Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palpatine

MUZUŁMANÓW NALEŻY WYSIEDLIĆZ EUROPY A TAKŻE

Polecane posty

Gość kafe parlamentu
Palpatine. Dobrze że tu jesteś. Widzę że nie odróżniasz dyktatury od monarchii idioto. Ale ja Ci pomogę. Wynaturzona forma monarchii to tyrania. Dyktatura to pejoratywne określenie rządów jednostki które paradoksalnie mimo iż z pw demokracji jest złe nie wyklucza istnienia parlamentu. Jak chcesz być politykiem a nie popierdołką w rękach innych polityków to się dokształcaj:classic_cool:

wiem pindo co to jest monarchia parlamentarna, konstytucyjna, republika, dyktatura, oligarchia, arystokracja, monarchia absolutna, teokracja, monarchia elekcyjna więc spierdalaj babki były 3 więc dyktatura dyrektoriatu jak za Napoleona

Gość kafe parlament
btw wszak mamy też monarchię parlamentarną.

wymieniłem i nie bój się os tan mojej wiedzy jest dobry co nie nzaczy, że nie trzeba go rozwijać..

Gość kafe parlament
Jeśli już mowa o Dyrektoriacie to była to forma ustrojowa wprowadzona w 1795 która znajdując oparcie w armii doprowadziła do dyktatury wojskowej. Słowo dyrektoriat oznaczało organ władzy wykonawczej składający się z pięciu dyrektorów wybieralnych na 5letnie kadencje a wybierała ich tzw Rada Starszych. Mniejsza o to. Jak pięciu to nie trzech. To po pierwsze a po drugie to jak dyktatura dyrektoriatu jak jedna idiotka uważa się za Królowa. I weź nie wyzywaj tu od głupich pind mądrzejszych od siebie palancie:classic_cool:

Lol Fikcyjny Dyrektoriat może mieć nawet 20 osób... I pisz na temat tu jest o sytuacji społecznej w Europie a nie o ustrojach politycznych...

Gość kafe parlament
Dobra dobra tak se tłumacz:classic_cool:

No co teraz będziesz się cofać kobieto... Odwracać kijem Wisłę? Dobra koniec offtopu pisac tylko na temat albo wcale....

Gość kafe parlament
Prędzej ja cofnę kijem Wisłę niż ty włożysz kij dwa razy do tej samej rzeki. Albo lepiej włożysz wogóle komuś:classic_cool:hi hi

Gość kafe parlament
Ale ok. Koniec offtopu

Gość kafe parlament
Bardzo brzydko się wyrażasz chłopcze. :classic_cool: proponuje trochę więcej pokory i kultury osobistej bo w przeciwnym wypadku będzie forsować swe dłonie do emerytury:classic_cool:

Idź pobaw się palcem albo szminką i nie zabieraj dyskusji na poważne tematy..

Gość muzułmanów należy wysiedlić
z Europy, bo ich zwyczaje są przerażające. Jechałem we Frankfurcie autobusem, jak wsiadły trzy baby zakwefione i ich opiekun, przyznam że takiego strachu nie przeżyłem nawet jak mnie ZOMO capnęło na poznańskim deptaku pod Mickiewiczem. Całe życie przebiegło mi przed oczami i pomodliłem się na zasadzie "jak trwoga to do Boga"......

Gość kafe parlament
Właśnie oglądam Odyseja Kosmiczna 2001. Dochodzę do wniosku,że przydałby Ci się konkretny Monolit,który popchnąłby Cię w ewolucji:D:classic_cool: ale ok nie przeszkadzam w "poważnej" dyskusji.

Gość muzułmanów należy wysiedlić
a z resztą czort wie czy to były baby, czy przebrani faceci.....

Gość Palpatine wywal te fotki
babci ze stopki. po co ją kompromitujesz? nie wystarczy ci własna kompromitacja co chwile?

Gość przeciez to twoja
babcia. jak żywa. nie kompromituj sie więcej. już wystarczająco jesteś śmieszny.

jak ty płci nie odróżniasz to widać z kim rozmawiam ty się kompromitujesz próbując wchodzić ze mną w dyskurs..

Gość nie używaj słów których
nie rozumiesz. to moja wina że twoja babcia tak wygląda?

kretynie obrażasz aktora to raz a na razie to ty [pokazujesz mizerie intelektualną...

żal ci dupę ściska, że ktoś ma jakieś poglądy i leje na tych zjebów z kafe nie :)