Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panterka_2608

Problem z allegro

Polecane posty

WItam Was! Czy moglby mi ktos pomoc cos podpowiedziec gdyz nie znam sie na komputerach itd. od okolo 2 tyg przegladarka Mozilla nie otwiera mi Allegro i tlyko tej strony! czasem oywiera po ogladam 5 minut cos i wyskakuje ze polaczenie zostalo zresetowane! POmozcie bardzo mi potrzebne korzystanie z Allegro a nie mam pojecia jak temu zaradzoc

Gość powiem szczerze, że
Narzędzia -> opcje -> prywatność -> zaznacz okienko "Akceptuj ciasteczka z innych witryn".

Gość powiem szczerze, że
Albo najprosciej - korzystaj z Explorer'a

Gość ergergrrgr
coś wyskakuje... co konkretnie? wyczyść pamięć podręczną i ciasteczka, najlepiej wszystkie :classic_cool:

Allegro np wlacza sie lecz za chwile jak chce gdzies wejsc to przez minute ejst laczenie a w koncu wyskakuje ze polaczenie zostalo zresetowane taki komunikat. Wlasnie na jakims forum wyczyszczalam te ciasteczka ale ja je czyszcze a wejde za 10 minut i dalej sa te same wiec nie wiem a allegro jak nie dziala tak nie dziala ;/ :(

i teraz wyskoczylo mi to Połączenie zostało zresetowane Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

i teraz wyskoczylo mi to Połączenie zostało zresetowane Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Gość ewrtrwtwertwer
spróbuj w innej przeglądarce

teraz wyswietlilo mi sie to Połączenie zostało zresetowane Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Gość trueruyfdugf
ewiewplitrewtw

Sciagnelam przegladarke Google chrome wacza allegro na jakies 10 minut i za chwile jest to samo tak samo w explolerze. nawet na swoje konto na allegro zalogowac sie nie moge od 2 tygodni;/

Gość maz i ojciec
Używasz jakiegoś firewalla? Może niechcący coś zablokowałaś?