Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamjuzwchooj

Gdzie moge znaleźć program PO??

Polecane posty

Gość na razie żadnej
a ja napisałem o kłamstwach i wyrokach Jarosława K.:D

wybór Covecu też był dobry prawda mnie uczyli, ze cena owszem jest istonym, ale nie jedynym kryterium wyboru wykonawcy są jeszcze stosowane technologie, ochrona środowiska, serwis itd.

słuchaj po się skompromitowało i twoja obrona może przekonać tylko kogoś kto nie ma mózgu mnie nie przekonasz...

Gość na razie żadnej
ciebie może uczli. ale w Polsce obowiązuje prawo i wg jego reguł wybrano tę firmę

Dziwne. Stocznia padła sama?????! No naprawdę tego jeszcze brakowało !!! Jasne że PADŁĄ skoro nie miał nią kto zarządzać, Tusk od początrku był nastawiony na sprzedaż, grabież, a po co coś restrukturyzować ? po co wprowadzać jakieś innowacje ? Przecież on sprzeda i podzieli sie z tą bandą łotrów i pazernych lisów!!!!! Inni jakoś potrafią dostrzec i uszanować swoje dobra gospodarcze i naturalne, My nie neistety nie!!! A energetyka też już nie jest nasza, nie wiesz? Ma ją prywatny przedsiębiorca. w ubiegłym roku złodziej sprzedał energetykę żeby mieć na wakacje.

jakby to było kilka wpadek to rozumiem ale to całe 4 lata wpadek, kompromitacji i faux pas

Gość na razie żadnej
czym się skompromitowało? no chyba nie tym, że nie potrafi odpowiedzieć na pytania jak ty :D:D:D:D:D

na razie żadnej ciebie może uczli. ale w Polsce obowiązuje prawo i wg jego reguł wybrano tę firmę idioto cytuję przepisy prawa zamówień publicznych wg. którego organizuje się przetargi pokazałeś klasę teraz matole..............................................................................................

Gość na razie żadnej
stocznie polskie od zawsze były dotowane z budżetu. i nie zmieniło to się kiedy PO objęła władzę.

Dokładnie, PO to synonim kompromitacji i złodziejstwa. I tak jak piszecie. Tylko ludzie bez mózgu nie zauważą tego co dzieje się dokoła.

Gość na razie żadnej
gdzie cytujesz? :D:D:D:D ale widze że zaczynasz obrazać. rozumiem. 'argumenty" się skończyły:D

nie zmieniaj tematu.. przytaczam swoim językiem przepisy pzp ale tobie widzę leci grunt pod nogami..

Gość na razie żadnej
na żadne pytanie dotyczace twoich wypowiedzi nie potrafiłeś odpowiedziueć. cytujesz wyuczone pisowskie formułki i nie potrafisz ich uzasadnić. za to zaczynasz obrażac rozmówcę. no to z chamami nie rozmawiam. naucz sie kultury niby człowieku

nie ma żadnej Należysz do tej gruby ludzi, którzy z przekorą i zacietrzewieniem usiłują narzucić innym swoje poglądy, a jeśli to nie skutkuje - odpowiadać tylko pytaniem na pytanie, lub atakować bo niestety platforma nie ma już żadnych argumentów na swoją obronę. Ich lata świetlność a raczej tego, ze ludzie im wierzyli już dawno dobiegły końca. Przynajmniej ja w to wierzę i nie przestanę.

Gość na razie żadnej
"idioto cytuję przepisy prawa zamówień publicznych" i.... "przytaczam swoim językiem przepisy pzp" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tusk to złodziej jak i cała jego świta. Dla mnie przykrym rozczarownaiem z PiSu była Elżbieta Jakubiak, Rostkowska i Kamiński którzy spiskowali przeciwko Kaczyńskiemu. A teraz popłuczyny idą do pis

Palpatine i przeklęte pragnienia widzę, że mamy podobne poglądy!!