Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palpatine

MUZUŁMANÓW NALEŻY WYSIEDLIĆZ EUROPY A TAKŻE

Polecane posty

następnym razem zanim wchodzisz z kims w polemikę upewnij się, że się nie skompromitujesz..

Gość to mnie ciągle zastanawia
też jestem za tym zeby ich wysiedlać. a co z Cyganami w Polsce?

Szanowna moderatorko myślałaś, że swoją żałosną akcją z podszywami zdziałasz coś zataisz przykrą prawdę to rozczaruję cię ale dalej zamierzam sobie coś tu skrobnąć. Wasza chora poprawność polityczna zarówno wśród moderacji jaki i mniej inteligentnych uczestników forum, którzy boją się radykalnych wypowiedzi bo zostaną uznane za rasistów albo nacjonalistów. Udajecie taką pseudo-tolerancję... Tymczasem ta pierdolona poprawność polityczna doszła już do takich rozmiarów, że białego muzyka wyrzucono z klubu bo śpiewał piosenkę Kung-fu taichi, która mogła obrazić Azjatów.. Chore z niemocy europejskie rządy i władze organów Unii Europejskiej nie mogą albo nie chcą rozprawić się z niekontrolowanym rozrostem społeczności islamskiej w Europie... Napływ ludności muzułmańskiej zapoczątkowany po okresie kolonializmu europejskiego, który teraz osiągnął apogeum plus wysoki wskaźnik urodzeń wśród mniejszości muzułmańskicj sprawi niedługo, że Europejczycy będą mniejszością na własnym kontynencie... Tym bardziej, że wśród rodowitych mieszkańców tych terenów szczególnie w Europie Zachodniej notuje się ujemny poziom urodzeń... Przewaga ludnościowa muzułmanów w połaczeniu z ich bezkompromisowym system religijnym, moralnym i obyczajowy(niechęć do asymilacji) spowoduje w niedalekiej przyszłości poważne problemy dla Europy... Niedawne głośne rozruchy na przedmieściach Lyonu, Paryża czy Bordeaux są tego dobitnym dowodem... Jak w ogóle można mówić w stosunku do tych ludzi o poprawności politycznej, gdyż stosunki z nimi odbywają się na zasadzie podwójnych standardów wy nam wszystko my wam nic... Chodzi mi tu głównie o zakaz budowania kościołów w państwach muzułmańskich, karanie śmiercią za odstępstwa od wiary czy nakaz noszenia burek przez kobiety... I teraz w drugą stronę Europejczycy są tak wyrozumiali, że pozwalają tym fanatykom budować meczety, religia katolicka nie przewiduje śmierci za odstępstwa od wiary a kiedy Europejczycy nakazali kobietom zdjąć burki podniosły się głosy oburzenia... Głupio jest więc silić się na sztuczną tolerancję czy poprwność polityczną w stosunku do tych ludzi... Tym bardziej słysząc relacje polek, które przeszły na islam... Śmieszą mnie podnoszone przez Arabów głosy o nietolerancji Europejczyków kiedy to oni są największymi rasistami... Jak inaczej nazwać sytuację, gdy dążą do wymazania Izraela z mapy świata czy wymordowania Żydów albo nazywają Amerykę i Europę Antychrystem... Posądzenie więc kogoś przy tych wszystkich argumentach o nietolerancje, rasizm, nacjonalizm czy ksenofobię jest śmieszne i groteskowe... Przewaga ludności muzułmańskiej w Europie w obliczu konfliktu świata Zachodniego z cywilizacją Wschodu oznacza dla Europy poteżny cios wewnętrzny... Porównywalny najlepiej z V kolumną jaka działała na Śląsku i Pomorzu tuż przed wybuchem II wojny światowej i w czasie jej trwania... Rządy Europejskie powoli zaczynają odchodzić jednak od polityki gościnności i multikulturowości, co dobrze roku na przyszłość... Ludzi tych należy najlepiej wysiedlić z Europy tak aby nie stanowili bezpośredniego zagrożenia dla jej rodowitych mieszkańców albo odciąć od pomocy socjalnej, aby sami doszli do wniosku o bezcelowoścoi pobytu w Europie... Działania moderatora uznaje więc za śmieszne, strachliwe, pozbawione własnego zdania, pseudo poprawne politycznie i pseudo tolerancyjne oraz niezgodne z wolnością słowa... Nie bójcie się ludzie, wiem że w tym kraju podobne poglądy mają miliony osób a w całej Europie miliardy...

