Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamjuzwchooj

Gdzie moge znaleźć program PO??

Polecane posty

program jest jeden no to może jakieś szczegóły? kogo okraść, jak i kiedy? zataić prawdę? jaką prawdę? tak samo gadał jakiś polityk po w stosunku do członka pis u Rymanowskiego uczyli was tej argumentacji w sztabach..

Gość na razie żadnej
argumentacji nie ma. to są pytania. nie rozrózniasz? o argumentacje to ja ciebie prosiłem.

No ale jak, kogo okraść ? NAS okraść!!! Polaków Okraść!!!!!!! Zagrabić do własnej kieszeni,a co tam Polaczki ? reszta Narodu ? Ważne żeby Złodziejowi żyło się dobrze i miał co do gara włożyć!!!!!!!!! Jeżeli jesteście Patrykjotami to nie głosujcie na TUSKÓW!!!!!!!!!!! Na każdego tylko nie na TUSKÓW!!!!!!!! Najbardziej zatrważające jest to, że sondaże przedstawiają iż w wiekszej części to własnie ludzie wykształceni głosują na Tusków ;/ Dziwne. Ale jak widać inteligencja i wrodzony spryt a wykształcenie nie idą ze sobą w parze

Gość na razie żadnej
to co ukradli? konkrety

Gość na razie żadnej
zataić prawdę? jaką prawdę?

Ja głosuję na Nową Prawicę albo PiS bo jestem prawicowcem a z PO taka prawica jak ze mnie ksiądz..

Gość na razie żadnej
no tak, tak. na razie odpowiedz na zadane pytania:O

Nie widzisz co się dzieje ? PiS wyłapał wszystkich złodzieji którzy włąsnie kradli, byli zamieszani w afery to teraz wielka nagonka na PiS!!! Że tylko chcą się kłócić!!! No niestety Tusk wszytsko kamufluje i nigdy nie ujawni prawdy dotyczących tych grabieży. Jak to co zaprzedał ? OKRADŁ Nas z dorobku życia!!!!!! A STOCZNIA? A Energetyka????????? A KOPALNIE???????????? jak to co ??? mało jeszcze Ci nie wystarczy ?

Gość na razie żadnej
stocznia sama padła. energetyka jest nasza. kopalnie sa sprywatyzowane (nie wszystkie) zadłużenie jest przeciętne, europejskie.

Gość na razie żadnej
prywatyzuje się bo mamy KAPITALIZM który charakteryzuje się własnością prywatną a nie państwową

Bo to nie jest wykształcenie tylko wytresowanie. Weź pod uwagę, że wyższe uczelnie do dziś są obsadzone ludźmi, którzy karierę "naukową" zaczynali w PRL i tamtej władzy się podlizywali aby dostać się na stołki. Oni są zdemoralizowani i nadają specyficzny ton wszystkiemu co przekazują młodzieży. Nie wiem czy znasz pojęcie "docent marcowy". To była cała armia ludzi na uczelniach, którzy szybciutko uzyskiwali docenturę, bo w marcu 68 wywalono taką ilość kadry, że kimś trzeba było zapełnić te braki :D To były miernoty, bez prawdziwych ambicji, tylko karierowicze i oni do dzisiaj tam siedzą i mają swoich następców im podobnych. Myślę, że w tym między innymi, zawiera się ta tajemnica młodych, wykształconych.

TEn Złodziej to sprytny lis, znalazł sobie niegdyś platformianego, saloonowego błazna Palikota który odwracał uwagę wszystkich ludzi od najważniejszych spraw w państwie. Platrforma charakteryzuje się przede wszystkim posłami i parlamentarzystami którzy słyną z chamstwa i prostactwa, wulgaryzmów i korpucji takich jak np cham Niesiołowki. zLub przyjaźni z takimi ludzmi jak R Kalisz - skorumpowanymi politykami, zamieszanymi w aferę Olewnika!!!!

ale ja chciałbym usłyszeć coś nowego a nie to co usłyszałem już od 20 innych osób z PO...

Gość na razie żadnej
nie podoba ci się prawda?

Gość na razie żadnej
to co ukradli? konkrety zataic prawdę? jaką kiedy?

cały czas głosicie te utarte regułki pewnie przekazywane przez spin doktorów PO komórkowo

Gość na razie żadnej
nie musze przytaczac Japonii bo ona nie jest w Europie. większe zadłużenie w stosunku do PKB maja Niemcy, Francja, Włochy itp

Gość na razie żadnej
jak widze nie podoba ci się prawda:O to smutne:O nieodrodny wielbiciel Jarosława K. trzykrotnie skazanego za kłamstwa

ale ja chcę by mój kraj w ogóle nie był zadłuzony czy to jakaś abtrakcja dla ciebie?

Gość na razie żadnej
to co ukradli? konkrety zataic prawdę? jaką kiedy?

Stocznia sama padła :D Ja się pytam jakim durniem trzeba być, aby nie potrafić docenić znaczenia kadry inżynierskiej i wykwalifikowanej siły roboczej??? Jakoś Niemcy i Francuzi uratowali swoje stocznie. Ja nie twierdzę, że musimy mieć stocznie, ale niech ktoś kurwa pomyśli, że albo będziemy robić rzeczy zaawansowane technicznie, które sami będziemy tworzyć, albo będziemy co najwyżej prowincjonalną fabryką obcych koncernów i może jakimś call center. Bez polityki przemysłowej, wsparcia nauki, nic nie będzie. W czasach II RP myślano o tym i zdawano sobie z tego sprawę. Istniała polityka przemysłowa i nakreślono plany i je wykonywano.

Gość na razie żadnej
możesz nie chcieć. ale Polska jest zacofana gospodarczo i musi nadrabiac zaległości. a nadrabiac można rtylko posiadając pieniądze. skoro ich nie mamy musimy pożyczać.

ech ludzie z Po głosicie tylko to co wam kazali a nie potraficie sami formułować wniosków..

przeklęte pragnienia Dokładnie, zgadzam się ze wszystkim co piszesz. Ale naprawdę ogarnia mnie trwoga, kiedy patrzę na ludzi 19,20 letnich - uważających sie za osoby inteligentne,a na pytanie na jaką partię głosujesz i dlaczego ? Pada odpowiedź PO!!! Ale dlaczego ? Tego juz nikt nie potrafi wytłumaczyć. Następnie ogarnia mnie trwoga kiedy obserwuję ludzi 25 w zwyż. CHarakteryzuje ich miernota intelektualna jedyne argumenty przeciwko PiS to : Kaczyński jest gejem, Kaczyński mieszka z matką, Kaczyński ma kota. Chore i żałosne, patrzę sie zazwyczaj na takich ludzi z politowaniem.

Gość na razie żadnej
w Niemczech stocznie pracują na potrzeby wojska. Francję widocznie stać na dopłacanie. podobnie jak Niemców. nas nie stać.