Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

zapiłem się

Polecane posty

blowwww nadal jesteś obrażona na niedziela ? :(

Vodka ja mam znajomych, ale nie utrzymuje z nimi kontaków odkąd zacząłem pić. Widzą wemnie alkoholika-i dobrze widzą, co mi po znajomych, z nimi tylko na piwo można wyskoczyć, błędne koło. Jestem nikomu niepotrzebnym człowiekiem, mam tylko nadzieje że to wkrótce sie skonczy

vodka - ;) 🖐️ nie jestem obrażona,nie mam 15 lat...tylko jeżeli On ma mi ciągle zarzucać,że się nad nim lituję to wolę nie pisać w ogóle. :)

Klyn ze znajomymi można spędzać czas w różny sposób, nie tylko chlejąc. Poza tym jesli rzeczywiście jesteś alkoholikiem to nie oznacza, ze masz zostac wykluczony z towarzystwa. Nie mów, zej estes niepotrzebny, bo mozesz byc wazny dla kogos nie zdajac sobie nawet z tego sprawy !! A masz jakies zainteresowania, cos co sprawia Ci przyjemnosc ? blowwww wróc do nas. sorki za oftopa,

oczywiście, kocham historie, ale nie masz racji co do jednej sprawy, ja jestem sam, nie mam nikogo, co do mych znajomych, to wole pipć sam niz z nimi, i skonczyc jak zul, nikt mnie nie potrzebuje, nie jestem tu niezbędny, nikt nie zauważy mojej śmierci, nikt nie przyjdzie na pogrzeb, NIK I NIC.

Klyn to moze pora, aby zaczac się leczyć. Ja wiem, ze alkohol pomaga uciec od rzeczywistosci, ale sam wiesz, że to krótkotrwały stan. Mi także się wydaje, ze masz depresję. Zamknięcie się w domu i zapijanie co wieczór nie pomoże Ci w znalezieniu, ani poznaniu nikogo. Jesli interesuje Cię historia to może podróżuj, zwiedzaj, poszerzaj swoją wiedzę poprzez książki.

Gość Hazarrdzista.
z tego się nie wychodzi, to jest jak pakt z diabłem..

Gość Kl(i)n
pier...licie Hipolicie.