Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S.S.v.S.

Niskie wymagania w stosunku do partnera...

Polecane posty

Gość S.S.v.S.

Często ostatnio widzę jakie to dla ludzi łatwe... wiązać się z kimś i po miesiącu zmieniać na innego partnera.... Główne kryteria to gust dotyczący wyglądu fizycznego... Tak nieczęstymi bywają sytuacje gdy ludzie dobierają się z prawdziwej miłości... Nie tej, która kończy się po miesiącu... A poza tym jest to takie nieważne dla większości, żeby ta druga osoba była wyjątkowa, w lipcu jest jedna, w sierpniu następna, kolejna miłość we wrześniu, żadna z nich nie jest wyjątkowo inteligentna, wyjątkowo dobra, wszystkie są takie szare... Nikt dziś nie szuka kobiet ze snu... Dlaczego?

Gość
jasne a za 10 lat zmarszczki, obwizsle piersi, brzuszek, lysinka i co? i wtopcia glupota skrajna wiaze sie z czlowiekiem nie z jego wygladem jak lubisz patrzec na ladne rzeczy to sobie obraz kup

Gość S.S.v.S.
Nie rozumiesz mojej wypowiedzi. Ja właśnie napisałam, że dla ludzi główne kryterium to wygląd fizyczny, a kobieta ze snu nie musi być piękna.

Gość
rozumiem, podzielam

Gość S.S.v.S.
A co do zmarszczek... Uważam, że ktoś, kto ma ich pełno może być piękny. Zmarszczki nie są miarą urody ani piękna, to nie wiek i nie zmarszczki określają piękno naszej twarzy.

Gość
ina rzecz, ze dbac o siebie trzeba

Gość erere
no,a el właśnie uroda z wiekiem przemija..

Gość
fajne sa zmarszczki smiechowe wtedy twarz wyglada serdecznie :)

Gość S.S.v.S.
Może i tak... Mimo wszystko nie zgadzam się, że kryteriami piękna są piękne usta, czy gładka cera i świetna figura...