla. Bo go znam. Byleby ja splawic. BO TAKA JEST. A on chce miec dzieci. Nawet sobie wyobrazcie ja z dziecmi adoptowanymi i tyle. No jaka matka by z niej byla. Bo jakby cos to wiecie tez by chcial taka ludzka a nie brygidke i tyle. Ale wykuriwac do niego to by mogla IWONKA. Bo sie dowiem ze ja mialam wykurwiac do niego - nie ja moglam co najwyzej do innej pracy isc, ale ile to tych prac i tyle. Takze wykurwiaj to nie dla kazdego takie haslo. I tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ja bym poszla do innej rpacy tylko NA ILE? W SUMIE zostawala szklarnia pewnie, a tak? No to ja chcialam 1 prace na 3 miesiace - do Bozego Narodzenia - i WTEDY z herbat w Niemczech hotel pasowal. Bo mi juz pasowal hotel wtedy. A czemu nie od razu? Bo mi jeden gostek ogral hotel bo sie wkurzyl i tyle. A samolot tez sie dowiem, ale ja tam nigdzie nie polece dalej niz Egipt jak bedzie za co i tyle. Moskwa sie dowiem. A Mockba - eee ale kto wie i tyle. WARSAW jeszcze eee tez to takie ta Warsaw i tyle Juz lepsza Mockba ale to bym musiala byc z Warsaw. Crakow sie dowiem... eeee - to juz zostaje przy lesie i gorkach bo to bez sensu. Wystarczylo mieszkanie w Katowicach widzicie i wszystko gra, ale wez i miej tu mieszkanie z taka rodzina :(

Gość kolejnydzienszycia
Bo wiecie ja nic nie dostane od Lady GAGA bo matka mojego brata nie zyje i MA OJCA. ktory doprowadzil do samobojstwa swojego ojca. A matka powiesila sie bez sensu bo miala wykonczyc swoja matke? I taka rozmowa jest z ta rodzina ze sie NA SZNURKU MIALA W DZIECISTWIE powiesic na debie tu w ogrodku tyle mnie wszyscy tu obchodza NA WIEKI WIEKOW AMEN. I mieli powiedziec o maturze - ze bez sensu, ze matka nie zyje to sie powies bo druga powiesila sie przez nia, a ojciec co - nie wykonczyl swojego ojca magazynem spozywczym? Jak ten stary SKURWIEL bo dla mnie kazda brygidka to koscielna kurwa, a to jest skurwielec koscielny - to jak sluchajcie on sobie to dalej wyobraza te SKURWIEL - bo za takiego gnojka uwazam mojego ojca. Bo matka sie mogla przy nim wyspac. Bo byla kurwa bo spali razem. I miala na to nie pozwolic to ja zgwalcil i dziecko zabral. Ale czemu nie w tym mieszkaniu. I to chyba wiedzieli w UKD i takie rzeczy mi robili, ale ja takich rzeczy nigdy nie robilam. A to i tak 2 lesby spaly razem w lozku, a ja nie jestem lesba. A ten facet co przyszledl byl dziwny i byl gejem. No to jakby Otto byl pedalem to mogl sie z nia klasc, a nie byl i tyle :( i po co to robil. I jeszcze palil co ja PODOBNO ratowalo w szkole bo taki swiety. Dla mnie to jest SCURVY i tyle :( I tyle mnie to obchodzi zeby za mna nie latal i mnie ten SCURVY nie okradal w razie co . I niczego nie dostanie i koniec. Bo mnie nie ochrzcil i tyle :( I nie wyslal do USA bo to sie nalezalo wiecie - rodzina w USA po tym jak matka mojego brata sie powiesila na krowim lancuchu w klasztorze i tyle. Bo nie wiedziala, ze ze soba spali bo jej powiedzial, ze z tamta nawet spal jak mezczyzna z kobieta a z ta tylko dziecko zrobil i koniec. I