Ty pseudo moderatorko co miałaś czelność nazwać mnie idiotą jako osóbka pozbawiona własnego zdania i poglądów przeczytaj sobie cały wywód może coś zaiskrzy ci pod kopułą...

Gość bananowa malina
to moze od razu wywalcie polaczkow ze wszystkich krajow swiata. Zaczynajcie naprawiac od siebie a nie od dupy strony kretyni

Polacy chcą wymordowania żydów nie Skończ z takimi kretyńskimi porównaniami..

Poniższy artykuł pochodzi z ksiażki dr. Petera Hammonda: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat: Islam nie jest ani religią, ani kultem - jest pełnym, kompletnym ustrojem. Islam ma religijne, polityczne, ekonomiczne oraz militarne komponenty. Komponnet religijny jest podstawą dla wszystkich innych komponentów. Islamizacja następuje, kiedy w danym kraje jest wystarczająco dużo muzułmanów, aby zaczęli się domagać swoich tak zwanych "praw religijnych". Kiedy poprawne politycznie i multikulturalne społeczeństwa zgadzają się na "rozsądne" muzułmańskie żądania o ich "prawa religijne", po cichu przechodzą także pozostałe komponenty. Tak właśnie to działa: (Źródło danych procentowych - CIA: The World Fact Book (2007)). Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako miłująca pokoj mniejszość. W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność: USA muzułmanów 1.0% Australia muzułmanów 1.5% Kanada muzułmanów 1.9% Chiny muzułmanów 1%-2% Włochy muzułmanów 1.5% Norwegia muzułmanów 1.8% W zakresie 2% do 3% muzułmanie zaczynają odróżniać się od innych mniejszości. Zaczynają być widoczni jako członkowie gangów ulicznych iw wiezieniach. Pojawiają się pierwsze symptomy nadużywania środków z pomocy społecznej. Dania muzułmanów 2% Niemcy muzułmanów 3.7% Wlk. Brytania muzułmanów 2.7% Hiszpania muzułmanów 4% Tajlandia muzułmanów 4.6% Powyżej 5% zaczyna być zauważalny silny (nieproporcjonalny do ich liczebności) wpływ na społeczeństwo. Naciskają na wprowadzenie żywności halal (czystego wg. islamskich standardów), dzięki czemu wymuszają pojawienie się dużej liczby miejsc pracy dla muzułmanów. Pojawia się seria żądań do sieci handlowych o wprowadzenie tej żywności na rynek, często wzmocniona groźbami. Francja muzułmanów 8% Filipiny muzułmanów 5% Szwecja muzułmanów 5% Szwajcaria muzułmanów 4.3% Holandia muzułmanów 5.5% Trynidad & Tobago muzułmanów 5.8% Powyżej 10% rząd państwa zmuszany jest do uznania ich prawa do sądow Sharii czyli wg. prawa islamskiego. Docelowo Islam dąży do tego, aby cały świat był sadzony wg. prawa Sharii. Wyraźny wzrost bezprawia, pojawiają się muzułmańskie getta, gdzie nawet uzbrojone patrole policji boją się zapuszczać. Rząd zaczyna tracić kontrolę nad sytuacja. Jakikolwiek pretekst może doprowadzić do rozruchów, palenia samochodów i napaści na nie-muzułmanów. Gujana muzułmanów 10% Indie muzułmanów 13.4% Izrael muzułmanów 16% Kenia muzułmanów 10% Rosja muzułmanów 10-15% Powyżej 20% zaczynają