Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timtirimtiii

dalczego Anglicy są bardziej męscy od Polaków

Polecane posty

Gość timtirimtiii

Są zdecydowani, konkretni a jednocześnie nie używają żadnej przemocy psychicznej, nie mają kompleksów.

Gość ,,,,,,,,,,,,,iiiiiiiiiiiiiiiii
Anglicy sa beznadziejni ale najgorsi sa Niemcy. Zapamietajcie to sobie. Dla nich kobieta to sa WLONY LONOWE wiecie i to 1000 lat juz tak trwa. A ich rodowody za pieniadze to juz KATASTROFA. Ja w ogole wiecie zastanawiam sie po co to USA dalo te pieniadze po wojnie tym NIemcom. Chyba przez te rodowody. Tego sie w ogole nie da pojac i tyle. I koniec :( Ja sie nie dam. Ktos tam chcial rodowod w banku i pieniadze pozyczyli. Tego sie nie da pojac po co. I do dzis pretensje bo mieli byc biedni jak myszy koscielne, a to co robi moj ojciec to jest handel odpustami i potepienie wieczne to samo ten Patryk z amazon.de - braci skreslam wiecie OBYDWU - tez tylko kupka kasy. Co ja jestem winna tym niezyjacym siostrom i tym 20 samobojcom wiecie w sredniej - po co zyli za moja dupa rodzina biologiczna. tak sie skonczylo. I wiecie powiem wam nie wiem - jest to cos strasznego wiecie co sie stalo, ale czemu odebrano dziecko matce. To jest porwanie - 10 lat wiezienia. Brak slow i tyle :( Ta kobieta popelnila samobojstwo, a co ja mialam robic w Niemczech. Ci samobojcy tez mi musza wybaczyc bo rodzine mam taka, ze wiecie wielka rodzina A DZIEKI BOGU obywatelstwo polskie, a rodzina biologiczna leci sobie na samobojstwie matki bo nawet by panstw nie mieli wiecie i czego chca ode mnie. Ze im ustapie? Krolowa Elzbieta I nigdy nie ustapi i tyle. A ci bracia to na te siostry wiecie. Teraz maja Indian i moge byc bo tez po nich bo w sumie byly jak ja - kosciol katolicki do diabla i tyle. I wiecie ja sie nie dam bo to tez dzieci brygidek , oddane, a te rodowody? Po co im takie. Dwie Indianki i tez tyle z nich pozytku i teraz dobrze bo corki muzykow pewnie i sie w Polsce tak beda liczyc, a inaczej nie i tyle. One Slaska nie potrzebuja a ograly sie muzyka. Ja to wiedzialam wiecie, ale ja gralam - oczywiscie wszystko co moglo byc to zle ale... i tyle :( No i koniec jest jaki jest. I wszystko za moja dupa. No ale to sie popowieszali bo wiem, ze listy byly i mialam je przeczytac i to bym sie przejela, a tak to nie za bardzo mialam czym a dyrekcje uznalam za bande dekli i tyle. A niby za kogo i tyle. I wiecie teraz wielce , ze nikt nie dostanie mieszkania bo przez list matki wszystkie ksiazki pojda, juz i tak maja kwiatki zajechane, a teraz jeszcze ksiazki i co dalej? I tyle :( No ale kwiatki moglabym pomoc, ale musialabym chyba wyliazac chuja brata , a to szkoda jezyka czy wygryzc i jeszcze takiemu jednemu Albanowi. Bo czemu sie nie chce wrocic - bo tak sie skonczy bo nie zasluguje na dziecko w ogrodnictwie wiecie. A ze sie zajeżdżaja nienawiscia do mnie to jest ich sprawa bo chcialam cichutko miesiac pofyrac i z tego juz bym w Anglii mogla byc, a tak? Zasrali mi pol roku i to co mam im do napisania NIECH IM AGNIESZKA SMIESZKA wylize i wygryzie - takim jest niedzwiedziem, a moze pojdzie do biura i tam urodzi sobie dziecko a nie u brygidek bo chyba zbiera sie do bryidek na Zakline i tyle. A ja jestem skonczona przez zabojczynie calej rodziny, ale nie da mi rady tez choc troche mam BARDZO przesrane wiecie i tyle. No ale zobaczymy co bedzie dalej. Ja sie nie poddaje wiecie. Izabela Lecka ja bylam. Ja bylam Elisabeth I i tyle :(