dlatego sie powiesila a brat jak ja mial byc sam. Ja to zawsze wiedzialam. I wiecie wszyscy na mnie - a brat sie ozenil z brygidka co by mi dzieci zabila jakbym na przyklad na lewo je miala tak jak siostra Iwonki - bo dla niej brygidki maja racje. Bo czemu ja tu nie chce mieszkac. Bo taka nie jestem i tyle. I taka tu lata, taka mam bratowa i ja nie mam mieszkania w miescie, a ta pizda ma dom tu wiecie i nawet sie wprowadzic nie chce, osmiesza - taka kanalia. Ona jest warta Lady Gaga - tez samobojstwo miala popelnic bo jak matka jest zgwalcona zbiorowo i tyle :( A ja gdybym wiedziala, ze nie mam matki to DAWNO JESTEM WISIELCEM i tyle. 10 latek i wisze na drzewie. Zeby nie bylo, ze mnie cokolwiek obchodzi. Do mamy bym poszla i w dupie wszystko. Ale... nie wiedzialam :(

Gość kolejnydzienszycia
czyli matka mojego brata nie byla brygidka tylko zrobil normalnie dziecko i tyle. Albo wlasnie nie wiem jak to bylo, ale moja matka tylko z nim spala bo sie bala. No zostawaly jej srodki nasenne az do przedawkowania - tak jej w klasztorze pomagali, a reszta? I wiecie... co to tam bylo z tym bratem to nie wiem. Chyba wzial cudze dziecko i wyslal zakonnice do brygidek, a ona chyba z nim nie zaszla, z kim innym NORMALNIE bo tez by sie nie ozenil ten moj brat, a jest zonaty tak dziwacznie, ze ja uciekam przed ta bratowa - wiec badania genetyczne czy ten Otto pierdolec to jest jego ojciec bo DZIECKO DIABLA to 1 osoba. Nie moze byc dwoch dzieci diabla. Diabel jest tylko jeden. Nikt nic nie mowil nigdy, ze dziecko diabla ma brata i tyle. Cos mi sie wydaje to podejrzane i tyle. On chyba wsadzil do tylka zakonnicy i wzial dziecko, ze jego bo dzieci sa WYLACZNIE w brygidkach. i ta zakonnica sie powiesila na krowim lancuchu jak tamta. Bo dziecko zrobila przez tamta i tyle. A po mojej matce wiecie doszedl do wniosku, ze nastepnej wsadzi do tylka, bo przeciez ten mlodszy brat jest taki sam juz i to jest dziecko diabla tez, ale coz... i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
No zeby mu sie te pozycje zgadzaly do Afryki to wzial dziecko zakonnicy i dal mi brata. I ma 2 dzieci jak ksiadz w Vluyn. I dlatego nie chce Niemcow, nie mam zamiaru sie tam pokazywac. Paszport to tam kazdy kupi ale PO CO? No ja do Niemiec juz PRZEZ TO nie wroce, zeby nie bylo ze mam brata w Polsce. Nie mam . Dlatego tak ciezko mi na tym zachodzie bylo wiecie bo tu nie mam brata - obca osoba i tyle. Myslalam ze to ojciec ten sam. Bo wiecie dziecko diabla moze byc tylko jedno. Przykro mi :(

Gość kolejnydzienszycia
On jej wsadzil do dupy tej zakonnicy bo myslal, ze ten gwalt 12 apostolow na mojej matce to byl pierwszy gwalt ON TAK MYSLAL - taki ze wsadzili gdzie nalezy I NIC. I dlatego myslal ze cos tam. A ten pierwszy raz NIE PYTALI jej ale powiedzial, ze wsadzil w tylek wiecie, zeby nie latala, ze stracila dziewictwo i tyle. Tam dziewice w tym wieku juz nie ma dziewicy. No i tak przegral NA ZAWSZE z ta matka i ze mna tez. Bo ona sie go zapyta - to spalismy ze soba