Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ziab.k.o.r.złu.by.

Kudłate myśli....

Polecane posty

Gość świadek naoczny
to ja Cię teraz wyliżę ci...sza od tyłu, zatańczę jęzorem po Twej różyczce , nosem penetrując jednocześnie Twą szparkę

mmmm tylko nie chlap na boki i nie mlaszcz za głośno bo mój szew przyjdzie.......;))

Gość świadek naoczny
mmmmmm ależ rozkoszna grota, uwielbiam Twe soczki, spływaja mi teraz po nosie i brodzie

Gość świadek naoczny
ach pcham Ci nosisko w Twą szparkę, ale słodycz, rozchylam dłońmi pośladki, by mieć lepszy dostęp, wylizuję cukiereczka

no...geologiem to ty nie będziesz skoro groty od małej podmokłej jaskini nie odróżniasz.....;))

Gość kara11
Hej mam pytanie czy jak dostała sie kropelka spermy do macicy to czy jestem w ciąży ?:(?

Gość świadek naoczny
najważniejsze, że najładniejszy mały staltycik potrafię znaleźć. Ale uważaj, jeszcze trochę chlapnięć jęzorem i może zacząc się rozpouszczać

kara...drogie dziecko są wakacje we wrzesniu jak pójdziesz do szkoły to twoja pani katechetka ci odpowie my tu nie wiemy....

Gość świadek naoczny
no ale kinol nie jest najdłuższym sprzętem na moim wyposażeniu, teraz proszę Ciebie o sprawdzenie stopnia twardości dużego stalaktyta

juz biorę go do ręki...tak jest twardy a przy tym widzę małe nacieki mocno przylegające do niego...nie to żyłki naprężone jaki dłuuugi i objąć go nie można....fascynujący

Gość świadek naoczny
trzep mi go teraz ci...sza, a nektarynkę Anety poproszę teraz do okazania i niezbędnej obróbki

Gość świadek naoczny
w biurze? więc zaproś mnie pod biurko, wpełznę tam i powącham Twe majteczki na początek, a ci..sza ze mną tam wpełznie?

Gość świadek naoczny
ale pachnie!!, mniam! ja poliżę teraz nektarynę, a ci...sza może mi obciągnie? proszę!, no bardzo proszę!

Gość świadek naoczny
mhhh o nózki też zahaczę, udka wygłaszczę i poliżę, a moze niżej ..

co chcesz żebym obciągneła....spodnie majtki...? myślałam że już dawno zdjąłeś te zaślepki :)

Chcesz o 200% bardziej podniecić jego/ą? Chcesz mieć silniejsze orgazmy z nim/ą? Chcesz zwiększyć swoją atrakcyjność o 20%? Chcesz mieć powodzenie w klubach? Chcesz, aby potencjalni partnerzy, ludzie w pracy i szef byli mili dla ciebie i bardziej przychylni? Jeśli na te pytania twoja odpowiedź jest tak, to wejdź tutaj i poczytaj: http://www.feromony.pl/pp/bswfbaet :classic_cool:

Gość Wchodzi wasz SZEF
ci....sza to jak przejmujesz moją pałę w swoje ręce i usta