się demonstracje siły, podpalenia szkol,szpitali, samochodów, synagog i kościołów. Większość osadzonych w więzieniach to muzułmanie. Dotychczas sporadyczne grupy para-militarne dżihadystów zaczynają działać w świetle dnia, często wypierając na terenach zamieszkania muzułmanów lokalne siły porządkowe. Etiopia muzułmanów 32.8% Powyżej 40% można się spodziwać regularnych masakr i ataków terrorystycznych. Organizacje para-militarne rządzą niektórymi terenami wg. własnego widzimisię. Trwają także prowadzenia niewiernych kobiet, gwałty oraz utajone jeszcze niewolnictwo. Bośnia muzułmanów 40% Czad muzułmanów 53.1% Liban muzułmanów 59.7% Powyżej 60% następują niczym nie ograniczane prześladowania niewiernych, sporadyczne masowe mordy, wprowadza się prawo Sharii w skali całego kraju. Niewierni są zmuszani do płacenia podatku "za ochronę" tzw. Jizja, często rekwirowany jest ich majątek. Masowy exodus nie-muzułmanów z kraju. Albania muzułmanów 70% Malezja muzułmanów 60.4% Katar muzułmanów 77.5% Sudan muzułmanów 70% Powyżej 80% pojawiają się czystki i mordy kierowane z poziomu państwowego. Bangladesz muzułmanów 83% Egipt muzułmanów 90% Gaza muzułmanów 98.7% Indonezja muzułmanów 86.1% Iran muzułmanów 98% Irak muzułmanów 97% Jordania muzułmanów 92% Maroko muzułmanów 98.7% Pakistan muzułmanów 97% Palestyna muzułmanów 99% Syria muzułmanów 90% Tadżykistan muzułmanów 90% Turcja muzułmanów 99.8% Zjednoczone Emiraty Arabskie muzułmanów 96% W pobliżu 100% następuje tzw. muzułmański Pokój (stad Islam jest znany jako "Religia Pokoju") czyli "Dar-es-Salaam", co znaczy "Islamski Dom Pokoju". Wg. wojennej doktryny islamu powinien być wtedy pokój, gdyż wszyscy są już muzułmanami i nie ma powodów do walki. Afganistan muzułmanów 100% Arabia Saudyjska muzułmanów 100% Somalia muzułmanów 100% Jemen muzułmanów 99.9%" Oczywiście tak się nie dzieje. Aby spełnić swoją rządzę krwi, muzułmanie zaczynają mordować siebie na wzajem z różnych powodów. "Zanim miałem 9 lat, nauczyłem się podstawowego kanonu życia Araba. Ja przeciwko mojemu bratu; ja i mój brat przeciwko naszemu ojcu;moje rodzina przeciwko naszym kuzynom i klanowi; klan przeciwko plemieniu; plemię przeciwko światu, i wszyscy spośród nas przeciwko niewiernym. Leon Uris, The Haj" Dobrze jest pamiętać, że w wielu, wielu krajach, takich jak Francja, populacja muzułmańska skoncentrowana jest w gettach, określonych przez ich pochodzenie etniczne. Muzułmanie nie integrują się ze społeczeństwem w ogólności. Tym samym, uzyskują miejscami znacznie większe wpływy niż ich krajowy odsetek mógłby wskazywać. Dr.Peter Hammond, Frontpage Magazine Tłumaczenie: Adam Szczepanik

Dziękuje odcinam się przy tym od Breivika, gdyż to co zrobił zasługuje na Europejski Trybunał Sprawiedliwości... Mimo iż głosił podobne poglądy nie ma tu miejsca na siłowe rozwiązania... Chyba, że druga strona je zainicjuje...

