Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaritaa

męzatki pare lat po slubie

Polecane posty

Gość margaritaa

witajcie mam taki dylemat co ze mna jest .. otorz od pewnego czasu "zaleca sie do mnie" kolega z pracy tzn odczuwam to w tejn sposob ... znam go juz dlugo ale do tej pory nic nie wskazywalo na to ze on cos do mnie ma. Ja jako mezatka musze sie ogolnie trzymac na pewnej granicy i tak robie ... ale niewiem czemu jakos dziwnie mnie do niego ciagnie ? mysle o nim a nie powinnam... mam meza i jest mi z nim naprawde dobrze... czy macie tez czasem takie poplatane mysli ?

Gość margaritaa
lubie z nim przebywac ... wogole on takjakos dziwnie na mnie patrzy .. to widzi sie w spojrzeniu . Nawe mi sie on snił:( wiem ze musze sie szybko opamietac! tez tak mialas? masz?

Gość truskawkowapolewa
Być może twoje myśli spowodowane są jednak tym, że nie do końca czujesz się spełniona w swoim związku. Na twoim miejscu zastanowiłabym się, czy aby na pewno w twoim małżeństwie wszytko układa się tak jakbyś chciała.

Gość hmjkhk
przejdzie ci, to chiwlowe zauroczenie caljkiem mozliwe ze twoj maz to samo przezywa na wdok ponetenj kolezanki z pracy

Gość margaritaa
moze powinnam go unikac ?:) choc ciezko sie unika kogos w pracy zwlaszcza w tym samym dziale ;/ w malzenstwie jest ok naprawde nic nie moge sie doczepic .. tylko cos chyba z mojej strony nie tak;/

Gość kokoszanełłł
normalne:) przecież ślubowałaś wierność a nie to że inny facet nie przyciągnie twojej uwagi,spoko twój mężuś też za innymi się ogląda a widok pełnego dekoltu u innej kobiety ma poruszenie w gatkach:D

Gość kokoszanełłł
a na widok :P