Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciuciu Ruciu

MOj maz zapomnial o moich imieninach

Polecane posty

Gość Ciuciu Ruciu

jak byscie postapily na moim miejscu?

ja o niczyich imieninach nie pamiętam . Dla mnie liczą się tylko urodziny i rocznica.

czyżby Anna? :D najlepszego

Gość Ciuciu Ruciu
odwiedza też często pobliską zajezdnię autobusową i prosi do tańca kierowców i mechaników :(

Gość paletakolorow
a moj o imieninach, 2 dni pozniej o urodzinach i 5 dni pozniej o 5 rocznicy slubu i co? kto ma gorzej? 3 dni po rocznicy mowie: " rocznice mielismy" "taaaak? a czego?" o i takie to zycie :)

Gość ja CI powiem jedno
moj tez nie pamieta ale kiedyś jeszcze w narzeczenstwie tesciowa dostała kwiaty i ja do niej ze piekne kwiaty dostała na imieniny od męża a ta odpaliła ze śmiechem - ze przekonam sie sama jak dostane kwiaty na jakąś okazje od męża i to prawda te typy z tej rodziny tak mają trzeba by chyba z tydzien wczesniej codziennie kilka razy neony na scianie wyswietlac to by sie domyslił wiec wszystkiego najlepszego od Anny dla Anny i nie przejmuj siemoj tez jeszcze dzis nie błysnął

ukaż go i nie rób obiadu buahahaha" i oczywiście szlaban na sex

Gość ja CI powiem jedno
to kogo ona ukaże tym sexem w swoje imieniny no bez jaj sie imienimny nie udadza

Gość Ciuciu Ruciu
Anna :) zgadza sie Rodzice pamietali , a brat i maz nie Jrszcze rano pytal sie po co robie ciasto, ze jedno w lodowce jest jeszcze .....

Gość dumna irenka
ja normalnie bym go rzuciła, facet nie pamiętający o imieninach to skończony skur...syn już bardziej zdradę bym wybaczyła niż to.

Gość Ciuciu Ruciu
czyli mam nic Mu nie mowic? zorientuje sie, bo tata przychodzi do nas na kawe i ciasto:P

Gość aaakotki dwaaa
a moj mąż nosi telefon , który ja kupiam więc abonament jest na mnie :) i tez nigdy nie pamięta o moich urodzinach, imieninach ale odkąd ma ten telefon to pamięta bo smsa z sieci z życzeniami dostajĘ (ja) ;) i mi wtedy zyczy :D ehh ci faceci - za to ich kochamy, fajtłapy :)

Gość aaakotki dwaaa
koniecznie !!!!

Gość no i masz z czego robić
afere ...ja pierdziele ! :O :O

Gość sgwerfger
o fu*k, właśnie mi przypomniałyscie o urodzinach mojej córki....

oooooooo imperia :D 🖐️ ja to juz spadam na chate Wszystkim Annom najlepszego

Gość Złota_Lilia90
Mój chłopak też zapomniał, ale ja sama nie przywiązuję wagi do imienin. To nie to samo co urodziny.

Gość kratek
ech, mój też zapomniał, ale przypomniały mu kwiaty, które dostałam w pracy. I co z tego - nawet życzeń mi nie złożył :-( Kiedyś jak mu coś na ten temat powiedziałam, to stwierdził, że on nie przywiązuje wagi do takich rzeczy... A to, że ja przywiązuję, to się nie liczy?!

Gość kratek
mój też zapomniał...Przypomniały mu o tym kwiaty, które przyniosłam z pracy. I co zrobił? Nic... Kiedyś stwierdził, że on nie przywiązuje wagi do takich spraw. I widać uważa, że to wyjaśnienie powinno mi wystarczyć, nawet jeśli dla mnie takie gesty są ważne!

Gość AAAAaania
mój też zapomniał:(

Gość prosty facet0
ja nawet nie pamietam o swoich imieninach... Wielki problem. Ty codziennie zapominasz o lasce z polykiem a on jak raz do roku o glupich imieninach zapomni to afera...

Gość prosty facet0
ja nawet nie pamietam o swoich imieninach... Wielki problem. Ty codziennie zapominasz o lasce z polykiem a on jak raz do roku o glupich imieninach zapomni to afera...