Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [oooo]

Czy taki strój pasuje na wesele???? zdjęcia

Polecane posty

Gość rote malve
pasuje

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość uujhjjjjjj
dla mnie ok

Gość [oooo]
Levviatanowa dlaczego nieee???? ;p

Gość jakie te baby dzisiaj
osobiscie uwazam iz buty pomaranczowe gryza sie z ta czarna sukienka. Obie rzeczy bardzo ladne ale moim zdaniem nie pasuja do siebie

do czarnego bardziej pasują czerwone dodatki, wtedy to jakoś wygląda według mnie, a druga sprawa nienawidzę pomarańczowego bleeeee

Gość simasalabima
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość [oooo]
do"jakie te baby dzisiaj" no włąsnie mam dylemat co do tych butów. czy lepiej nie kupic jakis klasycznych,prostszych, na mniejszym obcasie bo w nich jestem strasznie wysoka ( bez nich mam 178 cm). tylko jakie do niej pasują???? i czy pasuje pojsc na wesle na czarno????

Gość simasalabima
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

zalezy jakie dodatki jeszcze masz ,buty mnie sie podobaja a to ,ze w nich jestes wysoka?to chyba zaleta co innego jesli zle sie w nich czujesz lub nie umiesz chodzic w takich szpilach a nie masz opcji na inna sukienke?jestes szczupla wysoka we wszystkim pewnie Ci ladnie

Gość wykynyky
Moim zdaniem jak najbardziej tak, tylko dobierz dodatki aby rozweselić sukienkę buty super i jak toś pisał wyżej kopertówka w odcieniach czerwieni.

Gość [oooo]
Właśnie ze wzgledu na kolor i prostote sukienki chcialam zaszalec z kolorem butów. Do tego delikatnie zakrecone i rozpuszczone włosy,oczy delikatnie podkrslone i usta w kolorze butów??? co proponujecie??

Gość wykynyky
A że jesteś wysoka to akurat zaleta będziesz super wyglądać. Zresztą też jestem wysoka i niedługo idę na weselę a moje buty a raczej obcas ma 9 cm a mąż jest zachwycony.

Gość [oooo]
wykynyky jakie proponujesz dodatki???

Gość jakie te baby dzisiaj
buty są ok, bardzo ładne, ja bym zmienila sukienke: raz, ze czarna nawesele, zwłaszcza w lecie, nie wypada, dwa, że buty fajne a sukienke mozna dokupic, 3 jestes wysoka i chuda strasznie i ten czarny cie tak jakos postarza, wyszczupla jeszcze bardziej (nie chciałam urazic, tylko doradzam, nie czuj sie dotknięta)

jesli chodzi o makijaz i wlosy to zalezy od wlosow hehe ksztaltu twarzy itd a moze jakas roza zeby wpiac do sukienki w kolorze butow lub inny dodatek zeby sukienke ozywic?

ja tylko torebke bym dorzucila w kolorach jasnych - czerwieni i ewentualnie biale pojedyńcze koraliki na rękę ewentualnie biale kroaliki na szyje ( ale nie tak luzno widzace ) i duzy zielony piersconek w na palcu jakis kwiat albo motyl

Gość wykynyky
Ja to może bym wzięła jakieś srebrne, bo wiesz buty i torebka w kolorze czerwieni to czerwone raczej odpadają będzie za dużo. Ale to tylko moje zdanie.

Gość wykynyky
Ja osobiście nie bardzo lubię korale czy koraliki ale to wszystko rzecz gustu, więc jeżeli ci się podobają to też by mogły być.

Gość [oooo]
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za pomoc!!! :D Nie mialam sie kogo poradzic,wczoraj kupilam sukienke i buty a wesele w tą sobote ,wiec musze sie spieszyc:/ uciekam do galerii,moze cos jeszcze znajde i dam Wam znac :) Dobrze,ze na Was mozna zawsze liczyc,bo jestescie szczere:)

Gość wykynyky
Daj znać jak zakupy..........

Gość [oooo]
samola ja tez nie gustuje w bailych koralikach,nawet nie psuje bo zapiecie od sukienki i butów jest w kolorze złota,wiec gryzą sie te kolory. Ogólnie nie lubie przesady, klasyczny minimalizm . Ale racja, musze cos wymyslic z dodatkami