Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona klientka banku

I znowu nie zadzwonili z tego banku!! Czy ktoś moze mi pomóc???

Polecane posty

spłaciłam kredyt ponad rok przed terminem. Nalezy mi się zwrot ubezpieczenia, które wzięli przy załatwianiu kredytu- 800zł. Byłam już w banku 3 razy w związku z tym. Za pierwszym razem wypełniłam wniosek, pan powiedział, ze zadzwoni w przyszłym tygodniu, kiedy będa pieniądze. nie zadzwonił. poszłam drugi raz. Poza kolejka powiedział mi, ze jeszcze nie ma tyc pieniędzy i odezwie się za 2 dni. nie zadzwonił. Byłam znowu teraz w piatek. kazał wypełnić na nowo wniosek i miał zadzwonić wczoraj. Myślicie, ze zadzwonił? Już mnie to tak wkurza, że szok. To nie sa małe pieniadze dla mnie. Dziwnie mi z tym, bo facet jest naprawde kompetentny, miło obsługuje iwgl, ale teraz to już przegina. Chyba nie dostanę tych pieniędzy. Jutro tam pojade, ale już mi wstyd wiecznie jeździc i sie prosić

Gość aaakotki dwaaa
zajdz do naczelnika wydziału kredytów i tyle

Gość tyteereteey
Musisz zacząć rzucać kurwami i chujami, w dodatku idź do tego banku zaraz po tym jak się obudzisz, wiesz, rozczochrana, ze śpiochami. Dla dodatkowego efektu możesz przed snem nie zmywać makijażu. Pozdrawiam.

Gość echh araby to swinie
jaki to bank?

Gość abdulllach
pociągniesz mi pena? :)

spadaj abdullach..za chiny ludowe:-P

hehehe nie chodzimy tam:-P

no i juz wiemy co to za bank:-0 spadam do pracy..nareczka

a jakie ma znaczenie jaki to bank? Powiem, ze jeden z najbardziej znanych i popularnych

Gość no to siup...
ale jaki ? napisz dla przestrogi

Gość chrupiaca cheerio
powiedz, ze chcesz rozmawiac z kims wyzej albo ze zadzwonisz do jakiej s gazety i im wszystko opiszesz :classic_cool: okres bycia milym zostaw za soba, mieli swoja szanse

Gość nmoiu
Napisz pismo np. : w zwiazku brakiem wpłaty w podanym przez bank terminie i wielokrotnymi błednymi informacjami w tej sprawie proszę o wiażącą informację, kiedy kwota znajdzie się na moim koncie. W przypadku dalszych utrudniń będę zmuszona o sytuacji poinformować odpowiednie instytucje. czy coś w tym guscie, ważne zeby było w nim napisane, ze WIELOKROTNIE udzielano ci błędnej informacji i ze kasa ci się należy. Misusz podać czego dotyczy umowa, nr umowy kredytowej itp. I DAJESZ DO PODPISU KOPIĘ - że odebrano w dniu takim i taki, przez takiego a takiego. Jak ktos coś musi podpisać, zaczyna inaczej myśleć.

SANTANDER CONSUMER CIPA