Wiecie te moja matke tez trudno zrozumiec, ale ona gdyby odeszla do domu to by miala 2 mlodszych braci, ktorych musialaby sluchac. Ona tak to rozumiala wiecie. I dlatego nie poszla, a przeciez byla starsza i tyle. To mieli jej powiedziec, ze po maturze mogla wyjechac do USA , ale tego nie powiedzial jej nikt. I wszyscy mysleli - po co ona sie uczy, przeciez moze wyjechac do USA i tyle. Po co jej ta ksiazka - choc w USA moze sie przyda jej ksiazka - ale z koncem na sznurze? I tyle. I wiecie ten ojciec BIOLOGICZNY jej nie dal. Jego wina - Izabela sie miala nazywac i tyle. On mial wyjechac o dziecko nie stac. Wy tego nie zrozumiecie jaka to jest historia wiecie. Raz zle zrobil, cale zycie zalowal i tyle. Ona bedzie z tym ojcem ta moja matka, a reszta niech sobie robi co chce z wielu powodow. Ja bede na wschodzie i nigdy do Europy nie wroce - tak nienawidze tego kontynentu i mam 100% racji i tyle. Zebym jeszcze byla po szkole ogrodniczej, ale nawet tyle nie moglam. Nawet tyle :( A co mi zostawalo w zyciu, nie? Nawet tego nie - rob to co ci kazemy. A co jak sie nie uda? Bo sie nie udalo i co? TWOJA WINA PO CO SLUCHALAS? I wszystko co soba repreentowali ci ludzie to kurwienie sie na chalupy - cala ta okolica. Jak ich nazwac - moze nie ich ale te sluby ich WYKURWIANIE Z CHALUPY DO INNEJ CHALUPY. Wykurwianie. Bo wiecie... na wsi... fajnie... zas zawisc. A tu nic nie ma oproczWYKURWIANIA. Bo nigdy nie wiedzialam jak nazwac slub w Polsce. WYKURWIANIE to jest i tyle.

Gość true polka
anglicy są obleśni, większość jest ruda i piegowata, z gnojem w japie i śmierdzącym oddechem