czy nie. Bo wiecie ona nie uwazala, ze spali ze soba. A czy chcialaby miec meza palacza? Bo te lesnik i pali. Aaaa tez to takie :( Sami wiecie. Tak po prostu sobie spali i tyle i ciekawe kto to wymyslil wiecie. A mnie sie sni, ze wiecie diabel mi noz wbija w plecy i tyle :( No coz... ta moja matka miala chodzic PRZYNAJMNIEJ do psychiatry wiecie po tej zjawie, ale w szkole Darwina nie miala na to szans. Za bardzo wciagnieta, a nie wiedziala i tyle. A do spowiedzi to co tydzien i to do konca zycia. Piatek bez spowiedzi to piatek stracony - przykro mi i do normalnej komuni. I na to miala wielkie szanse w Londynie i USa tez - no wiec wybaczcie - taki koniec i tyle. No bo jak jej pomogly - jej tylko spowiedzi co tydzien, co miesiac pozniej mogla pomoc i komunia. Bo czemu ona spac nie umiala? TEMU. Teraz to juz sie bez Otto wyspi. A tak to by ja dusil bez przerwy. I w ciazy ja dusil - ona w dzien spala, w nocy lazila bo sie bala, swiatlo sie palilo i nikt nie przyszedl, a za telefony do wydzialu edukacji w tym czasie jej matka dla mnie jest do wyrzucenia z Anglii bo po co ona ja urodzila? Na zlosc temu ojcu. A ten ojciec tej matki to wiecie to jest taka historia - ze to ksiadz jest chyba do dzis, on ciagle byl obecny to widac bo ciagle telefony i wiecie 1 blad no ale... bo mial stac o dziecko, ale wtedy by wylecial z ksiedzowania. A ona stal w sumie o to dziecko, ale nienawiscia do matki dziecka i dziecko przekreslil, ze z takiej matki to nic. I dziecko bylo z gwaltu i mial je zostawil to jeszcze je pogwalcil w tylek bo tez przyszedl do szpitala bo tego nikt nie rozumie czemu ten Otto mnie oddal. Bo to dziecko bylo juz dotykane i po prostu pogwacone - ta moja matka - i przez to z nia spal - tam ja obejmowal, ale do dupy jej nie wsadzil. Nastepnej wsadzil i tyle. Ona sie bala ze ja dusil bede diabel i zawsze se tak spali. Ja wiecie jej tego nie zazdroszcze. Ojciec samobojca - dobrze sie spalo, zarzniety przez swojego syna - zmuszony do samobojstwa. Bo w sumie kazdy patrzal ze ona nie chodzi do spowiedzi. I to KSIADZ byl i jej nie powiedzial. Poszedl z nia spac zamiast do spowiedzi ja wyslac i codziennie do kosciola - tyle jej zostalo. Czy tam ile msza. A jezyk wiecie? Egzaminy. Jak on to zamierzal dalej i tyle :( No wiecie co... ja wiecej do Niemiec nie przyjade - a jak nawet to zaczne tak zeby gnoja splawic. Bo matka go mogla splawic i tak miala go splawic , ale nie znala sie na tym katolicyzmie i to tak na taka kurwe jak Brigit Jones moze i wyszla. No ale... tego nie mowi sie wlasnie o brygidkach - jak tu sie ich pozbyc. Tylko 1 sposob. I tego powinni uczyc dzieci w brygidkach ludzie, do ktorych uciekna a nie pierdol i tyle :( Bo pozniej i tak sie wieszaja bo sa tych brygidek bo tego nie umieja wymyslic i tyle :(

to nie jest debilka, tylko osoba chora psychicznie nie wiem, dlaczego nikt sie nią nie zajmie, nie zaprowadzi do lekarza, psychiatrzy mają możliwości wyciszenia objawów słowotoku u schizofreników widocznie nie ma rodziny czy jakiejś bliskiej osoby, która by sie tym zajęła nie ma jej co wyzywać, można tylko współczuć

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie to do sasiadow mieli wiedziec ze w dzien spi, a w nocy lazi po mieszkaniu I TEMU NIE KUPILA UBRANEK - bo skoro tak sie dobrze spalo z Otto to czemu w ciazy nic jej sie nie stalo. TEMU. Kiedy miala kupic te ubranka? Kiedy byl Otto. On nie przyjechal w ciazy. Zalezy ile ta matka wie i tyle. Co oni tam bredzili i tyle. Ona chyba zadzwonila, ze corka w ciazy - uwaza, ze z nim , przyznal sie. To prosze pojechac, pomoc - bo za co on siedzial - ZA TO ZE NIE BYLO GO W CIAZY , ze nic nie zrobil. No ale wiecie nawet jak mnie nie chcieli Z TYM BANDYTA bo sie dowiedzieli ze ojca wykonczyl to mieli pilnowac paszportu i wiecie czemu ja dostalam paszport tak pozno? Zgadnijcie. BO NIE ROKOWALAM NA MATURE. Nie moge. DLatego na studiach. 10 letnie dziecko temu po mnie zostaje z paszportem i moze myslec o zyciu w obcym kraju i magazyn. A matka mojej matki nie, ojciec tez nie moje dla nich bo i owszem do wiezenia mogl isc i poszedl za matke ale to bez sensu - pol roku, a ta matka mojej matki tez miala sobie przemyslec sama siebie i tak dalej bo BOGIEM nie jest. Nigdy nie byla i nie jest i wiecie - juz dzwoni do wydzialu edukacji, zeby mi nic nie dali, a ja i tak jak mam to dostane bez niej bo to jest skandal co ona wyprawiala i wyprawia do dzis. Na szczescie ja wiem co sie stalo i ona sobie gada z tym Otto - moim ojciec -bo ojciec matki umarl wiecie i powiem wam tyle - to z nim sie miala do kicia zamknac na te pol roku i by cos z tego wyniklo. I czemu mi pasuja mi na samobojstwo srodki nasenne, a matce tez - nie powinny i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie czym powinna sie wykonczyc moja matka? PROSZKIEM DO PRANIA po ...babci i tyle. Bo tam bylo samobojstwo w rodzinie ale pokolenie wczesniej. Babcia mojej matki wykonczyla sie proszkiem do prania i tyle :( Wtedy zaczely sie proszki do prania. A ona nie wiedziala , ze to trucizna - myslala, ze to mozna jesc i jak zjadla to na wieki i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
to tyle co chcialam napisac. WYKURWIAC mi Smieszka kazala. Ale ma slownictwo ta BESTIA. Dzieci to u bryidek - wierzaca to tak akurat i tyle. OSOBA WIERZACA - tak sie podpisala, chrzescijanka. I tyle. A nie bedzie to slub tam moze miec i tyle :( Ale dostalam po twarzy i tyle. A Iwonka niech wykurwia do fan klubu mojego mlodszego, a starszego tez , ale pozwolcie ze ja nie dolacze i tyle :( Mam swoje powody jakos tak... :(

Gość kolejnydzienszycia
