Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okressss dwu dniowy

jest mozliwy???

Polecane posty

Gość okressss dwu dniowy

zawsze mam co 28 -29 dni no spóznil sie nie wiele bo powinnam byla dostac 21 lipca a dostalam 24 lipca i wczoraj sie zakonczyl a dzis niema nic

Gość kama112
chyba ci pipa zarosła na stałe

jesli jest możliwość że jestes w ciąży to zrob test, bo krótki lub skąpy okres to czeste na początku ciąży jak nie jestes to zobacz jak bedzie za miesiąc, jak znow podobnie to idź do lekarza

Gość okressss dwu dniowy
robiłam już test, ale były w nim takie trudne pytania, że odpowiedziałam tylko na dwa :(

Gość okressss dwu dniowy
komus sie nudzi z tym podszywem?????

Gość okresssss dwu dniowy
tylko, że jedyną żywą istotą z jaką miałam kontakt fizyczny był mój pudelek :O

podszywem sie nie przejmuj bo robi to za kazdym razem jedna i ta sama bezmozga pala, a co do okresu to tez raz tak mialam czasem nasz organizm sam w sobie sie nie odnajduje

jakaś ty mądra. pewnie jesteś żanet kaleta :D🖐️

nom najlepiej zlac takich frajerow!! hello gownarzeria to za powazne tematy dla tempych dzieciaczkow!! zabaweczki bierzcie i do mamusi niech pampersika zmieni bo cos na kilometr smierdzi glupota

a wracajac do tematu rozmowy to mialas normalne krwawienie w ciagu tych dwoch dni czy slabe plamienie??

miałam krwawienie z nosa, dupy i uszu

Gość camerun
pokażcie swoje śmierdzące cipy :classic_cool:

magnolia07 to znaczy okres byl normalny ale nie jakos tak bardzo obfity co to moze byc jak nie ciaza ? w takim razie ? do gina ide dopiero 3 sierpnia na badanie wrogiego slzuz gdyz od 3 lat staramy sie z mezem o dziecko ale jakos ciaza to nie jest naewno tylko skad ten dwy dniowy okres jutro zrobie test dla pewnosci

Gość uwolniona!!!!
krew mi się leje ze skaleczonego palca. co robić? pomóżcie!!!

wez dzieciaku spier*alaj stad bo zielonego pojecia o zyciu nie masz a sie udzielasz nudzi ci sie to sobie strzep w leb pieprznij moze sie opamietasz

wiesz jest jeszcze cos takiego jak ciaza pozamaciczna ale nie wiem czy w tedy pojawia sie plamienie coz jesli sie staracie to zycze powodzenia i trzymam kciuki sama bylam w ciazy i niestety poronilam ale staramy sie dalej, wiec jesli sie staracie to mam nadzieje ze nie dostaniesz okresu w sierpniu i bedziesz miec malutka sliczna dzidzie:)

magnolia07 no zorbie jutro test ale watpie zeby to byla ciaza okres mam zawsze regularny a spoznil mi sie prawie 3 dni noi trwal 2 dni a dzis tylko brazowe plamienie wiem ze nikt tu wrózka nie jest i mozna to tylko sprawdzic poprzez test albo wizyte u ginekologa a gdybanie nic nie pomoze dzieki magnolia

Gość magnoIia07
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D