Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letmein

Miłość na pokaz na facebooku

Polecane posty

Gość letmein

Kochani mam pytanię odnośnie facebooka. Mianowicie chodzi o ludzi, którzy w sposób znaczący manifestują swoją miłość na faceboooku dodając masę zdjęć, słodkie komentarz ze swoją drugą połową. A zazwyczaj po niedługim czasie mają już inną miłość :| Są tacy co po miesiącu od rostania mają status związku już z inną osoba :| Osobiście dla mnie to jest chore. I żal mi ludzi, którzy najpierw udają zakochanych a po chwili są już w innym związku oznajmiając na facebooku jacy to oni nie są szczęśliwi i mega zakochani :| Co sądzicie o tym?

Myślę że ludzie niedostatecznie wiedza do czego służą portale społecznościowe :D

Dla mnie to dziecinne. Robiłam tak na gadu gadu w gimnazjum... Denerwuje mnie jak np moja znajoma, miała brać slub i codziennie pisała coś o miłości, ze sie doczekac nie moze, ze stres, ze juz tylko tydzien, ze go kocha. Dość miałam juz tego jak to czytałam :D Nie z zazdrości, ale bez przesady, rozumiem napisac raz na jakiś czas cos, ale nie pare razy dziennie!

Gość pokazowo
Regres jesteś zuch :P

Gość lifeislife
ja nawet nie zaznaczyłam, że jestem w związku :P na na jakiego czorta :D kto ma wiedzieć z kim jestem ten wie :) a zdjęcia zdarza mi się wrzucić jak jakies fajne z imprezki czy wesela :)