Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama112

Petting

Polecane posty

Gość kama112

Witam Ostatnio z moim facetem uprawialiśmy petting, robimy to często i czasami pieści mnie swoim członkiem w okolicach pochwy, lecz nigdy nie doszło do pełnego stosunku (jestem dziewicą). Mam tylko takie pytanie, czy jest możliwość, że jakoś zaszłam w ciążę? Dodam, że wytrysk nigdy nie przedostał się w okolice dolnej partii mojego ciała a on nie dotykał mnie w miejscach intymnych po wytrysku. Poza tym, nie czuł nigdy, że podczas pieszczot w tamtych okolicach, wydzielił mu się tzw. preejakulat. Moje obawy związane są z tym, że spóźnia mi się miesiączka i poprostu chcemy być pewni, bo to bardzo stresująca sytuacja. Dziękuję z góry za odpowiedzi.

Gość kama112
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość kama112
dzięki za podszywanie się :D

preejakulat wydziela sie praktycznie zawsze, to nie jest od niego zależne i moze tego nie czuć, ale jak sie jest podnieconym to tak jak kobieta robi sie mokra tam, tak tez i facet, zawsze tak jest ale od samego pocierania w ciąże nie zajdziesz, nie ma obaw

Gość kama112
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych