Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nimfadora tonks

gdzie najtaniej wywolac zdjecia z cyfrowego aparatu

Polecane posty

Ja robię dużo zdjęć, więc w domu to zupełnie się nie opłaca ich drukować. Po pierwsze nie mam dobrej drukarki, a po drugie tusz jest drogi. Jeżeli chcę zrobić odbitki zdjęć to tylko tu http://www.cewe.pl . Wszystko ładnie mam zrobione, za przyzwoite pieniądze.

Gość mura63
Inter-foto - świetna jakośc odbitek i za niską cenę. Wywołuje tam regularnie i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość michalina812
Sprawdź Inter-foto.com.pl. Wywołuje u niech regularnie zdjęcia i jeszcze nie miałam powodów do narzekań :)

Gość gość
Od dawna za każdym razem wywołujemy przez Empik Foto. Nigdzie nie mieliśmy niższej stawki. Najbardziej opłaca się wywoływanie dużej ilości zdjęć, bo wtedy stawka najniższa. I lepiej robić to np. raz do roku niż co kilka miesięcy. Zresztą - jeśli wywołujecie zdjęcia w dużej ilości to odpalcie sobie fotoksiążki.

Gość gość
Moim zdaniem w Empik Foto. Kilka razy robiłem porównanie - nigdzie nie dawali takiej stawki. A wiadomo - nie chodzi o samą najniższą cenę. Dla mnie bardzo duże znaczenie ma też jakość tych fotek, bo za byle co to ja płacić nie zamierzam. To musi sensownie wyglądać.