Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex Alex

Dylemat

Polecane posty

Gość Alex Alex

Mam pytanie.Nie mam zamiaru sie tu uzalac ale prosze o wasze opinie.Jak mialam 21 lat zakochalam sie.Bylismy razem 6 lat.Moj chlopak regularnie krecil z kims na internecie,adorowal dziewczyny w towrzystwie a mi nie okazywal uczuc.Nie jestesmy juz razem.Czuje sie skrzywdzona i zraniona.Wiem ,ze bylam bardzo mloda jak zaczelam z nim byc,ale zdrada jak i flirt wydwal mi sie najgorsza opcja w zwiazku a ja na to pozwalalam NA to tyle lat.Moje pytanie jest takie,czy kazdy facet ma potrzebuje flirtu a potem zdrady?Wiem,ze to pytanie moze wydac sie banalne.Ale waszym zdaniem,kiedy zaczyna sie granica i kiedy ktos traci godnosc?Czy powinnam odejsc odrazu jak znalazlam archiwum gg lub naszej klasy?Albo jak nie zauwazal mnie w towarzystwie?Ps. Macie hasla na skrzynki i portale waszych polowek? Dodam,ze on chce,aby byc razem,ale jakies to juz wszystko naciagane i nieprawdziwe

Gość monika19latxxxxx
do diabła z takim facetem, ja nie pozoliłabym napisanie chociazby! gdy u swojego faceta zobaczyłąm eske zkims tam to zrobiłam wojne... i od tej pory jest grzeczny, nawet juz nie sprawdzam tel bo i tak wiem ze nic nie znajde... jestesmy razem od ponad 3 lat a to mi wywinął jak bylismy razem na poczatku(miaąłm wtedy 16 lat). i też mnie kiedys olewał na imoperzie ale tez walczyłam o swoje io teraz jest na mopje wyciagniecie reki, kochany, okazuje czułość..