Z tym spaniem bylo tak, ze to wymyslil Otto i tyle. Nalezy go splawic bo Niemiec i tyle. Zamiast - dac ac ja pogrusze a ty pocziwaj to on - aa to chodz polozysz sie , ja z toba i to sobie polezymy. To on wymyslil i tyle. I wiecie ona byla zmeczona i tak jakos ulega - a najwyzej wsadzi mi W TYLEK myslala - w koncu poszla z tego zakonu. A powiedziala ze jest zmeczona nie umie spac po nocy, to chodz przespijmy sie po poludniu moze szybciej zasniesz no i tak zasypiala - no i pozniej mowila mu sama - chodz idziemy sie przespac godzinke i zawsze spala sobie tak no i z tego doszedl do wniosku, ze ...mial ja wtedy zabic jak w klasztorze dzieci zabijaja i by bylo mieszkanie a tak nawet mieszkania. Ale ten Londyn jest. TO BYL JEDYNY WNIOSEK Z CALOSCI. A ona no wiecie... troche przeginala - ale co miala zrobic, wyrzucic go , do psychiatry, co tydzien do spowiedzi. Nie miala sily. Gdyby miala rodzicow. Ona go tez przytrzymywala bo zostawala jej mamusia, ktora ja bardzo kochala wiecie i szanowala i zyczyla dobrze i tyle :( Ach powiem wam takie zycie - w koncu Otto wyjechal. Pewnego dnia z pracy przyszla i Otto nie bylo. I dostala do glowy juz calkiem - Boze jak ona sie wyspi bez tego Otto, tak sie dobrze spalo. Bo wiecie nie powinno jej sie spac dalej dobrze, ale to tam ojca wykonczyl i sie spalo dobrze bo po co pojechala do tego lasu i tyle. No bo nie liczyla sie ze juz doszedl do wniosku ze ja w lesie zgwalci i tyle. Tyle razy nic jej nie zrobil no to co dalej. I tylko pytala czy wraca z nia czy zostaje - i gddzie zielnik i tyle. I jak ja zgwalcil to poszla i koniec :( A on TAK MYSLE ze zostal wykorzystany zeby dzieci zabijac, z tamta co sie zabila to porachunki babskie - bo to nie brygidki bo widze. A on morderca dzieci bo swoje oddal to mogl zabijac. Bo po co brygidkom dzieciaci ksiaeza bo zabijaja im dzieci i one nie musza. A powiedza ze karpia na Boze Narodzenie. I on tam niejedno kropnal w tym zakonie, ale ja bylam tylko jego corka i to wie, ale klamie ze drugie tez jego. Nie jego bo po co jest dziecko diabla - zeby mu to wybic z glowy, ze jest jeszcze drugie takie dziecko jak ja. Nie ma i nigdy nie bedzie. Dziecko diabla jest tylko jedno :(

Gość kolejnydzienszycia
I wiecie - czyli te dzieci lataly do wydzialu edukacji i na te moja matke, ze Otto ja w mieszkaniu odwiedza a zyja bez slubu. No to sprobujemy ich hajtnac. I ten Otto dostal chyba telefon czy oni zamierzaja sie pobrac z Faustyna czy co? Bo podobno odwiedza ja w mieszkaniu - czy zadzwonili do matki a ona sie smiala - zobacz juz za mna dzwonia, ze jestes tu u mnie i co dalej. I on sie wsciekl - ze dzieci lataja do wydzialu edukacji, ze Faustyna wspolzyje z lesnikiem i tyle i on sie zrobil czerwony, wsciekl, i wyjechal i co dalej - acha on sobie nie zyczy takich komentarzy, a ona Otto przestan co ty robisz. Takie sa dzieci - wszedzie musza byc, wszystko wiedziec jeszcze z miasta. No i wyjechal sluchajcie i TO SOBIE MIALA PRZEMYSLEC. A w wydziale sie pytali - Otto wyjechal podobno, mozna wiedziec czemu? Czy pani teskni za nim? A tam mysmy tylko spali ze soba i to wszystko. A jak zamknela drzwi to zaczely ryc ze smiechu - te , byla zakonnica, ale brygidka - i tak sie powiesila ta druga - matka mojego brata bo on tez jest stukniety. Bo z jakas brygidka spal, z nia nie i sie powiesila bo ja tylko w dupe kropnal, dziecko z innym, ale powiedzial jego i zabral i dal mnie i zyczyl zeby obydwa