Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kolejnydzienszycia

jeszcze o Amy Winehouse

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia

powiem wam duzo sobie zmarnowali w Londynie ta Amy bo sa CHORZY NA LEB. Nigdy im sie ona nie da. Zostala potraktowana jak wlasciciel amazon, ze z Francji miala USA - no to jej mieli powiedziec bo chciala NA PEWNO szyc. Wiecie ile to mozna spiewac jak pluc nie masz, w sumie koncerty, a skad miala wiedziec, ze w szkole sie zajechala srodkami jakimis chemicznymi i wiecie by co mogla robic gdyby jej tez ktokolwiek pomogl bo chyba nie jej Gibert. A bez katolikow i tak nie miala szans, czy tych rodowodow bo by se byle co wymyslila choc... no ale teraz wie co miala robic zeby sie nie dac, a za zycia juz nic jej do glowy nie przychodzilo i tyle. Ale ich nigdy nie bedzie. W jakis tam sposob choc taki koniec to tym bardziej USA i tyle. I teraz wie co ma robic choc wolalalby spiewac, ale to juz nie - bo w sumie skad ten glos = za silny glos do takiej w sumie niezbyt postawnej osoby. A te glosy operowe wszystkie. Przeciez to tez z dragow wszystko. I tyle :( Ona chyba powiedziala tej dyrektorce ze bedzie spiewac w przyszlosci i zrobi wielka kariere jako ... i tu narodowosc i na nikim sie nie bedzie wzorowac, a pani musiala opery lubic, a ona powiedziala, ze ona zaspiewa, a glosu nie miala, ta dyrektorka ja po cichu musiala wysmiac wiecie i dala jej prochy - no to spiewac to w operze i sie smiala. Cos takiego musialo byc. I zawsze lubila pania dyrektor i drozdzowki ze szkoly. A ja tez uczylam w szkole gdzie byly SWIEZUTKI drozdzowki dla dzieci, ale co tam bylo? I tyle. Bo co sadze o drozdzowkach. Wiecie w obiedzie to jeszcze, ale drozdzowki i tak ja nafutrowala ze 27 i jej nie ma i tyle. Bo nawet na pewno nie wiedziala na co sie ma leczyc i tyle :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować