Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresowooo

spóźnia się okres 23 dni

Polecane posty

Gość okresowooo

Witam ! Spoznia mi sie okres juz od 23 dni ( okolo). Ciaza niemozliwa, bo biore tabletki regularnie . Czy mam sie juz wybrac z tym do gina czy czekac? Brak bolu brzucha, piersi itp. Jak przed wczesniejszymi okresami? Zawsze mialam regularne. Zdarzyło wam sie juz tak?

Gość fgggrgg
zdarzyło mi się tak, a moja córka ma już 6 lat, też brałam tabletki. hehe, kup test, bo zwariujesz.

Gość okresowooo
Troche zle opisalam - bo po ostatnim okresie przestalam brac tabletki;) Jednak nie wspolzylam w tym okresie tylko jak je jeszcze bralam. Maz dopiero wraca ze szkolen w piatek.

Gość okresowooo
pomimo tabletek zaszlas w ciaze? Kuźwa nie strasz ;(((((

Gość fgggrgg
No tak sie stało i znam dziewczynę, która też zaszła przy tabletkach. Na niektóre rzeczy czasem nie mamy wpływu. Ale test Cię uspokoi i wtedy wybierz się do gina, bo on napewno zapyta czy robiłaś test.

Gość Mania_202020
Mam dwie koleżanki, które po tabletkach zaszły w ciąże. Jedna 8 lat non stop brała a tu nagle ciąża ... Najpierw zrób test bo ginekolog i tak pierwsze co spyta czy robiłaś. Powodzenia :)

Gość okresowooo
Szczerze, to zaczelam sie juz zastanawiac czy czasem nie warto testu zrobic. Ale myslalam, ze komus juz sie tak przytrafilo i nie byl w ciazy.. No to mam pietra :((( Ehhh Naprawde regularnie je bralam- nawet budzik mi o tym przypominal. To co to za zabezpieczenie co niby daje 99,9% pewnosci:(((( Licze pomimo wszystkiego jednak na to, ze nie jestem w ciazy - ale test zrobic musze:((

Gość okresowooo
ja je bralam 3 miesiace ale teraz chcialam przejsc na spirale.

ja też mam kolezankę ktora zaszła w ciaze biorąc tableki ... jakby nie bylo nie ma 100proc skuteczności i tyle :/ zrob test i bedziesz wiedziala co jest... ale ogolem tak czy siak jak nie masz juz tyle dni okresu wypadaloby i tak isc do ginekologa bo to nie jest normalne... no chyba ze w ciazy :)

zrób test dziewczyno a nie przesadzaj i przestań wpierdzielać te tabletki bo tylko krzywdę możesz dziecku zrobić. Moja ciotka zaszła podczas brania tabletek- ten 1% jak widać też jest realny

Gość okresowooo
Mam jeszcze nadzieje, ze jednak nie jestem poniewaz moja matka ponoc kiedys tez nie miala z miesiac - jednak jej chcieli ten okres wywolywac ( ale nie brala tabletek wczesniej ):/

Gość fgggrgg
Jak wyjdzie negatywny to sie odstresujesz i pewnie okres przyjdzie, a jak pozytywny no to sama wiesz. Mi podczas brania tabletek zdazały sie takie sytuacje,że czasem nie dostawałam miesiączki w pzerwie, więc za tym ostatnim razem myslałam,że tak tak będzie, aż w końcu po 1,5 miesiąca sięgnęłam po test - 2 kreski. Poszłam do gina i szok 11 tydzień. I też brałam szalenie regularnie.

Gość ...............xx
Nie przechodź na spirale.. moja mama miała i potem nie dało się wyciągnąć i miała zabieg.. chodziła do ginekologa sprawdzać czy nic się nie dzieje a tu potem nie dało się wyciągnąć..

skoro przestałaś brac tabletki to inna sytuacja jest. twój organizm musi na nowo obudzić się z letargu w jaki wpadł na tabsach. jajniki od nowa musza podjąc pracę. po tabletka często okres jest nieregularny. test zrób dla świętego spokoju, bo 100% zabezpieczenia nie ma. choć bardziej prawdopodobne zaburzenia po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej.

Gość okresowooo
Zrobilam test - negatywny. Juz na takim etapie jakim jestem by byly wyrazne 2 kreski. Wiec to pewnie jak wyżej napisane - musi sie wszystko ustabilizować .

Gość gość
dostalas ten okres?