Wiecie co - jej ciala nie ma, za zycia nie przeprowadzono badan genetycznych - a to chyba byl podrzutek brygidek, a dziecko tego ojca zostalo zamienione i tyle. Ani nie wygladala ta matka jak jej matka, nic. Moim zdaniem zamieniono dzieci i tyle. Zeby nie bylo, ze dziecko ksiedza. I dlatego ta matka przegrala bo jako dziecko ksiedza po I komuni nie powinna myc zebow. Czyli zostala pomowiona najpewniej wiecie, ze jest z tej rodziny a nie jest. Ona chyba jest z rodziny ogrodnikow jakichs, ale cos sie stalo. I ja to bede wiedziec wiecie, ale juz nic nie powiem. Bo tak - gierki do dzieci - kto wie czy nie mieli jakiejs fabryki czy czegos z grami wiecie dla dzieci - pasuje mi DOMINO wiecie. Jedynie ze ruda - moze przez to ja oddali bo nie pasowaly wlosy. Musialabym sie zajac tym, ja tak uwazam. Rosliny, zwierzeta, male dzieci - takie cos pasuje. GRY rozne - pasuje mi fabryka domina, klocki - jakas sobie zaszla, urodzila rude dziecko i takie cos sie stalo, a ona sie cala wladza zajechala. Zeby mi dali te pieniadze bo np. pasuje mi SKLEP Z GRAMI DLA DZIECI - skad to mam? A badan genetycznych nie przeprowadzil za zycia matki nikt. Jak ona mogla nazwac sie w koncu FAUSTYNA. Przeciez to w ogole sensu nie ma. No to Faustyna i nazwisko nadane. Nie - jeszcze SMITH. Bez sensu zupelnie - dlatego ja sie odcinam od calosci bo jedyne co mam wiecie w glowie PO NIEJ to to, ze jest zjedzona przez rodzine krolewska jako STEK, a reszta mnie nie obchodzi wiecie. I tyle. Moze ktos siedzial w grach, loteriach, moze jakies kasyna mieli, ale ja nie uwazam, ze to jest biologiczne dziecko matki swojej bo by taka tez nie byla, a ta matka tez i tyle. Takze ja uwazam, ze ona byla podrzutem i to nie bylo dziecko tej matki i dlatego wciagnal ja ojciec, ze miala przeprowadzic matka badania genetyczne i to byl koniec. Bo wiecie cos bym miala wspolnego z ta rodzina - no nie umiem sobie tego wyobrazic, a brata mam blizniaka i tyle. A co myslala jej matka, ze jest ruda i tyle. No to za malo wiecie. Miala byc jej - nie byla. To nie bylo jej dziecko. Ona leciala po swoich dzieciach - nie wierze ze to jest cos dobrze. To jest ogrodniczka - ja nie wierze wiecie ze to jest cos wspolnego z ta matka i tyle :( Nie wiem :( Badan genetycznych nikt nie przeprowadzi to sie moge odciac od calosci , nie? i mam prawo. I tyle :( Kto co udowoni. Nazwisko bylo inne - prawnik i koniec. I zobaczcie teraz - ona zadnego kwiatka nie zajechala a ta matka zajechala im wszystkie kwiatki, a muzea tylko maja - ogrody botaniczne wiecie. No to czy to moze byc matka biologiczna? Po cos jej tam byly te kwiatki - tak jakby Zydow ktos chcial wykonczyc w banku, a ta moja matka myslenie ogrodniczki. I tyle. I nawet z ksiazka, z wszystkim i tyle. To nie jest takie wysokie myslenie i tyle. I myslenie kwiatkiem i koniec. No nie wiem. Moge nie miec racji, ale tak jest DLA MNIE. I tyle. Badania genetyczne jedynie i tyle. Co ja na tej bioli robilam - a jednak biola i ja jestem jedna biola. Tez dziwne i tyle. Nie dam sie i koniec. Badania genetyczne i to jeszcze ANONIMOWE i 2 razy powtorzone. Takiej mozliwosci nie ma i koniec. A ja sie nie dam przebadac, zostaje imie, nazwisko i KAZDY PRAWNIK jest po mojej stronie, a reszta do kitu i tyle :(

Tu sie mnie pytali czy cche miec jeszcze jedno rodzenstwo i ja powiedzialam NIE, czyli tam sie pytali czy chcesz wrocic - ona nie wiedziala co robic i tyle. A czemu ogrodniczka akurat, a nie np. nauczycielka matmy w szkole. Tez dziwne. Albo ekonomistka w biurze i tyle. Musze to jeszcze przemyslec, ale rownie dobrze ktos mogl miec fabryke domina i to takie rzeczy moga byc, albo rude dzieci pozamieniac i tyle. Wiele mam powodow zeby tak myslec bo w sumie byla taka zahukana, a tu nagle dane osobowe i sie zrobila wielka afa a szkola z papierosa to nie wiem co o tym myslec. Ktos mial forse, ktos nie mial, rude dziecko. Musialabym posprawdzac czy w Wielkiej Brytani sa fabryki domina - cos wiecie o tym? Takie cos mi pasuje i szachy wiecie tez pasuje, jakies klocki - takie rzeczy - po kolorku.

Wiecie ja mysle ze mam racje. Bo jednak ci rodzice - jacy byli tacy byli, ale na zmiane imienia by sobie nie pozwolili W ZYCIU gdyby im sie wydawalo, ze to jest corka matki swojej. W koncu tez glupi nie byli. Choc chyba uwazali, ze nie za bardzo. I po co jej zmienili imie. Bo wiecie ANIA - w sumie matka , ktora dziecko nazwala DROGA PRAWNA i prosze ustalic imie dziecka lub zobowiazac opiekunow prawnych do tego by szanowac imie nadane przez rodzicow. Bo pomawiam matke mojej matki W PAPIERACH czy tam dalej ze przez takie ZANIEDBANIE i brak wstapienia na droge prawna doprowadzila do samobojstwa corki ktora po wyjsciu z kicia tak pasuje nazwala sie FAUSTYNA - pomijam wybitne nazwisko ale IMIE i dziwila sie, ze ma opinie BYLEJ ZAKONNICY. I znowu ta matka nie zrobila nic sluchajcie, zeby to sprostowac. I po pierwsze miala sie wydrzec i powiedziec, ze nic nie wie o tym, ze ona zmienila imie i nazwisko. I widzicie ona sie swojej matce nie da bo zrobila to, zeby sie od niej odpieprzyla i w zasadzie wiecie jedynie nie umiala OGRAC LINI TELEFONICZNYCH bo kariere zrobilaby SLUSZNIE a nie kobieta podajaca sie za jej matke, a czy ona nia byla to sie okaze w Dzien Sadu ostatecznego i tyle. Bo wychodzi na to, ze ja ochrzila, ale NIE NAZWALA , ale nie nadala jej imienia wiecie. I co teraz? A corka mogla byc z imienia tylko. Bo co to za chrzest bez imienia. A po chrzcie czlowiek ma imie. Czyli co to za chrzest. Bo kiedy czlowiek ma imie - albo po chrzcie albo jak wpisza w kartoteki wiecie w urzedach - no to chrztu nie bylo takiego zeby bylo z niego imie - co dalej? Zostaje urzad i co dalej? I dlaczego zrobila z siebie Anie. Dlaczego? Przeciez to w ogole sensu nie ma i tyle :(

Wiecie moze teraz myslicie ze jestem chciwa i manipuluje ale nie, to tylko prawda bo tak PRZYZNALA SIE DO TEGO DZIECKA CZY NIE. Czyli nie jej. Moim zdaniem sie nie przyznala, nie przeprowadzono NAWET PO TRAGICZNEJ smierci corki badan genetycznych czy to w ogole jej dziecko bylo bo ja na przyklad twierdze ze NIE. Ze cos podobnego ale nic z tego. Duzo przypadkowych podobienstw i NIC WIECEJ. No to kartka ze corka istotne i koniec. I juz kogo jak kogo ale takie wysokie osoby na tak wysokich stanowiskach powinny takie rzeczy robic i tyle. Jesli sie przyznaja do swoich dzieci. A wiec LOGICZNIE skoro matka sie do dziecka nie przyznala to jaki obowiazek ma dziecko ktore konczy tragicznie do rodzica sie przyznawac. ZADNEGO. i tyle. Bo w zyciu wiemy, ze wazniejsza jest smierc niz narodziny. Taka prawda. No jak sie narodzisz to zyjesz, a wczesniej to nie wiem ale tez do piekla jak sie nie narodzisz. Bo moja sytuacja jest taka - PO CO SIE URODZILAM? No ale patrzcie - umre jako poronienie - do piekla, rodze sie zabijac matke - zabojstwo, ide dalej - samobojstwo , co zostaje czlowiekowi? Rozumiecie takie rzeczy i tyle :(

Bo wiecie czemu nie dla tej matki bo stala o prace w ogrodnictwie po szkole sredniej ogrodniczej przy rodzicach ogrodnikach PAPIERSOEM. Palac papierosy. No to sluchajcie. Na lekcjach pisala ksiazke , ktora chciala wydac, zeby miec mature bo po telefonach matki zaczela sie bac o mature. Przez to chciala wydac, a nie ze okrasc. Bo uwazala, ze albo sie do niej przyznaje choc w sumie po co albo cos tam... no ksiazka pasowala bo SIE BALA O MATURE po telefonach. Matka dawala pieniadze - rodzice przybrani kradli. Czemu tego nie kontrolowala. Ona chyba co tydzien czy miesiac dzwonila. PO CO? No jakis porod byl bo to by nie dzwonila. Ale kogo - tego nie ustalimy i tyle. Taka prawda dla mnie :(

Gość dgwergrww
wszyscy zdrowi?

Gość anglicy sa okej
moim zdaniem sa calkiem spoko ruda wiekszosc raczej nie Sa rozni jak wszedzie ale jest duzo fajnych mlodych anglikow