Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ululalle298

Docinki od mojego faceta

Polecane posty

Gość ululalle298

Chcialam sie poradzic, czy to jest normalne wg was, moj chlopak od pewnego w sumie dosc dlugiego czasu robi mi dziwne chamskie docinki, np. dzisaj w trakcie rozmowy na jakie studia chce pojsc on skomentowal, ze z moja szybkoscia liczenia powinnam sobie darowac ekonomie. Albo inny przyklad jestesmy w sklepie a on komentuje ze robie za dlugo zakupy jestem rozlazla, albo ze baby sa glupie, bo zajmuja sie tylko wygladem, albo ze baby powinny robic lodzika i gotowac. Oprocz tych komentarzy jest calkiem mily, czesto mowi ze mnie kocha, ale te jego teksty zrazaja mnie potwornie. Co o tym sadzicie?? Czy wasi faceci tez gadaja takie glupoty niby to w zartach??

Gość nie możeeee być
Nie cierpie takich kretynow:O Mam takiego wujka w rodzinie, ktory non stop gada,ze baby to sa glupie i do garow niech ida, nic nie potrafia, nic nie wiedza itd. :O:O:O Ma za mna na pienku facet!:O

Gość She.e
Hmm..jak cie to denerwuje to tez go tak pociskaj..albo powiedz mu ze cie to rani i nie jest przyjemne

"ze baby powinny robic lodzika i gotowac. ' chyba bym mu przyjeblala za ten tekst, a ty sie glupia jeszcze pytasz. az dziw ze cie to nie urazilo:O napewno bym zerwala z takim hamem.