Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurrra dommmowa

odkurzacz bezprzewodowy-poradźcie

Polecane posty

Gość kurrra dommmowa

zastanawiam się nad kupnem odkurzacza bezprzewodowego, albo tej samo jeżdżącej kulki albo takiego z rączką ale zastanawiam się czy to ma sens, czytałam gdzieś że ładują się one ok. 8h a działają ok. 0,5h więc wydaje mi się to trochę bez sensu ma może ktoś z Was taki sprzęta? zadowoleni jesteście???

Gość taki samojeżdzący
jest OK ale jak go kupisz za 3000-4000 zł. te tanie są do niczego

Gość kurrra dommmowa
na taki to niestety nie mam szans, w Media Markt widziałam taki za 999zł na allegro troszkę taniej a jak jest z ładowaniem i dzialaniem?

Gość taki samojeżdzący
może juz taki za 999 jest lepszy. ja gdzieś widziałam za 200-300 zł. to jest do bani. z ładowaniem jest bardzo różnie bo to zależy od klasy sprzętu. im droższy ty,m lepszy. ale taki samojeżdżacy sam się ładuje tyle razy ile potrzebuje. a więc dla ciebie nie ma żadnej roboty.

Gość kurrra dommmowa
no tak tylko przy normalnym odkurzaniu jak odkurzam godzinę to tyle też pożera mi prądu a tu będę odkurzała pół godzinki i będzie ładował sie 8h i to mnie przeraża

Gość taki samojeżdzący
ale on sam decyduje ile i jak będzie odkurzał. i sam decyduje kiedy i ile będzie się ładował. to własnie jego zalety. ciebie w zasadzie jego działanie nie interesuje.

Gość taki samojeżdzący
ale jeśli masz dużo zakamarków gdzie on nie ma szansy dotrzeć, to zakup bez sensu.

Gość taki samojeżdzący
ide do lekarza. miłego dnia

Gość kurrra dommmowa
kto doradzi... kto pomoże...

Ja mam taki ręczny tzn odkurzacz do auta generalnie to jest. Za dnia mogę sobie odkurzyć to co mi się wysypie itp 2 minuty i czysto, osobiście polecam coś takiego

Aha no i mój kosztował jakieś 20zł :D Ale zbiera wszystko, nawet z dywanika. Wiadomo mieszkania nim nie sprzątam całego na raz, ale tak kilka razy dziennie w razie potrzeby szybko używam

Gość kurrra dommmowa
up...up...up...

Gość gość
ja polecam Electrolux Pure F9 to bardzo fajny model z akumulatorem i w ogóle to odkurzacz pionowy więc ma wiele zalet, na media expert go znajdziecie

Gość gość
dokłądnie zobacz pure p9, w media expert widziałam i mają fajną cenę a jak chcesz to sobie przetestujesz :D ale moim zdaniem warto

Gość gość
można u nich testować? to byłoby świetne! bo ja bardzo nie lubię kupować w ciemno.. chociaż w sumie, co Elektrolux to elektrolux

Gość anettta26
Sharpa są dobre, też kiedyś kupowałam z tego sklepu co podałaś link. Są stosunkowo niedrogie, jakościowo bardzo dobre ;)

Gość makalo35

w https://www.mwp.biz.pl/ macie całkiem niedrogie odkurzacze sharpa - też uważam, że są lepsze, i co ważne tańsze ;)

Gość alicjakos

Ja mam Sharpa od MWP.biz.pl , model Sharp SA-VS3001BR , kosztuje 750zł jak dobrze pamiętam, zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż taki odkurzacz przewodowy. Trzeba iść z techniką do przodu, teraz bezprzewodowe są bardziej popularne i częściej używane.

Gość kosciana

bezprzewodowy i bezworkowy - Irobot Roomba, polecam wszystkim jest świetnym robotem do domu

Gość Ulka
Dnia 5.06.2019 o 22:22, Gość kosciana napisał:

bezprzewodowy i bezworkowy - Irobot Roomba, polecam wszystkim jest świetnym robotem do domu

na który model przede wszystkim zwrócić uwage?

Gość ryba
Dnia 15.06.2019 o 07:47, Gość Ulka napisał:

na który model przede wszystkim zwrócić uwage?

fajna jest i7+ ale i kosztuje, ja bym chyba zdecydowal sie na e5 lub 980 jesli nie stac na 7

Ja ma ten odkurzacz www.alget.pl/inne-akcesoria/262-poreczny-odkurzacz-samochodowy-rock-autobot-v-lite.html jest to firma ROCK, ogólnie dobry sprzęt robią. Odkurzacz super zbiera kurz i okruszki, ma mocne ssanie i wbudowany akumulator, który z starcza na 15 - 20 minut. Sprzęt jest kompaktory, bardzo łatwo się go używa. Ja go używam już kilka miesięcy i sobie chwalę

Gość freska

dla mnie synonimem odkurzaczy automatycznych jest tylko irobot. wolę stawiać na porządną i sprawdzoną markę, nawet jak mam dopłacić z 200 zł czy ileś w porónaniu do zamienników. wolę kupić jakość. o.

Polecam ze szczerego serca irobota roombe980. Naprawde robi robote. Nie martwię sie kłakami mojej pisny na dywanie.

Gość Milena

Osobiście polecam roombe 980, ma filtry HEPA, sterowana aplikacją mobilną. Myśle, że to jedno z najlepszych rozwiazań w domu. 

Gość Kasia

Zdecydowanie robot roomba. Bezkonkurencyjny. Miałam inny tani chiński i nie polecam. Wydana kasa w błoto zamiast odrazu zainwestować w porządny sprzęt 

Gość gronostajka
7 godzin temu, Gość Kasia napisał:

Zdecydowanie robot roomba. Bezkonkurencyjny. Miałam inny tani chiński i nie polecam. Wydana kasa w błoto zamiast odrazu zainwestować w porządny sprzęt 

xiaomi? słyszałam same złe rzeczy o tych odkurzacach