dzieci szlag trafil. Takze temu tu bratu ja mialam nawet KRESKI nie pomoc w szkole, no ale jak ja bym wygladala. Ja studia, brat nieuk. Bez sensu. W kazdym razie nie moze on byc drugim dzieckiem diabla - ja jestem dzieckiem diabla i tyle :( A czemu brygidki zeby im dzieci zrobili? No to juz sami odpowiedzcie, ale niektorych chca. I czemu? Bo dzieci to by im byle ktory zrobic, ale zabic to juz ciezko i ten moj ojciec zabijal bo by nawet obiadu nie dostal i jakby ogral magazyn z zywnoscia , nie? Moja matke - a moze bo brygidki robia to samo i zawsze go nie lubily bo nie spia przez to po nocach, a on spi. I co robic dalej? Nic powiesic sie na krowim lancuchu i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
A weicei patrzcie WYKURWIAJ DO PSYCHIATRY - zle _ WYKURIWAJ DO WYDZIALU EDUKACJI na pewno tak chciala napisac Agnieszka Smieszka. Po co ja sie z nia zadawalam? Ale co mialam robic? :( I tyle :( I etraz sie smieja ze zostaje Lily Allen jak nie chce Amy - ja chce Amy ale Lily Allen im zostaje. Mnie zostaje Amy walczaca z narkotykami - jedyne co mogla zrobic po swojej slynnej uciecze to stac o policje i tez cpac albo zostac dyrektorka szkoly i to samo robic. Ale wyszla za maz no i to takie jest - TRAGEDIA. Tam wyjsc mogla, ale ...bo czemu ona sie kropnela? Bo nie mial jej KTO leczyc. Nie bylo Gilberta. Bo wiecie zyciem zyciem - meza miala. Moja matka nie miala meza, ale Amy miala i tyle :( Wiecie jak ona sie tam powinna nazywac ta moja matka GILBERTYNA BLYTHE. Bo tak sie nazywala matka Gilberta Blythe tego od Ani Shirley. GILBERTYNA. Bo ona byla Faustyna a powinna byc? GILBERTYNA BLYTHE. Tez smiesznie, a jednak troche wiecej prawdy bo przegrala z tym wydzialem edukacji przez imie Faustyna i o tym nie wiedziala jej matka i pytala ciagle o corke po imieniu, a ona sobie zmienila papiery na FAUSTYNA SMITH bo wiecie kasa to kogo ja mam szukac i tak myslala ta matka jej i sie ze mnie smiala. Ale przeciez ludzie maja dobre serca i sobie przemysla - co z matki co zaraz kipnie, a co ze mnie i tyle. No i wiecie swoje robic i tyle :( I to tak mozna zmieniac papiery - bo ona uciekala przed matka. I za to umarla wiecie. Za to skonczyla marnie, ze ciagle nazywala sie inaczej. Bo by Maryje miala i tez by Otto dala rade, a tak nie. Zawsze bedzie ze przez nia jeszcze jedna sie kropnela a Otto dzieci zabijal zeby miec co zrec. No wiecie - zostawal mu wyjazd do USA po ojcu, a w ogole mial mu dupy nie zawracac i dziecko se zrobic w szkole sredniej. Nie jest to prawda? Ja tez mam rodzice, ze kuzynka miala 17 lat i dziecko, ojca nie znosil - ale problem. Przez to dziury mu sie pozniej pomylily a tak co - moja matka powie, ze to w lesie mu sie mialyy pomyslic bo ta nastepna co sie powiesila tez nic do niej nie ma. Wie wszystko jak od poczatku bylo i koniec. Nie miala szans jak ona, a ja? Ja juz tez nie mam sily sie walic z wszystkimi. Ile ja mam lat? Moja matka juz 6 lat nie zyla a ja zyje i tyle :( I po co? :( I jeszcze WYKURWIAJ DO PSYCHIATRY.

