Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serveterra

ile moze dziecko ,,nie kopać"?

Polecane posty

Gość serveterra

martwie sie bo od rana ani razu sie nie poruszylo

Gość ibupromu nie wolno
idź sprawdić na ktg

Gość zjedz cos slodkiego
albo postukaj w brzuch-ja tak robilam..staralam sie malego nie obudzic,jak lekko szturchnelam to sie przekrecil i juz wiedzialam,ze jest ok

Gość napij sie zimnej wody
lub zjedz cos slodkiego i poloz sie na wznak. Powinno pomoc.

Gość jjjjollaamama
moje prawie wogole sie nie ruszalo a kopniecia moze z 6 w ciagu calej ciazy. Cala ciaza z tego powodu byla dla mnie ogromnym stresem!!!

Gość lkjkjnvcbvcvxc
zjedz jakiegoś batonika, albo napij się czegoś mocno słodkiego i się połóż ale na boku nie na wznak( bo można zemdleć, chyba że jest ktoś w domu). który to tydzień?

zależy który tydzień. moja dzidzia była bardzo aktywna, jednak zdarzało się, ze miała momenty ze nie ruszała się. Tez panikowałam. przysypiał mocnej.jednak w moiom przypadku pomagało poruszanie brzuchem albo pukanie palcami po brzuchu. pod koniec ciązy maluszek miał bardzo mało miejsca, miałam mały brzuszek a on był duży i ruszał się znacznie rzadziej

Gość napij sie zimnej wody
Bez przesady z tym mdleniem :-) Urodzilam dwojke dzieci, wiec wiem cos o tym :-) Kolezance nie kaze lezec godzinami na wznak, ale chwile, kilka minut. W takiej pozycji zazwyczaj czuje sie ruchy dziecka. Pod glowe i plecy jakas poduszka i bedzie ok.

Gość lkjkjnvcbvcvxc
tak tylko jeśli położy się na wznak, a ma już spory brzuch uciśnie naczynia krwionośne i można zemdleć. też jestem w ciąży( drugiej) i na wznak to ja nie poleżę nawet 2 minuty

Gość odpowiadam na pytanie
jak chodzisz to usypiasz maluszka bo tak jakby go bujasz... musisz się położyć i trochę zaczekać. Tak jak poprzedniczki mówią działa wypicie czegoś zimnego albo zjedzenie słodkości...

Gość przyszlamamamalenstwa
ja jestem w 21 tyg od 3 tyg moje maleństwo kopie, od wczoraj wieczora jednak jest spokój bardzo sie martwie

Gość serveterra
31 tydzien:(

Gość serveterra
napilam się wodyi puscilam kołysankę prenatalną. ruszyło się:) dzieki wam kobitki. kochane jestewscie a juz sie martwilam

Gość zrozpaczooonaaa
moj bez przerwy sie wierci ostatnio czy noc czy dzien czy leze czy siedze ale nie przeszkadza mi to raczej cieszy