Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fencyklidynaa.

Muzulmanin zawrocil mojej mamie w glowie.

Polecane posty

Gość Fencyklidynaa.

Mam obawy. Mama ma 51 lat, a on z 35. Juz nie chodzi o wiek ale jego zachowanie. Np. jak zgolil wasa to kolega go podkablowal ojcu ktory mieszka w Egipcie. Ojciec do niego zadzwonil i opierdzielil ze ma zapuscic. No i zapuscil (juz mi dalo do myslenia ze tanczy jak rodzina zagra). Chwalil sie ze byl w wojsku jakims tam oficerem,mial 1600 ludzi pod soba. Rozwalil mnie gadka jak stwierdzil ze bomby sa fajne i to dobra rzecz... Ogolnie sprawia wrazenie zartownisia i faceta z humorem. Ale mi sie wydaje ze jest drugie dno tej zagadki. Mowie mamie 'uwazaj,bo on cie bajeruje zeby slub wziasc bo chce obywatelstwo. Zaciagnie cie do Egiptu,zmusi cie do swojej religii i zacznie lac po mordzie jak mu sie sprzeciwisz. A jego rodzinka go bedzie w tym dopingowac'. A ona co na to? Smiala sie i mowi ze glupoty gadam. Przeciez on taki zabawny i wgl to co on jej zrobi? On zaczal coraz czesciej przychodzic,nawet czasem nocuje. Slysze jak mlaskaja,az mam obrzydzenie. Juz raz spieprzyla sobie i nam zycie biorac za meza alkocholika psychopate. Najlepsze ze mama nie ma teraz kasy bo malo pracuje i narzeka,a teraz nagle obiady codziennie robi i nie malo wydaje bo ten arab sie wprasza. Jeszcze grymasi ze tego jesc nie lubi,ze do picia tylko soki,woda i mieso wolowe. Ciekawe ze on niby tyle zarabia a ani razu jej do siebie nie zaprosil tylko zeruje tutaj. Co o tym sadzicie? Czy ja wymyslam?

Gość zwinny jęzor
mam znajomego norwega,chcesz namiar ? :D

Gość echh araby to swinie
a mamusia twoja jest idiotka niedowartosciowana i szuka penisa tylko

Gość trudna sprawa 51 lat
to wiek w którym można dość rozpaczliwie szukać partnera. dużo z mamą rozmawiaj i odkrywaj jego ciemne strony, może w końcu coś do niej dotrze, że jest wykorzystywana - ona i ty przy okazji

Gość Fencyklidynaa.
Wiem ze niedowartosciowana. Cale zycie pracowala,a ojciec nia poniewieral. Rozumiem,ma prawo ulozyc sobie zycie,ale nie chce zeby znow dokonala zlego wyboru. Ona mysli ze jak jest stara to juz nie ma w czym wybierac,ze malo zycia jej zostalo itp. Mial ktos stycznosc z muzulmanem z Egiptu? Jacy sa?

ccha sie ustawic bo w egipcie tylko bieda..szukaja latwej dupy,bogactwa i nic wiecej!!!!!! ale to chyba sama rozszyfrowalas! a co z twoim tata?

Gość będziesz miała nowego
tatusia, czas się chyba z tym pogodzić

twoja mam ma jakies kolezanki ktore moglyby z nia prozmawiac o takim zwiazku?

Gość tiny tinka
arab znalazł sobie darmową egzystencję i kobiete poddaną mu eh

Gość Fencyklidynaa.
Ona mnie nie chce sluchac bo ja jestem 'stara panna' i mi to kazdy facet nie pasuje i zawsze do czegos sie doczepie. Chciala mnie swatac z arabem jednym,drugim. Ale ja na sam widok ja wysmialam. Jeden arab to do dzis ma nadzieje ze mu ulegne,no jasne chyba w snach. I tym oto sposobem matka ma mnie za dziwolaga bo nie chce miec faceta wiec na niczym sie nie znam.

Gość Fencyklidynaa.
Moj ojciec zmarl w grudniu ub.r. Moja matka jest Swiadkiem Jehowy (ja nie jestem) i juz mysle czy czasem jej nie podkablowac w tym 'zborze' bo moim zdaniem lamie ich zasady nocujac tu obcego faceta.

Gość Fencyklidynaa.
tiny tinka wlasnie tez tak uwazam.

Gość tiny tinka
jesu w dodatku świadek jechowy , załamka :O

Gość Fencyklidynaa.
Wypowie sie ktos jeszcze? Przesadzam czy mam racje?

masz racje!!!

Gość skąd głupie kuurwy wiecie
że jest wykorzystywana???? z kart tarota wam wyszło? czy wasze klapki na oczy zadziałały :O

nie jestem kurwa cwoku!!! znam zycie i dlatego pisze!!!

Gość skąd głupie kuurwy wiecie
jesteś! i do tego durna i głupia 🖐️ stereotypy Ci weszły na mózg - niech se kobitka poużywa - wychodzić za mąż nie musi 🖐️

jasne ze arabem:-0 widze ze z ciebie niezla locha jest:-0

Gość Fencyklidynaa.
Wlasnie moja mama jest tak naiwna ze chyba wzielaby z nim slub ;/ Juz kupila dzis mieso i inne duperele bo zaprosila go na obiad ;/ nie moge z niej,robi z siebie kure domowa. Najbardziej sie boje tego ze wyprowadzam sie daleko za miesiac a on bedzie chcial tu mieszkac i zacznie nia ustawiac