Gość kolejnydzienszycia
WYKURWIAJ DO WYDZIALU EDUKACJI MIASTA CHORZOW - tak pasuje i tyle. Choc nie do konca prawda, ale tak mialam zrobic na dyra , a ja... postanowilam skonczyc doktorat i 7 lat do tylu. Juz bym mogla 2 dzieci miec, meza - chocby i Otto, no ale za co. Nie ma szans nawet dzis. Ani grosza nie mam i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Czemu nikt tu nic nie napisal? Tak dobrze wam sie zyje? Ja juz zrozumialam wiecie czemu ta moja matka zgodzila sie na ...POZYCJE BOCZNA. I tyle. Dobra w ciazy na pewno... i zle zrobila, ale w zasadzie JAKIE MIALA WYJSCIE nie rozumiejac do konca wiecie co ona w sumie widziala bo tak jakby rozumiala to by te swoja matke ta zjawa wykonczyla. Kiedy... nie umiala. Ciagle w glowie miala tylko tam rozne rzeczy i dopiero jak umarla to jej BOG wytumaczyl, ze zle wszystko wymyslila bo nie musiala wcale zielnika zbierac, na dupie miala siedziec i by dziecko miala bo nie takie mialy a ona nie, no ale wyszlo jak wyszlo. Kto to napisal wiecie Biblie Szatana? Dziecko brygidek na pewno bo ani by nikt nie wydrukowal czyli zostaje do satanistow czarna msza o 3.00 rano - kot, pies zarżniety WYSTARCZY i to MUSI BYC - ORGIA SATANISTYCZNA bo inaczej Bog nie zaliczy satanizmu i tyle. Do satanistow dziewice zadne nie ida - brygidki dzieci nie lecza. Tyle uzna i sie ulituje a reszty nie. Bo jak pojawily pigulki antykoncepcyjne to mowili srodki nasenne. A czemu? Bo po wspolzyciu sie dobrze spalo ludziom, no ale ile by to mozna bylo wspolzyc bez pigulki. I najpierw byly srodki nasenne od Indian a pozniej srodki antykoncepcyjne mniej wiecej w tym samym celu. W TYM SAMYM przykro i dlatego zostaly dopuszczone i dlatego Rzym ich nie chcial bo BEZ INDIANOW TEZ SIE MOZNA WYSPAC. Bo sie smieja z brygidek, ze lepiej by wyszly w zyciu na srodkach antykoncepcyjnych i Biblii szatana. Ale ta Biblia Szatana jest dopuszczona wiecie dlatego ze dziecko brygidek to napisalo. Wlasnie dlatego - skad satanizm sie wzial ? Z nich i tyle. A wiecie -wam napisze, ze strasznie glupi jestescie bo dalibyscie mi stala prace w Polsce i byscie sie wielu ciekawych rzeczy dowiedzieli ode mnie, bloga bym wam pisala, ale jak jedyne co macie mi do powiedzenia to WYKURWIAJ Z TEGO FORUM - to sobie robta co chceta. A jesli wiecie ta Iwonka ma racje to ja nie wiem... no to tak nie wyszlam za maz bo kurwa nie jestem. Moja matka tu w Polsce tez miala mi do powiedzenia WYKURWIAJ DO SWOJEGO MEZA ale cos jej nie udalo sie to. Mnie tez bo przeciez bez sensu i tyle :( Ale powiem wam ten brat mlodszy tej Iwonki nigdy nie obrazil , nigdy, w sumie siostre obrazil a jej nie obrazil i wiecie - jak pewnego dnia po prostu podejdzie do niej i jej da troche euro - ile to tam za seks sie placi - nie wiem - powiedzmy za godzine z gory - to Iwonka jest taka ze wezmnie i pojdzie i na niego pierdnie powie jak ja - no i to juz nie ma racji i tyle. Bo to bylo w pracy na brygidziste ktory swinil. A ona jak tak zrobi to dostanie i moze isc na policje i wszyscy ja beda mieli w dupie tam i tyle moze zyskac bo miala powiedziec, ze jest ona planning i bym mogla odejsc a tak nie i tyle. A czemu na nia pierdlam? Z wszystkich powodow ktore