Gość Wypędzić wyszystkich
Z Ziemi Naszych Przodków

Ja tam do muzulmanow nie mam nic, jezeli sobie zyja u siebie to niech se zyja i robia co chca. Tylko najbardziej popierdolone są Polki, ktore puszczaja sie z cipatymi, potem okazuje sie, ze taki osobnik ma 4 żony, potem Polka wielce poszkodowana i rozzalona, albo gorsza opcja - dojdzie do zamązpojscia, bo biedna, zaciemniona Polka myslala, ze zlapala Boga za nogi, a wychodzi szydlo z worka, bo jest napierdalana, więziona i gwalcona. :O 🖐️

Gość Wypędzić wszystkich
Z Ziemi Naszych Przodków

Dziękuje oto potwierdzenie jacy "dobrzy" i sprawiedliwi są muzułmanie.. Przeczytajcie relacje Polki która cudem uciekła z Afganistanu od męża zniszczona psychicznie, wycieńczona i z obrażeniami na ciele... Oto wspaniałość islamu..

Gość Wypędzić wszystkich
Którzy nie są Rodowitymi Europejczykami! też nie popieram Berevika chociaż mam podobne poglądy Głosujcie na NOP by zyło Nam się lepiej

Niedługo Arabowie odmówią nauki języka francuskiego czy niemieckiego, gdyż uznją to za przejaw rasizmu i dyskryminacji niemożność mówienia po arabsku...

Gość Palpatine[szykanowany]
specjalnie dla ciebie idiotko/idioto mój temat odkopuje przeczytaj mój wywód to może ci się w pale rozjaśni..

przyjacielu/ciółko arabów nawołujących do unicestwienia ludności żydowskiej...

Gość ihykj
"MUZUŁMANÓW NALEŻY WYSIEDLIĆZ EUROPY " co prawda to prawda, nie chca sie asymilowac, okropna kultura, nie podoba sie to niech wracaja do siebie.

Zaznaczam dla fanów oskarżania o pojęcia jakich znaczenia nie znają potępiam z całego serca to co zrobił Breivik...

Gość diablooo
Ja tez nie mam nic do muzulmanow, ale niech siedza sobie w swoim kraju, a nie zrobili z Europy swojej male muzulmanskie pierdziochy. Rzygac sie chce na ich widok. Kobiety najczesciej nie pracuja, tylko siedza na dupie w domu i rodza kolejne gangi bachorow. I pobieraja benefity od panstwa. Rzadaja praw nawet wiekszych niz rodowici mieszkancy wlasnego kraju. Podczas slubu Ksiecia Williama z Kate Middleton wyszli na ulice Londynu, krzyczac i palac zdjecia Kate i Williama. Oni sa jak wszy, chca rzeszyc islam poprzez rodzenie kolejnych malych fanatykow. Siedza w Anglii jak te pastuchy, po angielsku nie umieja ani slowa, ale ciagna z panstwa ile wlezie. Zalosni darmozjady. Niech wracaja do siebie.

Gość nafalony_jurcio
Palpatine!!!!! BRAVOOOOO!!!!!!!!! Szczera prawda!!! Zamknac ich w arabi i odgrodzic wielkim murem)))

Tak jak czarni znajomy mówił, że w USA socjal jes tylko dla czarnych przez co czarni tak się rozleniwiają, że pierdolą pracę a że socjal jest bardzo wysoki to żyją sobie dobrze bez roboty. Kto za to płaci m.in. pracujący biali... Co do muzułmanów 1 pokolenie po dekolonizacji jeszcze chciało się asymilowac teraz cała reszta od 2 do teraz to pierdoleni fanatycy korzystający z faktu, że dziadek miał podwójne obywatelstwo i dostal paszport angielski czy francuski i mieszkał w tych krajach... Do pracy nie ale jak niszczyć mienie Europejczyków np. witryny sklepów to pierwsi...

up

Nie czytajac calego watku napisze skromnie swoje zdanie. Nienawidze wrecz kazdej kultury gdzie np kobieta chodzi zawinieta jak mumia 2m za facetem. Znam pare muzulmanow osobiscie, ktorzy sa wyjatkami ale jak dla mnie moga tam babe na nich zrzucic...

Gość diabloskat
up

Gość gość
muzułmanów trzeba deportowac z Polski a nie osiedlać jak robi to PIS!!!