opisalam, a kartka na urodziny byla od niej - tam nic nie pisalo od kogo. Pozniej bym sie dowiedziala wiecie, ze no ona byla niepodpisana, ja chyba czytac, to samo z adresem , z wszystkim, tu sie ze szkola przyjaznili, zeby mnie wysmiewac zebym na KROWIM LANCUCHU SKONCZYLA JAK MATKA bo to wiedzieli od brygidek. No i zobaczcie - ale nie mieli szans bo rok siedzialam bez sensu w domu. BO TAK SZANUJE RODZINE i ten ojciec ten bratowej wiecie tak by mnie zalatwil bo w sumie tego doktoratu przez niego nie skoncze, a czemu ta DAWNA kolezanka ze studiow nie to tez nie wiem. To jest moja DAWNA kolezanka obecnie BYLA kolezanka. I wiecie - z ta druga tez zero kontaktu kiedys bo jej powiedzialam o doktoracie, a tamtej nie. A bo tak wyszlo wiecie jakos. Wszyscy sie na koniec wyniesli z tego akademika. Ona sie zamiast sie obronic to wolala mnie zniszczyc, ale co to - mnie juz wszyscy zniszczyli bo teraz nikt sie do budowy nie przyzna i tyle. No jakbym wiedziala to bym poszla w 2005 roku do wydzialu edukacji miasta Chorzow po kase na biblioteke i TAK MIALAM ZROBIC i siedze do dzis bo nie wiedzialam, ze promotor jest TAKI OHYDNY. Jak ja sie zawiodlam na tym czlowieku. Ona - ta kolezanka nawet te podyplomowke ze studiow ma ode mnie, ja do szkoly NIGDY NIE WROCE juz przez matke ZARZNIETA przez wydzial edukacji, co ta kolezanka sama w tej szkole zrobi to juz do widzenia. I wiecie na uczelnie nikt mnie nie zaciagnie, moga sie wszyscy masowo wieszac jak Indianie w Jonestown - nic mnie to nie wzruszy - taka krzywda mi sie stala. Mozecie po mnie czytac ze smiechem Dziennik Bridget Jones - tyle wam zostaje po Londynie i mojej matce. I koniec. Po co sie smiali z jej tragedii? Oni mieli wiecie policje powyrzucac po tej SZKOLE - cala szkola sie powiesila i NIC. Dopiero jak dzieci zabraklo to szkole zamkneli, a stalo sie to chyba po Osarach za Liste Szindlera - pamietacie to dziecko w czerwonej sukience? To bylo NA PAMIATKE tego dziecka Darwina a takze na Londyn, ze TYLE ZROBIL po tej tragedii - moze mieli to jakos ograc i w tym filmie wiecie tez te mysl zawarl ten rezyser i tyle. A ten Dziennik Bridget Jones to tez takie, ze miala czytac pisma Brygidy Szwedzkiej ta moja matka w tym zakonie, a ten Dzienniczek to w Niemczech wiedzialy , ze to jak pisma Brygidy Szwedzkiej bo w koncu nie poszla chyba Faustyna do Brygidek bo pisma by musiala czytac, a nie za dobrze czytala. Jedynie pisala, a czytala kiepsko i tyle. A mialo isc o kase. Przez to ten Dzienniczek tam tak dziala. No i po co to mowily wiecie? Bo nie wiadomo dla kogo ten Dzienniczek, po co? Jedna kasa no to DZIENNIK BRIDGET JONES i tyle. A tym Jonestown mieli sie dogadac, a lord Jim tylko jeden blad popelnil z ci wszyscy Indianie - dziecko diabla na pewno... NIE BEDZIE MIALO DZIECI. Tak mieli myslec i by poszli wiecie - bo oni nie wiedzieli co z tym robic wiecie. A moze juz pewnego dnia sie rozstana i tyle. I koniec. No i doszli do wniosku, ze dziecko diabla bedzie NAJ... i kropneli najpierw dzieci, a pozniej siebie, a mieli dojsc do wniosku ze nie bedzie mialo dzieci i ...odejsc. A on by sie kropnal bo cala kase wydal na dzieci i co teraz - bez srodkow do zycia zostal i tyle :(